Witajcie.

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
mistrz34

Witajcie.

Post autor: mistrz34 »

Cześć wszystkim.
Trafiłem tu przez kolega który podał mi adres tego forum. :)
Fanem MJ jestem od... dzieciństwa, Moonwalker- jeden z pierwszych filmów jakie oglądałem. Później pod koniec Podstawówki i cale gimnazjum moje zainteresowanie MJ przygasło. W liceum zainteresowanie ostro poszło w gore i trzyma sie aż do tej pory. Wchodziłem tu przez jakiś czas i przeglądałem posty, w końcu zebrałem sie na odwagę i sie przedstawiłem. Mam nadzieje ze będzie nam razem dobrze(postaram sie być aktywnym użytkownikiem).

Pozdrawiam, Fan MJ
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

WITAM
miłego postowania
:macha:
Mam nadzieje że spędzisz z nami niezapomniane chwile ;-)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witam Cię :mj:
Napisz więcej o sobie: wiek, imię, miejsce zamieszkania :-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Mandey

Post autor: Mandey »

mistrz34 pisze:Wchodziłem tu przez jakiś czas i przeglądałem posty, w końcu zebrałem sie na odwagę i sie przedstawiłem. Mam nadzieje ze będzie nam razem dobrze(postaram sie być aktywnym użytkownikiem).
Heh trafiłeś w czas publikacji nowego Michaela (z Akonem) ;-)
Witaj. Napisz co lubisz. Jaki utwór i album najbardziej.
Miłej zabawy.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
mistrz34

A wiec tak:
Imie : Patryk
Jestem z Legnicy. Przez jakiś czas probuje tanczyc stylem MJ jest ciężko ale daje rade i myślę ze z czasem moje ruchy będą mniej wiecej podobne do ruchów Króla. Nie mam ulubionych piosenek, każdą z nich przyjmuje tak samo... Ale jakbym miał wybierać: Dangerous,Give In To Me ,Billie Jean, Beat It, Bad, Smooth Criminal, Workin' Day And Night, Don't Stop' Til You Get Enough, You Rock My World, Heal The World... Duzo tego jest i nie wiem co tu wybrać, jako najlepszy utwór MJ. Tak wiec chyba Dangerous na rowno z Thrillerem... Te rytmy Wanna Be Startin' Somethin', Thriller, P.Y.T, In The Closet, Remember The Time- te piosenki przyprawiaja mnie o dreszcze :D.
Hmm Co do innych Albumow, Blood On The Dance Floor: BOTDF, Morphine, Superfly Sister, Ghosts i Is It Scary- piosenki mi sie podobaja, szkoda ze jest tych piosenek tylko 5, a reszta to same przerobki. Te 5 piosenek przypadlo mi do gustu.
Bad/Off The Wall/Invincible/History- do albumów nie mam zastrzeżeń słucham codziennie, ale jak juz miałem wybierać to wybrałem tylko 2...
Szczerze mówiąc ciężko jest mi wytypować ulubiony album i piosenkę.
Posiadam wszystkie albumy MJ, wszystkie polecam.

Co do Piosenek MJ z Akonem... Moje zdanie jest takie ze wole oryginały, nie lubię przerabianych piosenek.

To chyba tyle, jak czegoś nie napisałem pytajcie :)) :mj:
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Witaj mistrzu ;-)
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Smooth_b

Post autor: Smooth_b »

Alez ta liczba w nicku jest myląca, bylabym przekonana ze masz 34 lata. Kto by pomyslal ze trzeba to jeszcze podzielic przez dwa:)
Witaj:)
KrwawaMerry

Post autor: KrwawaMerry »

WITAJ :dance: :dance: miłego postowania :D
...Na zawsze pozostaniesz w moim sercu Michael...;( [*][*]
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

Witam nowego kolegę forumowego:)
Maverick

Post autor: Maverick »

O, witam Legniczanina. To jest nas tu już z Legnicy trójka.

Luth? :party:
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Witam i miłej zabawy życzę :mj:

Jak fajnie, że jest Nas coraz więcej. :happy:
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Luth

Post autor: Luth »

Maverick pisze:Luth?
Musiałaś, wredoto, musiałaś, prawda? Ja tu się staram odizolować od społeczeństwa, siedzę cicha i zakamuflowana, wszyscy zdążyli zapomnieć już o moim istnieniu, a Ty mnie wywołujesz, no! Jak taka mądra jesteś, to powitaj jeszcze Polkowice w innym temacie, to może i ja się dołączę.

A żeby nie było, że ja jakaś wredna i nieprzyjazna jestem - witam serdecznie Legniczanina i to jeszcze w moim wieku, więcbędziemiraźniej. Baw sie tu dobrze i nieh Cię Michael nie opuszcza, tudzież Ty tego nie rób, na rzecz innych muzykantów. Juz widzę te palce skierowane z pogardą na mnie... :crazy:

I policz raz jeszcze, Mav - nie trójka, a przynajmniej czwórka. :-P
To ja się ulatniam. Have fun!

Boże, męski fan Michaela z Legnicy. Mam się bać, cieszyć, czy traktować jak świeże mięsko?
Maverick

Post autor: Maverick »

Luth pisze: I policz raz jeszcze, Mav - nie trójka, a przynajmniej czwórka. :-P
A może i piątka... wiesz, segregatora wypełnionego Michaelami z trzema nosami i odkręcanymi uszami się łatwo nie zapomina ;P
Luth

Post autor: Luth »

Ciiicho, Mav! Wielki Brat [hę?] może patrzeć! A potem kto bedzie miał przekichane? Ja. Thank youuuu~!
Awatar użytkownika
mistrz34

No to jest przynajmniej czworo Legniczan :). Milo moze kiedys jakies spotkanie fanów ;P?
ODPOWIEDZ