Fani po35 roku życia ujawnijcie się, czy są tu jeszcze tacy?

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

ej a 50latek skaczący po scenie przed małolatami to coś nienormalnego????Jak ja nie lubię tego " bo co ludzie powiedzą, pomyślą"!!! a w nosie mam to.Mam coś pięknego co mnie wzrusza i porusza i nie są to seriale w tv i nowe meble do kuchni.
Wiem bj że czasem dopada takie zażenowanie bo wydaje Ci się że odstajesz od normy.A ja ci powiem ,że to jest piękne i wartościowe.Fajnie mi się czyta tych małolatów bo ja kiedyś podobnie przeżywałam Michaela który notabene też był wtedy jeszcze dzieciakiem.Wręcz im zazdroszczę, że mają tyle możliwości, środków wyrazu, komunikacji, materiałów.
Ja pamiętam 4 ściany i cudem zdobyte plakaty z dziennika ludowego. nenene.
Michael ma w sobie tyle cudownych rzeczy które daje każdemu wg potrzeb.Ja nie jestem z okolic co Ty ale chętnie popiszę.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
MJdoris
Lokalizacja: "... i znów szybki kawy łyk i uczucie ,że nie rozumie nikt.."

Post autor: MJdoris »

Moja pasja MJ rozpoczęła się z końcem lat 80 tych, miałam 14 lat ;-)
Minęło 21 lat :-)

To był najlepszy okres mojego życia, ta pasja , zauroczenie , poszukiwanie materiałów o Michaelu. Przypomina mi to beztroskie życie pełne muzyki i fascynacji MJ. Dziś z perspektywy czasu muszę przyznać, że tak naprawdę te poszukiwania kosztowały nas- fanów bardzo wiele, ponieważ na przełomie lat 80 / 90 zdobycie jakichkolwiek materiałów w formie video ,zdjęć czy też płyt graniczyły z cudem. Dla mnie wówczas źródłem był między innymi Fanclub. Obecnie wystarczy zaopatrzyć się w komputer i internet i ma się wszystko jak na dłoni. Pozytywną stroną tamtych czasów jednak było to, że mogliśmy wtedy uczestniczyć w naprawdę wielkim Show , Michael był na szczycie, odnosił sukcesy i zaskakiwał nas każdym następnym singlem.
Czas leci niesamowicie szybko. Musieliśmy dorosnąć i wszystko co było tak beztroskie i cudowne prysło jak bańka mydlana.
Jest jednak młode pokolenie ludzi, które teraz na nowo odkrywa twórczość Michaela i miejmy nadzieję, że towarzyszy temu tak samo wiele emocji, przeżyć, szalonych znajomości itd. Chociaż jestem pewna, ze poznawanie tego teraz na bazie Youtube, gazet i książek, nie może byc tak fascynujące jak niegdyś bycie świadkiem tego wszystkiego na bieżąco.

powiem jeszcze w sekrecie :szepcze: ,że dzięki temu forum , udało mi się odszukać 2 osoby ( fanów ), " tamtych " lat .

asiek :-) - Asiu uściski dla Ciebie !

Pozdrawiam wszystkich fanów ,
tych z dużym ;-) i małym stażem ;-)
Michael, świat będzie za Tobą tęsknił...;(...
" Był Królem serc, wokalistów i tancerzy,
królem wyobraźni, królem ojców, królem
przyjaciół...Był darem od Boga, który pokazał
nam jak żyć, jak kochać "
old_fan

Post autor: old_fan »

Hej!!! To i ja sie wpisuję w wątek. 35 równe wspomnień masa....... zbieranie materiałów to była droga przez mękę hahah ale jak cudownie było dołączyc namniejsze zdjęcie do kolekcji. Niemieckie Bravo to było marzenie w zasadzie nie do zdobycia. Marek Niedzwiecki i jego lista przebojów w każdy piątek...Świat Młodych, Zarzewie Videoteka...mmmm piękne czasy i piękne wspomnienia. Magnetofon szpulowy potem Kasprzak i niezmiennie Michael i jego muzyka, wspaniała osobowość i wielkie serce:) Zobaczyć Michaela ''Na żywo" to marzenie o którym nawet bałam sie myśleć, ale sie spełniło pierwszy raz jak maiałam 18 lat Dengerous Tour Nigdy nie zpomnę tego błogostanu po koncercie-brak słów.
Pozdrawiam Was kochani:))
Awatar użytkownika
missyou1

