Jak dla mnie to ten w 1966 roku był słabszy :].Mandey pisze: W ogóle najsłabszy mundial jak do tej pory.
Wczoraj przeciętne mecze, fakt.
Ale dziś myśle w końcu doczekamy się prawdziwych spektakli.
Mistycznych

A co jeszcze miałeś na kuponie ;p ?majkelzawszespoko pisze:Pomijam fakt, że gdyby nie Honda, to wygrałbym 500zł.
Spokojnie makaroniarzy swoje zrobią :)Jeszcze nie raz zamieszają na MŚ.Ale musisz przyznać , że w 2 połowie Włosi grali tak jak nigdy )majkelzawszespoko pisze:Nie zapominajmy jednak, że Italia to drużyna turniejowa i na pewno rozkręcą się w następnym spotkaniu, bo jak nie to się zdenerwuję ; )
Wygraną Holandii, remis Japonia-Kamerun i dokładny wynik 1-1 Włochów.MacJack50 pisze:A co jeszcze miałeś na kuponie ;p ?
oj tam nigdy, 4 lata temu też pare meczów im wyszło, w grupie z Ghaną i Czechami, później z Niemcami też nieźle. Brakuje mi tam napastnika dobrego, może się Iaquinta przebudzi.MacJack50 pisze:Ale musisz przyznać , że w 2 połowie Włosi grali tak jak nigdy
Może nie jak nigdy , ale sprecyzuje to - zagrali o wiele bardziej efektownie niż w ostatnich meczach czy to eliminacyjnych czy towarzyskich.No fakt z Ghaną był wtedy super meczyk :).A tak grających Włochów chętnie mógłbym oglądać :)majkelzawszespoko pisze:oj tam nigdy, 4 lata temu też pare meczów im wyszło, w grupie z Ghaną i Czechami, później z Niemcami też nieźle. Brakuje mi tam napastnika dobrego, może się Iaquinta przebudzi.
Bez dwóch zdań podpisuje się pod tym. Kibicowałem Korei już po 15 minutach meczu jak zobaczyłem jak Brazylijczycy ich lekceważą. Cieszę się, że stracili bramkę, bo stracić bramkę ze 105 drużyną świata to jest sztuka okupując miejsce 1. Wyjdą z grupy ale z tą grą to ćwierćfinał to max co osiągną. Za to współczuję kolejnym rywalom Korei. Jak będą tak poukładani w obronie to ciężko im będzie gola strzelić.Pewien kibic z forum Queen pisze:Najnudniejsza, najwolniejsza, najbardziej przewidywalna, najbardziej statyczna i zachowawcza Brazylia jaką kiedykolwiek widziałem! To co oni grają to jest żałosne!
Nie. No skąd. Jaki tam niepocieszony. yyyy,eeee,majkelzawszespoko pisze:No... to Canario chyba niepocieszony jesteś co?
No i tutaj się w pełni zgadzam. Pan Webb to chyba chce powtóreczki sprzed czterech lat.Anet18 pisze:Sędzia strasznie stronniczy,. Te 5 minut było przegięciem.