Majkel pisze:nie mam nic przeciw Tobie, ani też Twojemu forum, od razu zaznaczam, że to uwaga ogólna
w mordę jeża... jeszcze z 3 miesiące, w każdym razie trochę czasu, a każdy będzie mieć własne forum dyskusyjne... jakaś paranoja ogólnie rzecz biorąc... teraz forum będzie tak jak blog - każdy ma :>
powyższa uwaga jest prywatną własnością intelektualną i przemyśleniami autora i nie ma na celu nikogo urazić, anie nie jest skierowana do nikogo konkretnie
Drogi Majkelu ale napisałem wyraznie, że moje forum jest częścią mojego bloga tak jak to forum jest częścią Waszej strony o MJ.
Pozatym serwis www.fora.pl jest własnie po to aby zakładać fora :)
Wcale nie uważam aby to była jakaś paranoja tak jak napisałes lecz każdy forum zakłada we własnym celu i ja też tak zrobiłem.
Jest to forum przedewszystkim o mnie gdzie mozna m.in. komentowac moje notki na blogu gdyż na blogu zablokowałem możliwość komentowania bo statystyke mam wystarczająco dużą
nom to tyle, może to i lepiej - jak sporo osób będzie sobie adminami to zobaczy jak to jest... nie kiepska myśl z w sumie, teraz o tym pomyślałem.
Ja osobiście uważam, że być Adminem to całkiem fajna rzecz.
Jestem adminem dwóch for.Jedno większe, drugie mniejsze ale na żadnym nie ma tylu postów i ludzi ilu jest naprzykład tutaj więc trudno mi powiedzieć, czy Admini tego forum mają fajnie :)
fajnie to jest dopóki wszystko jest dobrze, to znaczy tak jakby się chcialo, tego sobie życzyło... kiedy sprawy zaczynają się komplikować... z różnych przyczyn to bywa czasem coś przykre lub/i problematyczne, trzeba podejmować czasem ciężkie decyzje, a dogodzić się nie da wszystkim, jak chyba każdy wie, więc trzeba wybrać jakieś rozwiązania, a przy dużej licznie osób i tak wtedy będzie zawsze część, która Cię nie toleruje i nie znosi.
http://republika.pl/marekformichaeljackson zapraszam, na stronkę tych, co lubią czytać różne artykuły z gazet, i te dobre i te złe i kłamliwe, nowa kategoria na mojej stronce:"Michael w oczach prasy".
Zapraszam
Mike pisze:http://republika.pl/marekformichaeljackson zapraszam, na stronkę tych, co lubią czytać różne artykuły z gazet, i te dobre i te złe i kłamliwe, nowa kategoria na mojej stronce:"Michael w oczach prasy".
Zapraszam
Bardzo Ciekawa kategoria Kolego.Brawo tak trzymaj
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster