Czyżby znak gdy Ronaldo trafił piłką w ostatnią świeczkę się spełnił? Zobaczymy

Oj takJulia94 pisze:Teraz pozostaje nam tylko zacierać ręce przed spotkaniem Portugalczyków z Brazylią

Wreszcie porządny wynik.
Trzeciak to kretyn, jak 3/4 ludzi współpracujących z TVP w dziale sportu. Nie przejmuj się nim ; )lazygoldfish pisze:Choć Trzeciak - miłośnik wiemy jakiej drużyny - nazywając Włochów patałachami
dziwne to strasznie było co nie? De Rossi się chował i uciekał do tyłu, przyjął rolę takiego Felipe Melo w Brazylii. Nie podoba mnie się taka gra bo Daniele przecież jest zawodnikiem wartościowym, z dużym potencjałem i powinien wspierać ten drewniany atak. Montolivo szacunek za to co pokazał, byłem pod wrażeniem jego gry, jego schodzenia z piłką ze skrzydła do środka i prób strzałów. Niezmordowany, na pewno zostanie gdzieś kupiony w letnim okienku transferowym.lazygoldfish pisze:Mogą cieszyć celne strzały z dystansu, ale z takiej gry czysto kombinacyjnej wychodziło im bardzo niewiele. De Rossi bardzo pasywny (chociaż nie w polu karnym, ha!) a przecież to on powinien być liderem środka, tymczasem jeżeli ktoś już z tej formacji brał na siebie większa odpowiedzialność to Montolivo.
Camor po tak słabym sezonie w Juventusie, gdzie praktycznie nie grał, nie powinien był jechać w ogóle do RPA. Widać brak ogrania. Rzeczy, które 2-4 lata temu wychodziły mu bez problemu, na pełnym luzie, mówie tutaj o dryblingu, teraz stały się strasznie ślamazarne. Widać, że bardzo chce, ale no jak nie czuje się pewnie (a sie nie czuje, bo przyjmuje piłke na 2 metry) nie powinien w ogóle dryblować, zostawić to młodszym kolegom, którzy są pewniejsi siebie i w formie.lazygoldfish pisze:Nie ufam też Camoranesiemu, stał się ostatnimi czas bardzo irytującym graczem i traci zdecydowanie za dużo piłek.
oj jak pięknie napisane i jakie prawdziwe : )lazygoldfish pisze:Teraz grę N. Zelandii czy Szwajcarii określa się mianem bohaterskiej, no bo przecież nie jest to antyfutbol - ten przymiotnik zarezerwowany jest tylko dla gry obronnej Włochów ;)
Pójdą do obozów pracy, albo jeszcze coś gorszego.majkelzawszespoko pisze:Kim Dżong Il zaraz tam porządek zrobi.
Weź pod uwagę ,że mają w domu żony, dzieci.. Mogą schować się w afrykańskim buszu ale co z rodzinami.majkelzawszespoko pisze: głupotą będzie z ich strony powrót do Korei, bo nie wierzę, że nie mają w ogóle możliwości ucieczki.