Witajcie

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Dalia

Witajcie

Post autor: Dalia »

Czytam to forum od śmierci Michaela,ale potrzebuję o coś zapytać więc dołączyłam do Was formalnie. Bardzo dziękuję,że jesteście,dzięki Wam mase rzeczy dowiedzialam się o MJ i Jego rodzinie.
Mam 35-lat,mężata,dzieciata, Michaela słucham od 20 lat,ale bez wielkich emocji. Wiedziałam,że to mega-gwiazda,geniusz,ale nie emocjonowałam się jakoś bardzo Jego istnieniem.Kiedy podali na onecie,że M umiera myślałam,że mi serce pęknie.Włączyłam CNN-tam z kolei podali,że umarł,na tvn-24 że jednak jeszcze żyje i tak w kółko sprzeczne informacje-myślałam że oszaleję.Poszlam spać,bo nie dalam rady tego wytrzymać-rano pobiegłam do komputera i....juz było wiadomo. Nie wiem dlaczego,ale mam teraz obsesję na Jego punkcie,cały dzień leci Jego muzyka,a ja buszuję po necie aby się dowiedzieć czegoś nowego. I jeszcze jakś chora nadzieja we mnie drzemie,że może jednak żyje,że jeszcze powróci. Nie poznaję siebie-nie wiem czemu tak reaguję-być może dopiero po śmierci zrozumiałam co to był za człowiek,jakim byl geniuszem (chociaż to wiedziałam od zawsze) i że drugiego takiego juz nie będzie.:( Bardzo bardzo za Nim tęsknię:(
Awatar użytkownika
Black_or_white

Post autor: Black_or_white »

Witamy na forum :) My wszyscy za Nim tęsknimy...
Obrazek
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

witaj! ;-)
anbe2

witaj

Post autor: anbe2 »

Chcę Ci powiedziec ,że podobnie miałam(też mężata i dzieciata)-po prostu nie wiem co się ze mną stało(naprawdę pierwszy tydzień po Jego smierci praktycznie non stop płakałam)myślałam ,że coś ze mną nie tak :wariat:
Witaj na forum :-)
Luna bogini księżyca
Zawsze przy Michaelu
anbe2

witaj

Post autor: anbe2 »

Chcę Ci powiedziec ,że podobnie miałam(też mężata i dzieciata)-po prostu nie wiem co się ze mną stało(naprawdę pierwszy tydzień po Jego smierci praktycznie non stop płakałam)myślałam ,że coś ze mną nie tak :wariat:
Witaj na forum :-)
Luna bogini księżyca
Zawsze przy Michaelu
Awatar użytkownika
Ania R.

Post autor: Ania R. »

Witaj i powodzenia!
"May we continue to remember not to judge man by the color of his skin, but the content of his character." Michael Jackson
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum. ;-)
Obrazek

Post autor: Moscan »

Witam serdecznie ;-)
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Również serdecznie witam - doskonale Cię rozumiem. Bo ja też słuchałam od lat, ale "nie emocjonowałam się jakoś bardzo Jego istnieniem". A teraz... obsesja. Trafnie ujęte.
Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Doskonale to rozumiem- mimo różnicy wieku ;-)
We mnie też tli się mała iskierka nadziei,
że jeszcze gdzieś tam jest.
Ale wiem, że nie zrobiłby tego tylu kochającym
go ludziom.

Witam i życzę miłego postowania ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Post autor: Michael FOREVER!!! »

Dalia fajnie że jesteś rówieśniczko ;-)
ze mną jest tak samo jak z tobą,pod wszystkim co napisałaś moge się podpisać....musze ci powiedzieć jedno
w tym momencie najbardziej wzrusza mnie to ,jak widze ,że
moje kochane dzieciaki tańczą przy muzyce Jacksona :mj: :mj: :mj:
a najlepiej mój trzyletni synuś z moonwalkiem poprostu
WYMIATA :happy:
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
ODPOWIEDZ