Gry

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Heart-break-er Ja grałem w tibie 10 minut xD Gdzieś polazłem, a potem spieprzałem od jakiejś pandy ;D Dobra, ktoś ją zabił. Idę dalej, jakieś teleporty czy coś takiego, wchodze w to i w jakim labiryncie jestem, jakieś robaczki mnie zachodzą ze wszystkich stron, dobra, padłem xD Jeszcze pograłem z 30 sekund aż w końcu powiedziałem - "co ja ku*wa odpie*dalam?!" Odinstalowałem tibie i wróciłem do normalnych gier ;]
Awatar użytkownika
--Mati--

Post autor: --Mati-- »

Jakby ktoś chciał pograć w samp na dobrym serwerze to zapraszam na fullserver.
Wg mnie najlepszy serwer na jakim grałem i do tego polski. Masa atrakcji, brak cheaterów i dobra administracja.

91.204.162.80:7777

Wymagane jest SAMP 0.3c. Jak coś to gram pod nickiem [FS]Smooth_Criminal.
Awatar użytkownika
doman1

Post autor: doman1 »

A grywa tutaj ktoś w CS'a 1.6 albo CSS?
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>
Awatar użytkownika
Paulina_

Post autor: Paulina_ »

Nigdy nie chciałam grać w CS, ani nawet nie próbować, bo mój kolega była prawie, że uzależniony od tego, Cały czas o tym gadał, wszystko mu się z tym kojarzyło, tragedia wtedy z nim była.

Ale gra, albo grał tu ktoś kiedyś w Wormsy ? Fajna gra ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
doman1

ja w wormsy gram, ale tylko na komórce ;P
Zapraszam na zajęcia taneczne 'Michael Jackson Style' w szkole tańca Smooth Moves Unique w Gdyni. Zajęcia odbywają się we wtorki i czwartki o 17. Dalsze info moge podać na gg <12707580>
Awatar użytkownika
Heart-break-er

Post autor: Heart-break-er »

Paulina_ pisze:Ale gra, albo grał tu ktoś kiedyś w Wormsy ?
Ja od czasu do czasu gram w wormsy ;]
Fajna gra.
To Escape The World
I Got To Enjoy That Simple Dance
And It Seemed That Everything Was On My Side
(Blood On My Side)
She Seemed To Say Like It Was Love
Madzia

Post autor: Madzia »

7cialko7 pisze:Ta fabuła to jakiś żarcik co nie? o_O Odsuń się od tibii, mój kolega zostawił tibię (chwała mu za to)... dla metina (pieprzyć czopa), z jednego gówna w drugie -.- Mam nadzieję, że przynajmniej nie nolife'isz w tibii...? Bo jak nie, to spoko, ale dla mnie tibia, metin i tym podobne to strata czasu.
tak w ogóle powiedzcie mi co to w ogóle są za gry? :wariat: Bo co chwilę gdzieś słyszę coś o Tibii albo o Metinie, a nie wiem o co z tym chodzi :-P

Ja tam gram w The Sims 2 i Need For Speed Undercover, kiedyś jeszcze miałam zajawke na Hard Trucka ale mi przeszło nenene . O, jeszcze gram czasem w grę podobną do fify.. zapomniałam nawet jak sie nazywa, no w każdym bądź razie w piłkę się tam gra, haha ;D .
Obrazek
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

M.J.[*] pisze:Polecacie może jakieś gry na nintendo DS :) ?
New Super Mario Bros
Zelda Phantom Hourglass
Pokemon Platinum
Pokemon Heart Gold

Świetne gry, naprawdę.
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Awatar użytkownika
doman1

Chyba czas zerwać z CS'em, wszyscy mi to mówią, szkoda, że nie mam niczego lepszego... Co polecacie? Najlepiej jakieś strategie, bo zawsze lubiłem ten gatunek...
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

kubag02 pisze:
M.J.[*] pisze:Polecacie może jakieś gry na nintendo DS :) ?
Pokemon Platinum
Pokemon Heart Gold[/b]

Świetne gry, naprawdę.
myslalem, że grałem w wszystkie pokemony :knuje:

Mozesz to mi wyslac, lub skąd moge je pobrać?

