W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Ło Jezusie, Maryjo, Lućmnierska Panienko! Kogo ja widzę! Zerkam sobie w Twoja kolekcje i na zdjęciu...Malwina! Toć ja Cię znam! Dla przypomnienia: to ja jestem ta Kinga , z która umawiasz sie na spotkanie już...no żeby nie skłamać...około 4 lata! Ech...
Witam serdecznie!!
...pzdr
siadeh_MJówka_łódzko_nieludzka_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
WOW no a ja tak sobie czekam i czekam kiedy Cie tu dorwe !!!!! :P:P:P Ale jakoś cisza w eterze aż tu nagle co ja widze Kinga we własnej osobie w kolekcjach sie wpisała SUPER fotki :P no i prosze jeszcze mnie wita , ale szał. Wiem wiem ze sie umawiamy i nici z tego wychodzą ! Może jednak ten rok bedzie szczęśliwy .... a jak tam robicie coś w sprawie imprezki w sierpniu ???? Bo szczerze to sie dowiedziałam od fanki z Litwy (???) ,że w zeszłym roku była odwołana !!!!!! Daj znać jak coś to może napisz coś więcej na maila albo jakoś tak , ciągle w łodzi jesteś ???? No mam taką nadzieje ....... Pozdrawiam ogromnie i jak mozesz to napisz co tam u ciebie słychać ......
Malwina24 pisze:Tylko ,że Wy macie prościej bo łatwiej jest wszystko zdobyć , nawet nie macje pojęcia jak to kiedyś było trudne
No tak, teraz lepiej jest wszystko zdobyć i wogóle...Ale bardzo załuje że nie "poznałam" Michaela wcześniej. No ale cóż, jestem jedyną jego fanką z rodziny, najbliższego otoczenia więc tak jakby nikt mi nie powiedział że istnieje taki znakomity artysta jak Michael...Sama go odkryłam (niedawno...eh) oglądając kilka teledysków tak z ciekawości (aż wstyd sie przyznać, kiedyś jak słyszałam nazwisko Jackson to odrazu myślałam: to ten co miał tyle operacji plastycznych i wygląda jak baba). Pamiętam ze pierwszy teledysk jaki widziałam to był "Jam", od razu mi się spodobał taniec Michaela (ten robot). Noi tak oglądałam coraz więcej teledysków i coraz bardziej interesowałam się Michaelem...i go pokochałam. Nauczyłam się tańczyć moonwalk i wogóle...a dzięki temu forum wiem ze nie jestem sama i że z kimś moge porozmawiać o Michaelu. Oj...chyba sie zabardzo rozpisałam...ale tak juz mam
**
Serdecznie witam na forum:)