Ogólnopolski zlot fanów 25.06.2010 w Krakowie
Moi kochani!
Piszę do Was w związku z rezygnacją Piotrusia Pani z organizowania zlotu w Krakowie. Jestem osobą poważnie związaną z tym projektem i proszę o wzięcie pod uwagę mojego zdania.
Na początku kwietnia napisałam do PP z pomysłem dołączenia do akcji i przeistoczenia spotkania w ogólnopolski zlot fanów, dodatkowo poszerzony o przekazanie prezentów dla chorych dzieci. Pomysł został zaakceptowany przez PP.
Włączyłam się w tą akcję na 100%, założyłam jak wiecie ten osobny wątek na tym forum powiązany z MAKE THAT CHANGE.
Założyłam grupę dotyczącą tego przedsięwzięcia na facebooku http://www.facebook.com./.group.php?gid ... 0464904632
Jako członek forum amerykańskiej strony fanów, wiedząc że jest tam dużo Polaków założyłam również i tam grupę http://michaeljacksontributeportrait.co ... up_id=1544. Ku mojemu zaskoczeniu wiele osób z zagranicy przyłączyło się do naszej akcji i obiecało przesłanie prezentów dla dzieciaczków. Możecie zobaczyć sami, jak już tam się wszystko rozkręca. Nie piszę tego aby się chwalić i wymieniać swoje zasługi, bo wcale ich nie ma, tylko aby pokazać jak bardzo jestem z tym projektem powiązana i jak bardzo decyzja PP mnie poruszyła.
Dlatego apeluję, abyśmy dalej kontynuowali to co zostało w ten fantastyczny sposób zaczęte przez Piotrusia Pani. Jestem z Łodzi, więc moje działania były czysto organizacyjne. Rozumiem, że coś się stało z PP i zawsze oferowałam jej swoją pomoc i nadal oferuję. Mam już swoje lata i jestem tutaj wśród Was najstarsza a to co tutaj miało być zrobione miało być zrobione w imię Michaela. I tak powinno być kontynuowane, dla mnie nie ważne kto zaczął, ważne kto skończy. Czuję się po części odpowiedzialna za to przedsięwzięcie.
Jeśli mogę coś zaproponować, spotkajcie się w Krakowie za tydzień w weekend i podejmijcie decyzje co dalej. Uważam, że priorytetem jest spotkanie fanów w czerwcu, tyle osób już potwierdziło swoje przybycie. Potem możemy rozmawiać o stowarzyszeniu MTC a ja oferuję się do poprowadzenia filii w Łodzi.
Ale teraz myślmy o realizacji projektu w czerwcu. Oczywiście nie zapominamy o PP, ma nasze wsparcie. Ale wydaje mi się że ten projekt powstał w imię Michaela, miał przekazywać ludziom to co on nam pozostawił. W ten sposób trzeba to potraktować.
Pozdrawiam
Piszę do Was w związku z rezygnacją Piotrusia Pani z organizowania zlotu w Krakowie. Jestem osobą poważnie związaną z tym projektem i proszę o wzięcie pod uwagę mojego zdania.
Na początku kwietnia napisałam do PP z pomysłem dołączenia do akcji i przeistoczenia spotkania w ogólnopolski zlot fanów, dodatkowo poszerzony o przekazanie prezentów dla chorych dzieci. Pomysł został zaakceptowany przez PP.
Włączyłam się w tą akcję na 100%, założyłam jak wiecie ten osobny wątek na tym forum powiązany z MAKE THAT CHANGE.
Założyłam grupę dotyczącą tego przedsięwzięcia na facebooku http://www.facebook.com./.group.php?gid ... 0464904632
Jako członek forum amerykańskiej strony fanów, wiedząc że jest tam dużo Polaków założyłam również i tam grupę http://michaeljacksontributeportrait.co ... up_id=1544. Ku mojemu zaskoczeniu wiele osób z zagranicy przyłączyło się do naszej akcji i obiecało przesłanie prezentów dla dzieciaczków. Możecie zobaczyć sami, jak już tam się wszystko rozkręca. Nie piszę tego aby się chwalić i wymieniać swoje zasługi, bo wcale ich nie ma, tylko aby pokazać jak bardzo jestem z tym projektem powiązana i jak bardzo decyzja PP mnie poruszyła.
Dlatego apeluję, abyśmy dalej kontynuowali to co zostało w ten fantastyczny sposób zaczęte przez Piotrusia Pani. Jestem z Łodzi, więc moje działania były czysto organizacyjne. Rozumiem, że coś się stało z PP i zawsze oferowałam jej swoją pomoc i nadal oferuję. Mam już swoje lata i jestem tutaj wśród Was najstarsza a to co tutaj miało być zrobione miało być zrobione w imię Michaela. I tak powinno być kontynuowane, dla mnie nie ważne kto zaczął, ważne kto skończy. Czuję się po części odpowiedzialna za to przedsięwzięcie.
Jeśli mogę coś zaproponować, spotkajcie się w Krakowie za tydzień w weekend i podejmijcie decyzje co dalej. Uważam, że priorytetem jest spotkanie fanów w czerwcu, tyle osób już potwierdziło swoje przybycie. Potem możemy rozmawiać o stowarzyszeniu MTC a ja oferuję się do poprowadzenia filii w Łodzi.
Ale teraz myślmy o realizacji projektu w czerwcu. Oczywiście nie zapominamy o PP, ma nasze wsparcie. Ale wydaje mi się że ten projekt powstał w imię Michaela, miał przekazywać ludziom to co on nam pozostawił. W ten sposób trzeba to potraktować.
Pozdrawiam
"You can change the world (I can’t do it by myself)
You can touch the sky (It’s gonna take somebody’s help)
You’re the chosen one (I’m gonna need some kind of sign)
If we all cry at the same time tonight "
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
Dokładne informacje odnośnie spotkania zostaną zamieszczone już na początku tygodnia.
Dla chcących brac udział w akcji - obecnośc obowiązkowa.
Dla chcących brac udział w akcji - obecnośc obowiązkowa.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
- Dzwoneczek MJJ
Spotkanie odbedzie sie w ten weekend 16.05.2010 - niedziela
o godzinie 11.00
w
Filmowa Cafe - KIJÓW.CENTRUM
30-101 Kraków
al. Krasińskiego 34
tj. tam gdzie ostatnio
Liczymy na przybycie wszystkich chetnych do współorganizacji. Projekt nie umarł, właśnie trwają przygotowania nad ustalaniem konkretów dotyczących całości programu jak i założenia stowarzyszenia.
W związku z tym, iż w programie przewiduje sie rozbudowaną cześć artystyczną, proponuje, aby każda osoba zastanowiła sie nad tym co mogłaby / chciałaby w ten czerwcowy weekend zaprezentować ze swojej strony. Bedziemy z każdym indywidualnie rozmawiać na ten temat. Każdy dostanie swoje indywidualne zadanie. Mamy niewiele czasu, ale mimo tego licze, że to Was nie przeraża.
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
- Dzwoneczek MJJ
Szkoda, że Was raczej nie będzie, ale jeśli byłybyście zainteresowane ogólnie pomocą przy akcji to zapraszam na pw, po zebraniu. 

