Nasze blogi i stronki www

Dział przeznaczony do prezentacji własnej twórczości: wierszy, rysunków i tym podobnych.
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Nasze blogi i stronki www

Post autor: Krzychu Redhedzio »

Zapewne każdy albo większość z Was prowadzi jakiegoś swojego bloga bądz stronke www tak więc chciałbym abyście w tym własnie miejscu podali adresy do swoich stronek ;-)
To może najpierw ja zaczne :-)

www.krzychu-redhedzio.blog.onet.pl
Blog w pełni poświęcony mojej osobie , mojemu życiu , tym co w nim spotykam oraz temu jak pasja potrafi odmienić życie.

www.michal-wisniewski.blog.onet.pl
Blog poświęcony Michałowi Wiśniewskiemu oraz zespołowi Ich Troje.Częste newsy , ciekawa grafika i dużo linków do wielu ciekawych stron i blogów o IT.

www.m-mandaryna-w.blog.onet.pl
Blog poświęcony Mandarynie.Częste newsy , kolorowy szablon , ładne zdjęcia i sporo animacji w dziale download.

www.mandarynka.fora.pl
Największe w sieci forum dyskusyjne fanów Mandaryny.

Serdecznie Was zapraszam do odwiedzenia tych stronek chodzby z czystej ciekawości ;-)
Pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
maartynka

Re: Nasze blogi i stronki www

Post autor: maartynka »

Krzychu Redhedzio pisze:Zapewne każdy albo większość z Was prowadzi jakiegoś swojego bloga bądz stronke www tak więc chciałbym abyście w tym własnie miejscu podali adresy do swoich stronek ;-)
To może najpierw ja zaczne :-)

www.krzychu-redhedzio.blog.onet.pl
Blog w pełni poświęcony mojej osobie , mojemu życiu , tym co w nim spotykam oraz temu jak pasja potrafi odmienić życie.

www.michal-wisniewski.blog.onet.pl
Blog poświęcony Michałowi Wiśniewskiemu oraz zespołowi Ich Troje.Częste newsy , ciekawa grafika i dużo linków do wielu ciekawych stron i blogów o IT.

www.m-mandaryna-w.blog.onet.pl
Blog poświęcony Mandarynie.Częste newsy , kolorowy szablon , ładne zdjęcia i sporo animacji w dziale download.

www.mandarynka.fora.pl
Największe w sieci forum dyskusyjne fanów Mandaryny.

Serdecznie Was zapraszam do odwiedzenia tych stronek chodzby z czystej ciekawości ;-)
Pozdrawiam :-)
Boże widzisz i nie grzmisz
thewiz

Post autor: thewiz »

maartynka pisze: Boże widzisz i nie grzmisz

A dlaczego niby mialby grzmiec? Mozesz to laskawie wytlumaczyc? Chlopak poleca nam blogi,jesli chcesz -wchodz.Jesli Ci sie nie podoba - olej spawe.Krzychu nie robi nic zdroznego moim zdaniem.
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Nie rozumiem Martynko Twojej wypowiedzi.
Krzysiek ma bloga i kilka stronek, tak się składa, ze lubi Ich Troje, więc są poświęcone akurat temu zespołowi.
Cóż w tym gorszącego?
Mnie ta tematyka akurat nie interesuje, ale nie wszyscy się interesują tym samym. I chwała Bogu (do którego notabene kierujesz swe retoryczne pytanie)

Krzysiek otworzył nowy temat, w którym możemy wpisywać swoje adresy www, jeśli ktoś ma ochotę.

Mike już się wpisał (i fajnie), ja akurat takiego zapotrzebowania nie czuję, adres bloga mam w swoim profilu i jak ktoś chcę, to łatwo trafi...
[edit] albo dobra tam, dam, bo komu się chce grzebać w profilach... www.mjowitek.mblog.pl /o Ich Troje nic tam nie ma, o MJu też prawie nie ma, jeśli nie liczyć jakiejś wzmianki, która przeszła już do "archiwum" liczącego aż dwa tygodnie :]

Sama też chętnie pozwiedzam stronki innych człowieków.
Widzę, ze też masz, więc może daj po prostu linka do niego, jak masz ochotę, i ..i tyle w tym temacie...

Jowita
Awatar użytkownika
mrpiter

Post autor: mrpiter »

Większość osób gdy słyszy że jesteśmy fanami Michaela Jacksona tak właśnie reaguje... I co... lubisz to? Bo ja nie... więc nie róbmy tak samo w odniesieniu do innych artystów bądź "artystów".
MrPiter - TYLKO WIDZEW RTS
Awatar użytkownika
maartynka

Post autor: maartynka »

MJowitek pisze: Sama też chętnie pozwiedzam stronki innych człowieków.
Widzę, ze też masz, więc może daj po prostu linka do niego, jak masz ochotę, i ..i tyle w tym temacie...

