Nala Wita;)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Nala

Nala Wita;)

Post autor: Nala »

Hej!!!
Mam na imię Aga i jestem z Gdyni mam 18latek i od kąd byłam małą istotką muzyka MJ'a gościła w mym domu fakt faktem rodzice lubili jego pare piosenek a ja to co inego bo poprostu zakochałam się w tej cudownej twórczości Michaela i poprostu z dnia na dzień stawałam się coraz większą fanką i żałuję że nie odkryłam tego forum wczeeeeśniej bo widzę jaka tu udowna i przyjemna atmosfera jest:)
Nigdy nie zapomnę jak oglądałam film "Człowiek w Lustrze: Historia MJ'a" rano o 8:00 <nie wiedziałam wtedy jeszcze smutnej wadomości jaka ogarnęła cały świat..lecz miałam złe przeczucia nie mogłam spać i wgl. może to był znak... > Obejżałam do końca ten film i mama powiedziała mi : "Właśnie obejżałaś historie Michaela bo w nocy zmarł..."
Ja przeżyłam szok poprostu wpadłam w taką histerię Jakiej świat nie widział... nie mogłam długo się opanować i przestać płakać... Bardziej przeżyłam śmierć Mojego ukochanego IDOLA niż śmierć bliskiej osoby,czy nawet Papieża... Dla mnie Michael był, jest i będzie wielkim człowiekiem. Niestety wielu moich znajomych nie rozumieją mnie i mojej "żałoby" i się odwracają ode mnie... no trudno... Ja co noc Gdy słucham MJ'a rycze jak najęta,zawsze sie wzruszałam przy jego piosenkach ale teraz to już w ogóle nie mogę przestać płakać niestety w dzień muszę się opanować bo rodzice by sie czepiali no ale w nocy nikt nie widzi i mam spokój....
Nie wyobrażam sobie teraz życia bez niego..... miałam marzenie pójść na jego koncert czy Go poznać lecz poznam go TAM W NIEBIE , mam taką nadzieję że chociaż tam się wszyscy spotkamy i będziemy z Michaelem naszym ukochanym :love:
pewnie gadam jak pokręcona ale może ktoś mnie tutaj zrozumie i może będzie czuł podobnie.... :)
Szkoda że się nie urodziłam wczeeeeeeśniej to bym pojechała na jego koncert W Bemowie :P
Dobra dosyć już tego pisania bo pewnie wszystkiego nei przeczytacie hehe :) Pozdrawiam i miło wszystkich Poznać , Powitać loveMJPT
I Will Always Love You MJ!!!!
Awatar użytkownika
Black_or_white

Post autor: Black_or_white »

Witaj! ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
mariolka

Post autor: mariolka »

Cześć Nala, " miałam marzenie pójść na jego koncert czy Go poznać lecz poznam go TAM W NIEBIE , mam taką nadzieję że chociaż tam się wszyscy spotkamy i będziemy z Michaelem naszym ukochanym"

Oj, będziemy, napewno bedziemy:)
Nala

Post autor: Nala »

miło mi :)
I Will Always Love You MJ!!!!
Awatar użytkownika
blackvarnish

Post autor: blackvarnish »

Witaj ;))
This is the world we live in
And these are the hands we're given
Use them and let's start trying
To make it a place worth living in.

Last.fm
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam Koleżankę z Trójmiasta :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Bartosz

cześć Aga:)

Post autor: Bartosz »

Doskonale rozumnię Twoją skromną osobę ponieważ w moim przypatku bylo tak samo. Pozdrawiam i witam serdecznie:)
magdusia213

Post autor: magdusia213 »

witam serdecznie:)
ja też ćię doskonale rozumiem
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek