Nasze blogi i stronki www

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Post autor: Krzychu Redhedzio »

Majkel pisze:nie mam nic przeciw Tobie, ani też Twojemu forum, od razu zaznaczam, że to uwaga ogólna

w mordę jeża... jeszcze z 3 miesiące, w każdym razie trochę czasu, a każdy będzie mieć własne forum dyskusyjne... jakaś paranoja ogólnie rzecz biorąc... teraz forum będzie tak jak blog - każdy ma :>
:glupi: :surrender:

powyższa uwaga jest prywatną własnością intelektualną i przemyśleniami autora i nie ma na celu nikogo urazić, anie nie jest skierowana do nikogo konkretnie

:podejrzliwy:
Drogi Majkelu ale napisałem wyraznie, że moje forum jest częścią mojego bloga tak jak to forum jest częścią Waszej strony o MJ.
Pozatym serwis www.fora.pl jest własnie po to aby zakładać fora :)
Wcale nie uważam aby to była jakaś paranoja tak jak napisałes lecz każdy forum zakłada we własnym celu i ja też tak zrobiłem.
Jest to forum przedewszystkim o mnie gdzie mozna m.in. komentowac moje notki na blogu gdyż na blogu zablokowałem możliwość komentowania bo statystyke mam wystarczająco dużą :happy:
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Krzychu Redhedzio pisze:Drogi Majkelu ale napisałem wyraznie, że moje forum [...]
po prostu napisałem jakie miałem odczucie, nie widzę, podkreślam, w tym nic złego

nom to tyle, może to i lepiej - jak sporo osób będzie sobie adminami to zobaczy jak to jest... nie kiepska myśl z w sumie, teraz o tym pomyślałem.
...
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Post autor: Krzychu Redhedzio »

nom to tyle, może to i lepiej - jak sporo osób będzie sobie adminami to zobaczy jak to jest... nie kiepska myśl z w sumie, teraz o tym pomyślałem.
Ja osobiście uważam, że być Adminem to całkiem fajna rzecz.
Jestem adminem dwóch for.Jedno większe, drugie mniejsze ale na żadnym nie ma tylu postów i ludzi ilu jest naprzykład tutaj więc trudno mi powiedzieć, czy Admini tego forum mają fajnie :)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

fajnie to jest dopóki wszystko jest dobrze, to znaczy tak jakby się chcialo, tego sobie życzyło... kiedy sprawy zaczynają się komplikować... z różnych przyczyn to bywa czasem coś przykre lub/i problematyczne, trzeba podejmować czasem ciężkie decyzje, a dogodzić się nie da wszystkim, jak chyba każdy wie, więc trzeba wybrać jakieś rozwiązania, a przy dużej licznie osób i tak wtedy będzie zawsze część, która Cię nie toleruje i nie znosi.
...
Awatar użytkownika
Morphine

Post autor: Morphine »

"Think about the generations and to say we want to make it a better world for our children and our children's children."

[']
KASIA

Post autor: KASIA »

www.fp.blox.pl

Wszystko w jednej notce, bo się wczoraj przeprowadziłam z bloggera(nie polecam) :ziew:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

http://republika.pl/marekformichaeljackson zapraszam, na stronkę tych, co lubią czytać różne artykuły z gazet, i te dobre i te złe i kłamliwe, nowa kategoria na mojej stronce:"Michael w oczach prasy".
Zapraszam
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Mike pisze:http://republika.pl/marekformichaeljackson zapraszam, na stronkę tych, co lubią czytać różne artykuły z gazet, i te dobre i te złe i kłamliwe, nowa kategoria na mojej stronce:"Michael w oczach prasy".
Zapraszam
Bardzo Ciekawa kategoria Kolego.Brawo :-) tak trzymaj
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Masz racje Maro wszystko byłoby ok tylko troszkę mało tego i wszystko generalnie obraca się wokół jednej sprawy:procesu.
Obrazek

Blog

Post autor: Juniorlorek »

Hmm napoczątku nie wiedziałem czy można to tutaj napisać, no ale twórczość zawsze to jakaś jest :P
A wiec moj blog o Michael Jacksonie:

http://michaeljacksonfan-club.blogspot.com/

Narazie mam info z WikiPedia.org ale juz jestem w trakcie pisania własnego artykułu.
Serdecznie Zapraszam.
Aha no i blog po angielsku ;-)
http://michaeljacksonfan-club.blogspot.com/

Moj blog o moim ukochanym artyscie.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Mogłeś wziąśc info z wikipedia.pl ;-)
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Ja mam forum... o koszatniczkach :happy: :happy:

www.koszatka.fora.pl

Zapraszam serdecznie ;-) ;-)
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
Michalina J. xD

Post autor: Michalina J. xD »

To ja też się pochwalę blogiem ... a co! www.michalina-jackson.mylog.pl
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Tatiana.

Post autor: Tatiana. »

www.myspace.com/bezczelna_oo

jesli ktos z was rowniez ma myspace'a to dawajnie adresy chetnie zaprosze do znajomych :)
He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
Respectful to his mother
His life was stole
Now we'll never know
ODPOWIEDZ