opisz te wersje.
Awatar użytkownika
Paulina_

Post autor: Paulina_ »

Ja kiedyś bardzo lubiłam, i to była jedyna gra, którą przeszłam sama bez pomocy taty ( który zawsze mi w grach pomagał, bo on jest w tym mistrzem ;D) to Stalker. Uwielbiam tą grę i zawsze z miłą chęcią do niej wrócę ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
kubag02

Post autor: kubag02 »

Man in the mirror, ja raczej nie mam doświadczenia z pobieraniem tego, bo mam swojego DS'a i gram na oryginalnych kartridżach. Powinno wystarczyć wpisać w google "Pokemon Heart Gold ROM Download". Zakładam, że masz symulator Nintendo DSa. Tak poza tym, moim zdaniem najlepsze pokemonowe gry to zdecydowanie "Emerald", ale one są na Game Boya Advance, więc o nich nie wspomniałem. Oprócz tego niezłe są jeszcze Fire Red/Leaf Green, a reszta jakoś średnio mi się podobała.
"Billie Jean umarła. Kto teraz potrafi tak zatańczyć i zaśpiewać ten kawałek?"
- użytkownik popularnego serwisu YouTube
Awatar użytkownika
Man in the mirror

Post autor: Man in the mirror »

kubag02 pisze:Man in the mirror, ja raczej nie mam doświadczenia z pobieraniem tego, bo mam swojego DS'a i gram na oryginalnych kartridżach. Powinno wystarczyć wpisać w google "Pokemon Heart Gold ROM Download". Zakładam, że masz symulator Nintendo DSa. Tak poza tym, moim zdaniem najlepsze pokemonowe gry to zdecydowanie "Emerald", ale one są na Game Boya Advance, więc o nich nie wspomniałem. Oprócz tego niezłe są jeszcze Fire Red/Leaf Green, a reszta jakoś średnio mi się podobała.
Grałem na Game Boyu, praktycznie we wszystkie serie... Dlatego pytam się na czym polega tam gra.. . Bo nie wiem czy ściągać.
Awatar użytkownika
Zosia-MJ

Post autor: Zosia-MJ »

Widzę , że więcej osób chyba gra w simsy xd .
Madzia pisze:tak w ogóle powiedzcie mi co to w ogóle są za gry? Wariat Bo co chwilę gdzieś słyszę coś o Tibii albo o Metinie, a nie wiem o co z tym chodzi Jęzor
Nudne , bezsensowne i tak denne , że ja prędzej zasnę , niż pogram nenene
--Mati-- pisze:Wymagane jest SAMP 0.3c. Jak coś to gram pod nickiem [FS]Smooth_Criminal.
Hmm , chyba cię gdzieś widziałam ;-)
Awatar użytkownika
7cialko7

Post autor: 7cialko7 »

Madzia pisze:tak w ogóle powiedzcie mi co to w ogóle są za gry? Bo co chwilę gdzieś słyszę coś o Tibii albo o Metinie, a nie wiem o co z tym chodzi
Ciesz się, że nie wiesz co to ;] Tibia pokrótce - ten piksel na środku to Ty, wszystkie inne piksele dookoła Ciebie to nooby.
Metin2 pokrótce - raj dla dzieci neostrady, gra bardzo podobna do Tibii tyle, że „bardziej zaje*ista bo w 3d”
.
"Tibja jest najleprza nigdy nie zdradze Tibji!!!" ~ Gracz dwa dni przed instalacją Metina

"Metin rzondzi!!! Tibia to guwno!!!" ~ Ten sam gracz dwa dni po instalacji Metina

doman1 pisze:Co polecacie? Najlepiej jakieś strategie, bo zawsze lubiłem ten gatunek...
Strategia jaką mogę Ci polecić to "Kozacy 2", na prawde ciekawa gra, nie każdemu może się spodobać, więc oblookaj YT ;]
Nie gram za dużo w strategie dlatego nie polecę Ci zbyt dużo. Ale na pewno nie dotykaj się "Europa Universalis", totalna ahistoria, mapa wygląda jakby w paincie została zrobiona - porażka.
ODPOWIEDZ