Ogólnopolski zlot fanów 25.06.2010 w Krakowie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
aga_1414

Post autor: aga_1414 »

Jak musimy to damy radę xD
I'll never let you part for you're always in me heart
Awatar użytkownika
wikii

Post autor: wikii »

Normalnie mnie zatkało. Kurcze.
Będę z niecierpliwością czekać na jakieś newsy w tym temacie.
"Pamiętajcie o obietnicy wspaniałego jutra."
Awatar użytkownika
Malenka35

Post autor: Malenka35 »

Moi kochani!
Piszę do Was w związku z rezygnacją Piotrusia Pani z organizowania zlotu w Krakowie. Jestem osobą poważnie związaną z tym projektem i proszę o wzięcie pod uwagę mojego zdania.
Na początku kwietnia napisałam do PP z pomysłem dołączenia do akcji i przeistoczenia spotkania w ogólnopolski zlot fanów, dodatkowo poszerzony o przekazanie prezentów dla chorych dzieci. Pomysł został zaakceptowany przez PP.
Włączyłam się w tą akcję na 100%, założyłam jak wiecie ten osobny wątek na tym forum powiązany z MAKE THAT CHANGE.

Założyłam grupę dotyczącą tego przedsięwzięcia na facebooku http://www.facebook.com./.group.php?gid ... 0464904632
Jako członek forum amerykańskiej strony fanów, wiedząc że jest tam dużo Polaków założyłam również i tam grupę http://michaeljacksontributeportrait.co ... up_id=1544. Ku mojemu zaskoczeniu wiele osób z zagranicy przyłączyło się do naszej akcji i obiecało przesłanie prezentów dla dzieciaczków. Możecie zobaczyć sami, jak już tam się wszystko rozkręca. Nie piszę tego aby się chwalić i wymieniać swoje zasługi, bo wcale ich nie ma, tylko aby pokazać jak bardzo jestem z tym projektem powiązana i jak bardzo decyzja PP mnie poruszyła.

Dlatego apeluję, abyśmy dalej kontynuowali to co zostało w ten fantastyczny sposób zaczęte przez Piotrusia Pani. Jestem z Łodzi, więc moje działania były czysto organizacyjne. Rozumiem, że coś się stało z PP i zawsze oferowałam jej swoją pomoc i nadal oferuję. Mam już swoje lata i jestem tutaj wśród Was najstarsza a to co tutaj miało być zrobione miało być zrobione w imię Michaela. I tak powinno być kontynuowane, dla mnie nie ważne kto zaczął, ważne kto skończy. Czuję się po części odpowiedzialna za to przedsięwzięcie.

Jeśli mogę coś zaproponować, spotkajcie się w Krakowie za tydzień w weekend i podejmijcie decyzje co dalej. Uważam, że priorytetem jest spotkanie fanów w czerwcu, tyle osób już potwierdziło swoje przybycie. Potem możemy rozmawiać o stowarzyszeniu MTC a ja oferuję się do poprowadzenia filii w Łodzi.
Ale teraz myślmy o realizacji projektu w czerwcu. Oczywiście nie zapominamy o PP, ma nasze wsparcie. Ale wydaje mi się że ten projekt powstał w imię Michaela, miał przekazywać ludziom to co on nam pozostawił. W ten sposób trzeba to potraktować.
Pozdrawiam
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Dokładne informacje odnośnie spotkania zostaną zamieszczone już na początku tygodnia.

Dla chcących brac udział w akcji - obecnośc obowiązkowa.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Spotkanie odbedzie sie w ten weekend 16.05.2010 - niedziela
o godzinie 11.00
w
Filmowa Cafe - KIJÓW.CENTRUM
30-101 Kraków
al. Krasińskiego 34
tj. tam gdzie ostatnio

Liczymy na przybycie wszystkich chetnych do współorganizacji. Projekt nie umarł, właśnie trwają przygotowania nad ustalaniem konkretów dotyczących całości programu jak i założenia stowarzyszenia.
W związku z tym, iż w programie przewiduje sie rozbudowaną cześć artystyczną, proponuje, aby każda osoba zastanowiła sie nad tym co mogłaby / chciałaby w ten czerwcowy weekend zaprezentować ze swojej strony. Bedziemy z każdym indywidualnie rozmawiać na ten temat. Każdy dostanie swoje indywidualne zadanie. Mamy niewiele czasu, ale mimo tego licze, że to Was nie przeraża.
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
fedora

Post autor: fedora »

Łaaaa i nawet w Krakowie coś sie dzieje , a do Krakowa mam blisko..ale niestety w ten dzień wypada mi praca;(
Awatar użytkownika
Aniate

Post autor: Aniate »

Postaram się przybyć. Nie obiecuję, bo nie wiem jeszcze jak z pracą mi wyjdzie, ale będę się starać :)
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Szkoda, że Was raczej nie będzie, ale jeśli byłybyście zainteresowane ogólnie pomocą przy akcji to zapraszam na pw, po zebraniu. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
intelmet

Post autor: intelmet »

Łaaaa i nawet w Krakowie coś sie dzieje , a do Krakowa mam blisko..ale niestety w ten dzień wypada mi praca;(
jak będzie dokładny rozkład godzinowy każdego dnia, to będzie wszystkim łatwiej podjąć decyzję co do uczestnictwa. Poza tym impreza jest rozłożona na 3 dni.
W przypadku osób, które chcą zaprezentować własne dzieła np. na wystawie (portrety MJ`a, galerie zdjęć, czy artykuły), mogą przekazać je Nam a my przypilnujemy by ich nikt nie porwał ;-)
byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Osoby zainteresowane przebiegiem niedzielnego spotkania oraz jego podsumowaniem zapraszam do mnie na pw. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Wszystkich chętnych!!!!

Do współpracy przy projekcie Make That Change oraz Earth Song Day tj. 25.06-27.06 zachęcamy do odwiedzin forum:

www.mtc.fora.pl- zapraszamy! ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
Malenka35

Post autor: Malenka35 »

Dziękujemy za zaproszenie. Niestety problem jest taki, że trzeba się tam zalogować bo bez tego nie da się przeglądać forum. Niestety :smutek: ja nie dostąpiłam jeszcze zaszczytu zaktywowania konta o co w tym momencie proszę japrosic
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
Awatar użytkownika
billiejeanbad

Post autor: billiejeanbad »

Świetne Plany , wogle cudownie ; ) .
Chciałabym się zjawić , osoby niepełnoletnie mogą ? .
Kraków jest odemnie około 700km ale przyjadę ponieważ tu jest najciekawszy plan z wszystkich jakie są organizowane ; ) .
Uwielbiam tworzyć magię, tworzyć coś co jest tak niezwykłe, takie niespodziewane, że ludzie tracą głowę. Coś co wykracza poza swoją epokę. O pięć kroków wyprzedzając ludzkie myśli. ( Michael Jackson ) .
Awatar użytkownika
billiejeanbad

Post autor: billiejeanbad »

Jeśli chodzi o występy można jakieś zaprezentować czy za puźno na zgłoszenia ; ) . ?
Uwielbiam tworzyć magię, tworzyć coś co jest tak niezwykłe, takie niespodziewane, że ludzie tracą głowę. Coś co wykracza poza swoją epokę. O pięć kroków wyprzedzając ludzkie myśli. ( Michael Jackson ) .
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

billiejeanbad - jeśli masz jakiś pomysł to śmiało na forum MTC. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

ODPOWIEDZ