Rozumiem, że This Is It –owa energia już Was rozpiera.
Więc i ja nie pozostając biernym na Wasze pragnienia spróbuję tę energię rozładować w wiadomy sposób

Czyli impreza z muzą tylko MJ
Planuję After Party 28.10.2009 w klubie Mirage (Warszawa - Pałac Kultury koło Sali Kongresowej) od godziny 21 do ??:??
To jest rzut beretem od Multikina Złote Tarasy, więc po seansie o 18:30 spokojnie zdążycie na imprezę.
Liczę też na osoby, które nie idą w tym dniu do kina (tak jak ja), a miałby chęć bawić się na prawdziwej MJ-owej imprezie*, gdzie jak wiadomo w Warszawie takich nie ma.
Dlatego w tytule postu widnieje: Impreza (dla wszystkich) / after party dla tych co chcieli aftera po TII
Wstępnie jestem jeszcze w trakcie rozmów (czy impreza w ogóle się odbędzie, ponieważ klub ma w planach inną imprezę na ten dzień) i chciałbym się zorientować ile osób byłoby chętnych.
Więcej szczegółów podam po 22.10 w serwisie www.michaeljackson.pl w dziale Imprezy i ewentualnie tu na forum.
Czyli czy w ogóle się odbędzie, po ile wjazd, itp.
* prawdziwa MJ-owej impreza – określam jako impreza gdzie leci tylko i wyłącznie MJ w wersjach takich jakie lubicie. To tak dla ścisłości
------------
Edit:
Zrobiłem dodatkowo ankietę na ten temat, aby bardziej zorientować się czy taka impreza jest potrzebna. Bo faktycznie, jeżeli większość osób nie będzie w humorze po filmie, a osoby które w ogóle nie idą do kina nie wybiorą się na imprezę z różnych względów (np. że to środa - środek tygodnia) to można jeszcze zrezygnować z klubu.
Ja się nie obrażę, nic nie zyskuję z tej imprezy a tylko poświęcam swój czas na organizację i prowadzenie. Więc śmiało walcie w ankiecie. Wolę teraz wiedzieć, że będzie mało osób niż potem na imprezie świecić oczami gdzie są te tłumy fanów.