Rose Madder

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Rose Madder

Rose Madder

Post autor: Rose Madder »

Witam wszystkich fanów.
Mam na imie Ola, mam 16 lat.
Od razu chce powiedziec, że nie zakochałam się w Michaelu, 25 czerwca. To trwa troche dłużej.
Jak przez mgłe pamiętam jakiś teledysk MJ. Musiałam być bardzo mała, pamietam Michaela w rozwianej, białej kszuli... to chyba musiała być Dirty Diana. I od tego sie zaczeło.
A tak na poważnie MJ, jego życiem i kariera zaczelam interesowac sie 8 -9 lat temu. Wspaniały człowiek, wspaniała muzyka. Trudno mi było zrozumieć tą nagonke, ktora urządziły media, szczególnie u nas w kraju. Czego oni od niego chcieli?
Teraz po mówieniu różnych głupot i oszczerstw na temat Michaela, dziennikarze przyznają się, że kłamali... Tylko co to teraz da MJ?
Troche się spóźnili...

Ale dobrze, że są tacy ludzie jak my, któży po prostu znali prawdę i bronili Michaela od poczatku do samego końca.
Awatar użytkownika
Oluksandra

Post autor: Oluksandra »

o! Witam moją imienniczkę i prawie równieśniczkę! ;)

a mediami nie należy się przejmowac, bo i tak to nic nie da, tylko może ciśnienie niepotrzebnie wzrosnąc...
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

On ma już spokój ;-)

Witaj :mj:
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
xXxZuZka90xXx

Post autor: xXxZuZka90xXx »

Witaj:)
Awatar użytkownika