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
jak będzie dokładny rozkład godzinowy każdego dnia, to będzie wszystkim łatwiej podjąć decyzję co do uczestnictwa. Poza tym impreza jest rozłożona na 3 dni.Łaaaa i nawet w Krakowie coś sie dzieje , a do Krakowa mam blisko..ale niestety w ten dzień wypada mi praca;(
W przypadku osób, które chcą zaprezentować własne dzieła np. na wystawie (portrety MJ`a, galerie zdjęć, czy artykuły), mogą przekazać je Nam a my przypilnujemy by ich nikt nie porwał

byłeś w moim życiu, gdy w moim pokoju wisiała jeszcze huśtawka ... i nadal jesteś ... dziękuję Ci za ... Rodzynka...
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
P.S. Misiuuuuu kazali mi zdjąć Pekińczykaaaaa....abuuuuuu...abuuuu....abuuuu!!!!!
- Dzwoneczek MJJ
Osoby zainteresowane przebiegiem niedzielnego spotkania oraz jego podsumowaniem zapraszam do mnie na pw. 

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
- Dzwoneczek MJJ
Wszystkich chętnych!!!!
Do współpracy przy projekcie Make That Change oraz Earth Song Day tj. 25.06-27.06 zachęcamy do odwiedzin forum:
www.mtc.fora.pl- zapraszamy!
Do współpracy przy projekcie Make That Change oraz Earth Song Day tj. 25.06-27.06 zachęcamy do odwiedzin forum:
www.mtc.fora.pl- zapraszamy!

One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...
Dziękujemy za zaproszenie. Niestety problem jest taki, że trzeba się tam zalogować bo bez tego nie da się przeglądać forum. Niestety
ja nie dostąpiłam jeszcze zaszczytu zaktywowania konta o co w tym momencie proszę 

"You can change the world (I can’t do it by myself)
- billiejeanbad
Świetne Plany , wogle cudownie ; ) .
Chciałabym się zjawić , osoby niepełnoletnie mogą ? .
Kraków jest odemnie około 700km ale przyjadę ponieważ tu jest najciekawszy plan z wszystkich jakie są organizowane ; ) .
Chciałabym się zjawić , osoby niepełnoletnie mogą ? .
Kraków jest odemnie około 700km ale przyjadę ponieważ tu jest najciekawszy plan z wszystkich jakie są organizowane ; ) .
Uwielbiam tworzyć magię, tworzyć coś co jest tak niezwykłe, takie niespodziewane, że ludzie tracą głowę. Coś co wykracza poza swoją epokę. O pięć kroków wyprzedzając ludzkie myśli. ( Michael Jackson ) .
- billiejeanbad
- Dzwoneczek MJJ