SUNrise ! Nie pamietasz? Corinne w koncu udalo sie przekonac Lketinge do calowania, hehhhe

A tak naprawde..

mystery
No dobrze przyznaję się, nastepnym razem uzyję słowa bezpieczniejszego - większość.mystery pisze:Widzisz Rafal ? Wydales pochopny osąd. Wcale nie jest tak,ze nikt nie rozumie 'dziwnych' slow, ktorych cz a s a mi zdarza mi sie uzyc.
a wlasnie sie zastanawialme co moze sobie przeczytac w ramach powrotu do czytania... moze wlasnie to.mystery pisze:Corinne w koncu udalo sie przekonac Lketinge do calowania, hehhheAle faktycznie, pamietam jak bardzo bylam rozczarowana, czytajac ksiazke, tym co sie stalo, kiedy nadszedl 'ów' moment
![]()
ale ze względu na to że się nie chcą całować? czy może ze względu, że jeszcze coś innego nie tak z Masajami?mystery pisze:A tak naprawde..to wcale nie chcialabym mieszkac z Masajem, w chatce zbudowanej z wysuszonego na sloncu krowiego lajna.. i wcale nie ze wzgledu na chatke ani na kozie mieso..
i jak tam leczenie? jak terapia?mystery pisze:" Milosc jest okresowym obledem, ktory mozna wyleczyc poprzez malzenstwo lub usuniecie pacjenta ze srodowiska, w ktorym nabawil sie tego zaburzenia. Ta choroba jak prochnica i wiele innych podobnych dolegliwosci"
Panie, ale to już przeterminowane . :]..::BuSzMeN::.. pisze:Nie chciałem zakładać nowego tematu
http://wydarzenia.wp.pl/wiadomosc.html? ... &kat=33326
Uważasz, że dziewczyny z zasady są głupie i brzydkie?hubertous pisze:mądrą i śliczna; wiem, że może wydawać się niemożliwe
Speed Demon pisze:Nie nazywać dziewczyn laskami
O taaakSpeed Demon pisze:Słuchać rad MJa, które zamieszcza w swych piosenkach;)
Kingoosia pisze:Uważasz, że dziewczyny z zasady są głupie i brzydkie? Podejrzliwy
Lepiej uważaj co mówisz Bojowy -wojna Wariat Wariat