Impreza / after party 28.10 po TII w Multikinie w Złotych T.

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

Ankieta na ten temat (więcej info w poście poniżej).

Idę do kina a potem na imprezę.
9
28%
Nie idę do kina, za to idę na imprezę.
6
19%
Idę do kina ale na imprezę - wątpliwa sprawa.
14
44%
Nie idę do kina ani na imprezę.
3
9%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
777

Impreza / after party 28.10 po TII w Multikinie w Złotych T.

Post autor: 777 »

Moi drodzy!
Rozumiem, że This Is It –owa energia już Was rozpiera.
Więc i ja nie pozostając biernym na Wasze pragnienia spróbuję tę energię rozładować w wiadomy sposób
:mj: :dance:

Czyli impreza z muzą tylko MJ

Planuję After Party 28.10.2009 w klubie Mirage (Warszawa - Pałac Kultury koło Sali Kongresowej) od godziny 21 do ??:??
To jest rzut beretem od Multikina Złote Tarasy, więc po seansie o 18:30 spokojnie zdążycie na imprezę.

Liczę też na osoby, które nie idą w tym dniu do kina (tak jak ja), a miałby chęć bawić się na prawdziwej MJ-owej imprezie*, gdzie jak wiadomo w Warszawie takich nie ma.
Dlatego w tytule postu widnieje: Impreza (dla wszystkich) / after party dla tych co chcieli aftera po TII

Wstępnie jestem jeszcze w trakcie rozmów (czy impreza w ogóle się odbędzie, ponieważ klub ma w planach inną imprezę na ten dzień) i chciałbym się zorientować ile osób byłoby chętnych.

Więcej szczegółów podam po 22.10 w serwisie www.michaeljackson.pl w dziale Imprezy i ewentualnie tu na forum.
Czyli czy w ogóle się odbędzie, po ile wjazd, itp.

* prawdziwa MJ-owej impreza – określam jako impreza gdzie leci tylko i wyłącznie MJ w wersjach takich jakie lubicie. To tak dla ścisłości

------------
Edit:

Zrobiłem dodatkowo ankietę na ten temat, aby bardziej zorientować się czy taka impreza jest potrzebna. Bo faktycznie, jeżeli większość osób nie będzie w humorze po filmie, a osoby które w ogóle nie idą do kina nie wybiorą się na imprezę z różnych względów (np. że to środa - środek tygodnia) to można jeszcze zrezygnować z klubu.

Ja się nie obrażę, nic nie zyskuję z tej imprezy a tylko poświęcam swój czas na organizację i prowadzenie. Więc śmiało walcie w ankiecie. Wolę teraz wiedzieć, że będzie mało osób niż potem na imprezie świecić oczami gdzie są te tłumy fanów.
Ostatnio zmieniony śr, 14 paź 2009, 12:10 przez 777, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
roberto

Post autor: roberto »

witaj Erwinek . pozdro chłopie. wiesz ja chętny i jeszcze pare osób ktore nie sa na forum też będą chętne ,więc początek juz masz. myslę ze sporo bedzie chetnych :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Łódź zgłasza sprzeciw! :( Kurczę, dlaczego nie możemy wszyscy bawić się w jednym miejscu?! Bardzo, bardzo, bardzo źle! Może afterek przełożyć na jakiśtam (bliżej nieokreślony nawet) weekend?:> Grupa zdesperowanych łodzianek na pewno by się przyłączyła:P

Albo najlepiej zróbmy afterek afterka :D I wilk syty i owca cała :)

Pozdr,
Basia:)
roberto

Post autor: roberto »

zaraz zaraz koleżanko sympatyczna afterków może być kilka ja niewidze przeszkód ale klub o którym mysli Erwin w weekend niema szans żeby go wynająć to duży klub i w weekend jest masa ludzi . ja myśle że po kinie to najlepiszy termin . a inny after mozna zrobić jak Łódź (podwodna) przyjedzie do wawy ;-) generalnie ja też jestem żeby spotykać sięw jak największym gronie . pozdrawiam zdeserowane Łodzianki :mj:

ps może najbliższy piątek odpowada?
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

Drogi Erwinie, tak obiektywnie rzecz biorąc, tym razem angażowanie klubu na imprezę może być ryzykowne, bo może być Ci ciężko uzbierać ludzi na aftera. Coś mi się wydaje, że po tym seansie większość nie będzie w nastrojach imprezowo-tanecznych. Sama się obawiam, że w przeciwieństwie do bukaresztańskiego wieczoru, to będzie dość smutne doświadczenie.
Każdym innym razem (np. po Thriller Live) jestem wszystkimi kończynami ZA imprezą pod Twoim kierownictwem, ale teraz...no nie wiem...
Pozdrawiam serdecznie.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
777

Solange pisze:Drogi Erwinie, tak obiektywnie rzecz biorąc, tym razem angażowanie klubu na imprezę może być ryzykowne, bo może być Ci ciężko uzbierać ludzi na aftera. Coś mi się wydaje, że po tym seansie większość nie będzie w nastrojach imprezowo-tanecznych. Sama się obawiam, że w przeciwieństwie do bukaresztańskiego wieczoru, to będzie dość smutne doświadczenie.
Każdym innym razem (np. po Thriller Live) jestem wszystkimi kończynami ZA imprezą pod Twoim kierownictwem, ale teraz...no nie wiem...
Pozdrawiam serdecznie.
I ja też tak myślałem i myślę nadal.
Ale jak ludzie chcą jakiegoś aftera, a po rozmowie z szefem klubu ten określił, że jedynie w środę można byłoby coś takiego zrobić. To czemu nie.
Na dobrą sprawę jestem w dobrej sytuacji. Ponieważ nic nie tracę, jeśli nikt nie przyjdzie (w klubie odbędzie się impreza wg wcześniej założonego planu).

