Witam wszystkich
-
Witam wszystkich
Witam wszystkich Michael'ofanów.Mam nadzieję że przyjmiecie mnie cieplutko. Bardzo żałuję że nie urodziłam się wcześniej,że nie załapałam się na ten wielki boom w latach '80/'90.Narazie nadrabiam straty i płaczę podczas "Will you be there","Dirrty Diana","Give in to me","You are not alone","Speechles".Oj! jak ja żałuję że mnie rodzice wcześniej nie spłodzili.
- keep_the_faith
cudowne piosenki. tez sie przy nich rozplywam *_*Billy Jean pisze:"Will you be there","Dirrty Diana","Give in to me","You are not alone","Speechles".
jak widać mnie tez to ominęło ale jest okBilly Jean pisze:Bardzo żałuję że nie urodziłam się wcześniej,że nie załapałam się na ten wielki boom w latach '80/'90.

- Speed Demon
-
Mam na imię Dorota i aby uprzedzić Wasze pytania napiszę ile mam lat:22.Mieszkam w małym mieście i obecnie(czyli w październiku) rozpoczynam drugi rok studiów(pedagogika opiekuńczo-wychowawcza z profilaktyką uzależnień).Michael'em zaczęłam interesować się-jak się zdązyłam zorientować-zbyt późno i bardzo żałuję.
Chwalmy Pana Naszego Majchela Jacksona Amen.
Sorry Speed Demon za błędną puisownię ale na usprawiedliwienie mogę napisać jedynie to że kilkakrotnie sprawdzałam w tekstach tego utworu na różnych stronach pisownię tego tytułu i widocznie źle coś mi wyszło-wybaczcie wszyscy postaram się to naprawić a jak nie to zostanę przy męskiej wersji chyba że koniecznie mam ją zmienić to oczywiście ustąpię-wkońcu jestem nowa więc nie mogę się narzucać.Aha! Jeszcze jedna kwestia związana z w/w studiami-skoro będę na nie uczęszczać to pewnie będzie mnie...jakby to ująć-mniej na forum dlatego zdecydowałam się teraz żeby w ogóle sprawdzić czy się przyjmę.Oczywiście w miarę możliwości i czasu będę się pojawiała na forum ale wy zapewne również macie swoje zajęcia także może wyrzuty sumienia będą mniejsze.Poizdrawiam Was gorąco

Chwalmy Pana Naszego Majchela Jacksona Amen.

Sorry Speed Demon za błędną puisownię ale na usprawiedliwienie mogę napisać jedynie to że kilkakrotnie sprawdzałam w tekstach tego utworu na różnych stronach pisownię tego tytułu i widocznie źle coś mi wyszło-wybaczcie wszyscy postaram się to naprawić a jak nie to zostanę przy męskiej wersji chyba że koniecznie mam ją zmienić to oczywiście ustąpię-wkońcu jestem nowa więc nie mogę się narzucać.Aha! Jeszcze jedna kwestia związana z w/w studiami-skoro będę na nie uczęszczać to pewnie będzie mnie...jakby to ująć-mniej na forum dlatego zdecydowałam się teraz żeby w ogóle sprawdzić czy się przyjmę.Oczywiście w miarę możliwości i czasu będę się pojawiała na forum ale wy zapewne również macie swoje zajęcia także może wyrzuty sumienia będą mniejsze.Poizdrawiam Was gorąco
-
- Michalinka
- majkelzawszespoko