MJOWISKO 2010

Post autor: missyou1 »

Czy może ktoś z Was tzn. w wieku dobrze powyżej 30-stki wybiera się na MJ-owisko ;-) :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
missyou1

MJOWISKO 2010

Ja będę z " silną grupą pod wezwaniem" . Będzie nas ok. 20 sztuk w co najmniej średnim wieku, a nawet równolatków Michaela. Będzie fantastycznie, do białego rana. Jakby co to po wszystkim wrzucę materiały :diabel2: , a będzie czego zazdrościć :mj:
Pozdrawiam wszystkich loveMJPT
Awatar użytkownika
bj

Post autor: bj »

Ja wybieram sie z moja mama w "wieku Michaelowym" plus kolezanka z Wwy tez taka nie nastolatka i bardzo chetnie bym sie do was dolaczyla :-)
Remember the beautiful future promise of tomorrow...
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Post autor: Ania WMJ »

Bardzo chętnie was wszystkich poznam .
Pozdrawiam wszystkich wiekowych i tych młodszych.
Obrazek
Awatar użytkownika
missyou1

Aniu, a wybierasz się do Łodzi??? ;-)
Awatar użytkownika
missyou1

BJ- czy nie dostałaś mojej wiadomości z moim mailem?
Coś mi się widzi, że kiepsko posługuję się tą pocztą na MJPT :mlotek:
Awatar użytkownika
bj

BJ- czy nie dostałaś mojej wiadomości z moim mailem?
Coś mi się widzi, że kiepsko posługuję się tą pocztą na MJPT
Dostała, dostałam, ślepa jestem po prostu.
Proponuję, aby grupa "młodych inaczej" i ich znajomych spotkała się może trochę wczesniej, przed MJowiskiem w Klubie Pewex. To jest kamienica obok kina Bałtyk. Może tak około 18.00.
Co wy na to?
Awatar użytkownika
bj

Trochę inny temat... Jak Ania WMJ nie zmieni tego zdjęcia ze Stranger in Moscow w swoim podpisie, to ja nie wiem, co ze mną będzie. Jak żyję na tym ziemskim padole prawie 40 lat (!), to nie widziałam przystojniejszego i bardziej sexy faceta. Straszna rzecz, przedwczoraj miałam rocznicę ślubu, a tu takie myśli o innym...Dobrze, że mój mąż nie czyta tego forum.
Co takiego ma ten MJ w sobie, że czuję się jakbym miała znów 17 lat, a jeszcze jak patrzę na ten fragment w deszczu, no to już kompletnie wymiękam. No jak boni dydek, piękniejszego nie było, nie ma i nie będzie!
Awatar użytkownika
missyou1

BJ napisałam Ci wiadomość na priva, ale zapomniałam podać linka do naszej stronki, na którą Cię zapraszam http://mjtranslate.com/pl/hyde_park_topics/show?page=1 :love:
Awatar użytkownika
missyou1

A my dzisiaj właśnie, sporo czasu poświęciłyśmy na SOM i nie omieszkałam dziewczynom wkleić gifa Ani :)))))
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

nie powinnam pisać w imieniu Ani....ale co tam napiszę!!!!!Ona też tak uważa jak Ty bj....nieziemsko przystojny i seksi!!!ja też tak mam....szaleństwo.I nie wiem w którym czasie bardziej bo w każdym miał w sobie coś innego co robiło smaczek. A dla starszych Pań ja my wklejam bonus.Podobno autentyk bo Michael kochał Michała Anioła i sztukę.
Nie miał oporów przed YANA ale purytańscy amerykanie nie puścili to potem siedział w tych durnych rajstopach.Piękne zdjęcie pozowane jak na lekcjach sztuki.Model przecudny i jakie on ma wyrzeźbione umięśnione nogi....ach ...tancerz
Na temat o zdjęciach nie wrzucę bo się dzieciaki zgorszą nenene
Obrazek
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Post autor: Ania WMJ »

Ależ oczywiście, że wybieram się do Łodzi. Jadę z Anetką i może jeszcze z kimś. Kwestia dogadania się.

Aha, no i nie zmienię tego Majkela w podpisie . Na to nie liczcie. No.

Jest cudowny, no nie?
Obrazek
ODPOWIEDZ