Gry
Heart-break-er Ja grałem w tibie 10 minut xD Gdzieś polazłem, a potem spieprzałem od jakiejś pandy ;D Dobra, ktoś ją zabił. Idę dalej, jakieś teleporty czy coś takiego, wchodze w to i w jakim labiryncie jestem, jakieś robaczki mnie zachodzą ze wszystkich stron, dobra, padłem xD Jeszcze pograłem z 30 sekund aż w końcu powiedziałem - "co ja ku*wa odpie*dalam?!" Odinstalowałem tibie i wróciłem do normalnych gier ;]
- Heart-break-er
tak w ogóle powiedzcie mi co to w ogóle są za gry?7cialko7 pisze:Ta fabuła to jakiś żarcik co nie? o_O Odsuń się od tibii, mój kolega zostawił tibię (chwała mu za to)... dla metina (pieprzyć czopa), z jednego gówna w drugie -.- Mam nadzieję, że przynajmniej nie nolife'isz w tibii...? Bo jak nie, to spoko, ale dla mnie tibia, metin i tym podobne to strata czasu.

Ja tam gram w The Sims 2 i Need For Speed Undercover, kiedyś jeszcze miałam zajawke na Hard Trucka ale mi przeszło

Chyba czas zerwać z CS'em, wszyscy mi to mówią, szkoda, że nie mam niczego lepszego... Co polecacie? Najlepiej jakieś strategie, bo zawsze lubiłem ten gatunek...
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>
- Man in the mirror
Man in the mirror, ja raczej nie mam doświadczenia z pobieraniem tego, bo mam swojego DS'a i gram na oryginalnych kartridżach. Powinno wystarczyć wpisać w google "Pokemon Heart Gold ROM Download". Zakładam, że masz symulator Nintendo DSa. Tak poza tym, moim zdaniem najlepsze pokemonowe gry to zdecydowanie "Emerald", ale one są na Game Boya Advance, więc o nich nie wspomniałem. Oprócz tego niezłe są jeszcze Fire Red/Leaf Green, a reszta jakoś średnio mi się podobała.
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
- Man in the mirror
Grałem na Game Boyu, praktycznie we wszystkie serie... Dlatego pytam się na czym polega tam gra.. . Bo nie wiem czy ściągać.kubag02 pisze:Man in the mirror, ja raczej nie mam doświadczenia z pobieraniem tego, bo mam swojego DS'a i gram na oryginalnych kartridżach. Powinno wystarczyć wpisać w google "Pokemon Heart Gold ROM Download". Zakładam, że masz symulator Nintendo DSa. Tak poza tym, moim zdaniem najlepsze pokemonowe gry to zdecydowanie "Emerald", ale one są na Game Boya Advance, więc o nich nie wspomniałem. Oprócz tego niezłe są jeszcze Fire Red/Leaf Green, a reszta jakoś średnio mi się podobała.
Widzę , że więcej osób chyba gra w simsy xd .

Nudne , bezsensowne i tak denne , że ja prędzej zasnę , niż pogramMadzia pisze:tak w ogóle powiedzcie mi co to w ogóle są za gry? Wariat Bo co chwilę gdzieś słyszę coś o Tibii albo o Metinie, a nie wiem o co z tym chodzi Jęzor

Hmm , chyba cię gdzieś widziałam--Mati-- pisze:Wymagane jest SAMP 0.3c. Jak coś to gram pod nickiem [FS]Smooth_Criminal.

Ciesz się, że nie wiesz co to ;] Tibia pokrótce - ten piksel na środku to Ty, wszystkie inne piksele dookoła Ciebie to nooby.Madzia pisze:tak w ogóle powiedzcie mi co to w ogóle są za gry? Bo co chwilę gdzieś słyszę coś o Tibii albo o Metinie, a nie wiem o co z tym chodzi
Metin2 pokrótce - raj dla dzieci neostrady, gra bardzo podobna do Tibii tyle, że „bardziej zaje*ista bo w 3d”
.
"Tibja jest najleprza nigdy nie zdradze Tibji!!!" ~ Gracz dwa dni przed instalacją Metina
"Metin rzondzi!!! Tibia to guwno!!!" ~ Ten sam gracz dwa dni po instalacji Metina
Strategia jaką mogę Ci polecić to "Kozacy 2", na prawde ciekawa gra, nie każdemu może się spodobać, więc oblookaj YT ;]doman1 pisze:Co polecacie? Najlepiej jakieś strategie, bo zawsze lubiłem ten gatunek...
Nie gram za dużo w strategie dlatego nie polecę Ci zbyt dużo. Ale na pewno nie dotykaj się "Europa Universalis", totalna ahistoria, mapa wygląda jakby w paincie została zrobiona - porażka.