Chciałam zaproponować wszystkim fanom z Polski spotkanie w Krakowie w dniach 25-27.06 br. bądź tylko jednego dnia.
Będzie to pierwsza rocznica odejścia od nas Michaela ( to inne słowo nie chce mi przejść przez gardło). Z tej okazji proponuje ogólnopolskie spotkanie, które byłoby hołdem złożonym MJowi. Michael kochał dzieciaki, przeżywał ich cierpienie, bolało go to, że cierpią. Jednocześnie wierzył, że to właśnie dzieci są radością i nadzieją tego świata.
Proponuję, aby każdy fan, który przyjechałby do Krakowa mógłby, oczywiście w miarę możliwości przywieźć ze sobą prezent dla dziecka (kwota max. do ustalenia). Potem jako fani Michaela czyli MJ POLISH TEAM

Dlatego w porozumieniu z Piotrusia Panią z Krakowa(inicjatorka przedstawienia Piotruś Pan z tej okazji) mamy propozycje abyśmy wszyscy spotkali się w Krakowie.
Oto harmonogram zaproponowany przez Piotrusia Panią:" jeśli na jeden dzień, to najlepiej na Earth Song Day, czyli 25.06, a to jest piątek. Myślę, ze ruszymy z ESD po południu, i potrwa do samego wieczora, a o 23:26 spotkamy się pod Gwiazdą Michaela na Bulwarach Wiślanych. W sobotę z kolei przedstawienie Piotruś Pan (wtedy moglibyśmy zanieść zabawki dzieciom), wieczorem ma być z kolei impreza michaelowa w klubie. W niedzielę z kolei planuję wieczór poezji Michaela, z występami wokalnymi...." W międzyczasie flashmob.
Proszę serdecznie o wszelkie uwagi i propozycje, listę zainteresowanych i chętnych do pomocy najlepiej z mailami(czyli raczej na priva albo na mojego maila). A ja potem taką zaktualizowaną listę umieszczę w poście-żeby nie bałaganić w temacie.
Proszę uruchomcie wszystkie swoje kontakty, znajomych na naszej klasie, facebooku, gdziekolwiek gdzie wiecie, że są fani.

Niech to będzie wielki dzień dla chorych dzieciaków
Love you more,
Renia