Witam wszystkich

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Billy Jean

Witam wszystkich

Post autor: Billy Jean »

Witam wszystkich Michael'ofanów.Mam nadzieję że przyjmiecie mnie cieplutko. Bardzo żałuję że nie urodziłam się wcześniej,że nie załapałam się na ten wielki boom w latach '80/'90.Narazie nadrabiam straty i płaczę podczas "Will you be there","Dirrty Diana","Give in to me","You are not alone","Speechles".Oj! jak ja żałuję że mnie rodzice wcześniej nie spłodzili.
Awatar użytkownika
Sugar

Post autor: Sugar »

Hellou, jak masz na imię? ; )
Awatar użytkownika
hubertous

Post autor: hubertous »

Witamy serdecznie na naszym najwspanialszym na Świecie forum ;-)
Obrazek
Nie cytuj, póki cytowanego tekstu nie zrozumiesz. Nie ma czegoś takiego jak niemyślenie. Jednak często kierujemy swoje myśli w niewłaściwe strony.
Awatar użytkownika
Kaskon

Post autor: Kaskon »

hejka, witam cieplutko!
Awatar użytkownika
keep_the_faith

Post autor: keep_the_faith »

Witamy cieplutko ;-)
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Billy Jean pisze:"Will you be there","Dirrty Diana","Give in to me","You are not alone","Speechles".
cudowne piosenki. tez sie przy nich rozplywam *_*
Billy Jean pisze:Bardzo żałuję że nie urodziłam się wcześniej,że nie załapałam się na ten wielki boom w latach '80/'90.
jak widać mnie tez to ominęło ale jest ok ;-) Witam Cię serdecznie na forumie ;-)
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witam Cię gorrrąco i cieszę sie, że do nas dołączyłaś
Obrazek
Ola1188

Post autor: Ola1188 »

hejka,ja tez jestem nowa :) Pozdrawiam Cie serdecznie :)

Ja rozpływam sie na "Heal the world" (na tych ktore wymienilas tez ale ta tez jest piekna)

Ach jaki On ma wspanialy glos :love:
I love Michael :)
Awatar użytkownika
Speed Demon

Post autor: Speed Demon »

Witam Cię, mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę, że z Billie Jean zrobiłaś mężczyznę?;)

pozdrowienia
Speed Demon
Billy Jean

Mam na imię Dorota i aby uprzedzić Wasze pytania napiszę ile mam lat:22.Mieszkam w małym mieście i obecnie(czyli w październiku) rozpoczynam drugi rok studiów(pedagogika opiekuńczo-wychowawcza z profilaktyką uzależnień).Michael'em zaczęłam interesować się-jak się zdązyłam zorientować-zbyt późno i bardzo żałuję. :surrender:
Chwalmy Pana Naszego Majchela Jacksona Amen. japrosic

Sorry Speed Demon za błędną puisownię ale na usprawiedliwienie mogę napisać jedynie to że kilkakrotnie sprawdzałam w tekstach tego utworu na różnych stronach pisownię tego tytułu i widocznie źle coś mi wyszło-wybaczcie wszyscy postaram się to naprawić a jak nie to zostanę przy męskiej wersji chyba że koniecznie mam ją zmienić to oczywiście ustąpię-wkońcu jestem nowa więc nie mogę się narzucać.Aha! Jeszcze jedna kwestia związana z w/w studiami-skoro będę na nie uczęszczać to pewnie będzie mnie...jakby to ująć-mniej na forum dlatego zdecydowałam się teraz żeby w ogóle sprawdzić czy się przyjmę.Oczywiście w miarę możliwości i czasu będę się pojawiała na forum ale wy zapewne również macie swoje zajęcia także może wyrzuty sumienia będą mniejsze.Poizdrawiam Was gorąco
Awatar użytkownika
Spearmint

Post autor: Spearmint »

Witaj ;-)
Szalej zdrowo w świecie Michaelowo-Michaelowym...
Billy Jean pisze:Chwalmy Pana Naszego Majchela Jacksona Amen.
...ale bez przesady. :smiech:
"I ona , to sztuka
przywróci nam zdolność
i lotu , i mocy , i mocy..."
Billy Jean

Ale chyba nie przesadziłam,co??No i rzeczywiście mam pojechane z tym nickiem(sprawdziłam w kilku miejscach i nie mam pojęcia skąd wziął mi się Billy a nie Billie).Co człowiekowi po rozumie jak go nie używa????Fack!!!! glupija
Awatar użytkownika
Michalinka

Post autor: Michalinka »

Witam Dorotę w naszych progach!
Obrazek
Who's bad?
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

i ja się nisko kłaniam : )

indżoj.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

:smiech: :smiech: buhaha zabawna jesteś cieszę się, (jak już powyżej napisałam), ze do nas dołączyłaś
Obrazek
ODPOWIEDZ