Jowita
ja swojego bloga juz od bardzo dawna nie prowadze bo nie mam czasu na pierdoły, moze sie tym kiedys zajme w jakies ferie ... yhyhyhyhyhyh
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

maartynka pisze: ja swojego bloga juz od bardzo dawna nie prowadze bo nie mam czasu na pierdoły, moze sie tym kiedys zajme w jakies ferie ... yhyhyhyhyhyh
A ja od jakiegoś czasu bardzo polubiłam blogi, pod warunkiem, że sa prowadzone przez inteligentnych ludzi, którzy mają coś interesującego do powiedzenia. Poprzez bloga można wyrazić siebie. O ile ma się co wyrazić...
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

To samo mógłbym powiedzieć patrząc na Twoje wypowiedzi ... Bez urazy ...
maartynka pisze:ja swojego bloga juz od bardzo dawna nie prowadze bo nie mam czasu na pierdoły, moze sie tym kiedys zajme w jakies ferie ... yhyhyhyhyhyh
Skoro Ty nie masz czasu to nie znaczy , że inni też nie mają czasu.Wybacz ale to nie są pierdoły tylko samo życie.
www.krzychu-redhedzio.blog.onet.pl jest moim zyciem i tak naprawde jednym z dwóch rzeczy , dzięki którym można mnie poznać.

A wszystkim innym serdecznie dziękuje za obiektywne i bezinteresowne słowa obrony :-) Jeszcze nigdzie takowych nie usłyszałem ani nie przeczytałem.
Raz jeszcze dziękuje i pozdrawiam ciepło ;-)
Awatar użytkownika
Dav20

Post autor: Dav20 »

Michal Wisniewski nie jest moim idolem i zapewne nigdy nie bedzie ale na twoje blogi zajrzalem i podziwiam Cie za to co robisz ....... kazdy ma prawo do sluchania takiej muzyki jak lubi oraz wyrazania swojego zdania o innych :) Mam nadzieje ze twoje blogi beda prowadzone przez jeszcze dlugiii czas Krzychu :D

Pozdrawiam :D
Obrazek
Awatar użytkownika
dariodavis

Post autor: dariodavis »

Ja chciałem przedstawić swoją stronę, która od 6 listopada jest online. Nosi tytuł: "EYE OF KING portal" i bardzo gorąco na nią Was zapraszam:)
Awatar użytkownika
mania

Post autor: mania »

Krzychu Redhedzio pisze: (...) To może najpierw ja zaczne :-) (...) Blog poświęcony Michałowi Wiśniewskiemu oraz zespołowi Ich Troje (...)
Serdecznie Was zapraszam do odwiedzenia tych stronek chodzby z czystej ciekawości ;-)Pozdrawiam :-)
no... no... krzysiu... tak szczerze, to ja za Mandaryna nie przepadam (ale szanuje wszystkich fanów), ale Michała bardzo lubie od czasu do czasu sobie posłuchac i poogladac :)) i bardzo mi sie te stronki nt. Michała podobaja ;-)
dariodavis pisze:Ja chciałem przedstawić swoją stronę, która od 6 listopada jest online. Nosi tytuł: "EYE OF KING portal" i bardzo gorąco na nią Was zapraszam:)
tez mi sie podoba :)) ...a tak przy okazji... HAPPY BiRTHDAY !!!Obrazek
pozdr.

Witajcie Kochani!!! :)
Jakoś tak się nieładnie złożyło, że przez bardzo długi okres czasu mnie tu nie było ale już jestem - I'M BACK :lol:
Pragnąłbym Was serdecznie zaprosić na moje prywatne forum dyskusyjne, które jest częścią mojego bloga www.krzychu-redhedzio.blog.onet.pl
Adres forum to www.krzychuredhedzio.fora.pl i jest to forum ogólnotematyczne.
Są tam odpowiednie działy, w których można podyskutować naprawde o wszystkim.
Może o MJ? Nie ma problemu :) Zakłada się tematy tak samo jak tutaj w odpowiednich kategoriach i dyskusja się zaczyna :D
Raz jeszcze serdecznie zapraszam !!! :)
Pozdrawiam ciepło ;)
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

nie mam nic przeciw Tobie, ani też Twojemu forum, od razu zaznaczam, że to uwaga ogólna

w mordę jeża... jeszcze z 3 miesiące, w każdym razie trochę czasu, a każdy będzie mieć własne forum dyskusyjne... jakaś paranoja ogólnie rzecz biorąc... teraz forum będzie tak jak blog - każdy ma :>
:glupi: :surrender:

powyższa uwaga jest prywatną własnością intelektualną i przemyśleniami autora i nie ma na celu nikogo urazić, anie nie jest skierowana do nikogo konkretnie

:podejrzliwy:
...
Awatar użytkownika
billie_jean

Post autor: billie_jean »

Majkel pisze:w mordę jeża... jeszcze z 3 miesiące, w każdym razie trochę czasu, a każdy będzie mieć własne forum dyskusyjne... jakaś paranoja ogólnie rzecz biorąc... teraz forum będzie tak jak blog - każdy ma :>:glupi: :surrender:
propagując coraz bardziej szerzące się dziwne nawyki i zasady tego forum jestem zmuszona odpowiedzieć przecząco na majkelową sugestię i wyrazić swój sprzeciw (chociaż niestety nie wnosi on nic konstruktywnego do dyskusji :glupi: ) :

OTÓŻ NIE ! JA nie mam bloga ! i na razie mieć nie będę z czego wynika że własnego forum tym bardziej. jeżeli będzie mi działał komputer jeszcze przez te 3 miesiące to będzie sukces... :wariat:

#b_j# :crazy:
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
ODPOWIEDZ