Malwinka wita Michaelowo !!!!!!!!!!!!!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Ło Jezusie, Maryjo, Lućmnierska Panienko! Kogo ja widzę! Zerkam sobie w Twoja kolekcje i na zdjęciu...Malwina! Toć ja Cię znam! Dla przypomnienia: to ja jestem ta Kinga , z która umawiasz sie na spotkanie już...no żeby nie skłamać...około 4 lata! Ech...
Witam serdecznie!! :-)

...pzdr
siadeh_MJówka_łódzko_nieludzka_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

WOW no a ja tak sobie czekam i czekam kiedy Cie tu dorwe !!!!! :P:P:P Ale jakoś cisza w eterze aż tu nagle co ja widze Kinga we własnej osobie w kolekcjach sie wpisała SUPER fotki :P no i prosze jeszcze mnie wita , ale szał. Wiem wiem ze sie umawiamy i nici z tego wychodzą ! Może jednak ten rok bedzie szczęśliwy .... a jak tam robicie coś w sprawie imprezki w sierpniu ???? Bo szczerze to sie dowiedziałam od fanki z Litwy (???) :-/ ,że w zeszłym roku była odwołana !!!!!! :surrender: Daj znać jak coś to może napisz coś więcej na maila albo jakoś tak , ciągle w łodzi jesteś ???? No mam taką nadzieje ....... Pozdrawiam ogromnie i jak mozesz to napisz co tam u ciebie słychać ......
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
rita

Post autor: rita »

Malwina24 pisze:Tylko ,że Wy macie prościej bo łatwiej jest wszystko zdobyć , nawet nie macje pojęcia jak to kiedyś było trudne

No tak, teraz lepiej jest wszystko zdobyć i wogóle...Ale bardzo załuje że nie "poznałam" Michaela wcześniej. No ale cóż, jestem jedyną jego fanką z rodziny, najbliższego otoczenia więc tak jakby nikt mi nie powiedział że istnieje taki znakomity artysta jak Michael...Sama go odkryłam (niedawno...eh) oglądając kilka teledysków tak z ciekawości (aż wstyd sie przyznać, kiedyś jak słyszałam nazwisko Jackson to odrazu myślałam: to ten co miał tyle operacji plastycznych i wygląda jak baba). Pamiętam ze pierwszy teledysk jaki widziałam to był "Jam", od razu mi się spodobał taniec Michaela (ten robot). Noi tak oglądałam coraz więcej teledysków i coraz bardziej interesowałam się Michaelem...i go pokochałam. Nauczyłam się tańczyć moonwalk i wogóle...a dzięki temu forum wiem ze nie jestem sama i że z kimś moge porozmawiać o Michaelu. Oj...chyba sie zabardzo rozpisałam...ale tak juz mam ;-)
**
Serdecznie witam na forum:)
Zbananujcie mnie...
Awatar użytkownika
Secret Man

Post autor: Secret Man »

--
Ostatnio zmieniony sob, 19 sty 2013, 18:53 przez Secret Man, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Tak obszernie opisałaś nam swoją historię Malwinko :happy: , że aż nabrałam ochoty, żeby się ładnie z Tobą przywitać :-)

Tak więc WITAJ! i baw się tu dobrze :hug:
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

oJ dziękuje Wam wszystkim za tak milusie przywitanie !!!!!!!!!!!! Super tu z Wami jest ......
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
ODPOWIEDZ