Zresztą liczę też na osoby, które nie idą w tym dniu do kina (tak jak ja), a miałby chęć bawić się na prawdziwej MJ-owej imprezie*, gdzie jak wiadomo w Warszawie takich nie ma.
Dlatego w tytule postu widnieje: Impreza (dla wszystkich) / after party dla tych co chcieli aftera po TII

Więc czy będziesz w kinie czy nie, bardzo miło byłoby mi gdybyś wpadła na imprezę. Jeśli nie potańczyć, to chociaż posłuchać MJ-owych songów, które będą leciały bardzo głośno ;-)

Do Roberto - a witaj, kope tygodni :-) Dobrze gadasz mój przyjacielu. Dzięki za odzew.

* prawdziwa MJ-owej impreza – określam jako impreza gdzie leci tylko i wyłącznie MJ w wersjach takich jakie lubicie. To tak dla ścisłości ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Solange

777 pisze:Więc czy będziesz w kinie czy nie, bardzo miło byłoby mi gdybyś wpadła na imprezę.
Dziękuję :)
777 pisze:impreza gdzie leci tylko i wyłącznie MJ w wersjach takich jakie lubicie.
Tzn. że kiedyś tam można liczyć na 2Bad (Refugee Camp Mix) :nerwy:
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Awatar użytkownika
777

Solange pisze:Tzn. że kiedyś tam można liczyć na 2Bad (Refugee Camp Mix)
Hehe, liczyć zawsze można. Prawdę mówiąc nie jest wg mnie udany mix (a dla mnie jeden z najgorszych) ale na początku imprezy może i mógłby polecieć.

Zapraszam do ankiety, więcej informacji w pierwszym poście.
Obrazek
Awatar użytkownika
Solange

A ja lubię ze względu na sample z The Champ i odwołanie do wiadomego kawałka :)
W ankiecie zagłosuję za kilka dni, jeśli pozwolisz, jak mi się wyklaruje, czego ja właściwie chcę ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
777

No spoko, głosować można do środy 21.10 za tydzień, ponieważ do tego czasu chciałbym wiedzieć co i jak z imprezą.
Obrazek
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

Ja jestem ja najbardziej za!! Erwin, wiesz zresztą, że ja twoje imprezy uwielbiam :)
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
777

ghost_ola pisze:Erwin, wiesz zresztą, że ja twoje imprezy uwielbiam :)
och dziękuję Ci Olu za przemiłe słowa,
hehe jeszcze chwila i spocznę na płytach, tzn. na laurach.
Frekwencja w samym głosowaniu widzę jakaś mizerna. A ja tu zaczynam się przygotowywać, jak nigdy wcześniej. Tak sobie pomyślałem, aby może poprzeczkę mixowania podnieść ciut wyżej. Bo „JAM” z szybą w środku to już chyba wszyscy znają? ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Solange

777 pisze:hehe jeszcze chwila i spocznę na płytach
Oj lepiej nie, bo połamiesz (mimo że na pewno jesteś leciutki ;-) ) cenne majkelowe płyty. A szkoda by było, bo kto by nam zagrał?
Chyba przyjdę posłuchać i zrobić tłum, żeby się Ciebie menago klubu nie czepiał ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
skrzynia58

Post autor: skrzynia58 »

Solange przyjdź proszę.
Ostatnio nie miałyśmy okazji pogadać dłużej.. Może tym razem się uda.

Erwinku, ja staram się być na każdej imprezie na której grasz...bo robisz to genialnie. (didżeju Michaela Jacksona hihi)
Tym razem bez siostry niestety...
Miss You M.
Awatar użytkownika
777

Solange pisze:Chyba przyjdę posłuchać i zrobić tłum, żeby się Ciebie menago klubu nie czepiał
To super, dzięki, będę mniej świecił oczami ;-)
skrzynia58 pisze:Erwinku, ja staram się być na każdej imprezie na której grasz...bo robisz to genialnie. …Tym razem bez siostry niestety...
Dziękuję, dziękuję. ... Jak to bez siostry? no co za szkoda :-(
ale fajnie, że Ty będziesz :-)
skrzynia58 pisze:(didżeju Michaela Jacksona hihi)
Hehe, trochę śmiesznie to brzmi ale za to jest na temat :-)
Taka krótka historia jak ktoś był na imprezie w Toruniu

Obrazek
Powiększenie:
http://www.michaeljackson.pl/index_plik ... 170909.jpg
Obrazek
ODPOWIEDZ