Witajcie.
Witajcie.
Cześć wszystkim.
Trafiłem tu przez kolega który podał mi adres tego forum. :)
Fanem MJ jestem od... dzieciństwa, Moonwalker- jeden z pierwszych filmów jakie oglądałem. Później pod koniec Podstawówki i cale gimnazjum moje zainteresowanie MJ przygasło. W liceum zainteresowanie ostro poszło w gore i trzyma sie aż do tej pory. Wchodziłem tu przez jakiś czas i przeglądałem posty, w końcu zebrałem sie na odwagę i sie przedstawiłem. Mam nadzieje ze będzie nam razem dobrze(postaram sie być aktywnym użytkownikiem).
Pozdrawiam, Fan MJ
Trafiłem tu przez kolega który podał mi adres tego forum. :)
Fanem MJ jestem od... dzieciństwa, Moonwalker- jeden z pierwszych filmów jakie oglądałem. Później pod koniec Podstawówki i cale gimnazjum moje zainteresowanie MJ przygasło. W liceum zainteresowanie ostro poszło w gore i trzyma sie aż do tej pory. Wchodziłem tu przez jakiś czas i przeglądałem posty, w końcu zebrałem sie na odwagę i sie przedstawiłem. Mam nadzieje ze będzie nam razem dobrze(postaram sie być aktywnym użytkownikiem).
Pozdrawiam, Fan MJ
WITAM
miłego postowania
Mam nadzieje że spędzisz z nami niezapomniane chwile
miłego postowania

Mam nadzieje że spędzisz z nami niezapomniane chwile

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Heh trafiłeś w czas publikacji nowego Michaela (z Akonem)mistrz34 pisze:Wchodziłem tu przez jakiś czas i przeglądałem posty, w końcu zebrałem sie na odwagę i sie przedstawiłem. Mam nadzieje ze będzie nam razem dobrze(postaram sie być aktywnym użytkownikiem).

Witaj. Napisz co lubisz. Jaki utwór i album najbardziej.
Miłej zabawy.
A wiec tak:
Imie : Patryk
Jestem z Legnicy. Przez jakiś czas probuje tanczyc stylem MJ jest ciężko ale daje rade i myślę ze z czasem moje ruchy będą mniej wiecej podobne do ruchów Króla. Nie mam ulubionych piosenek, każdą z nich przyjmuje tak samo... Ale jakbym miał wybierać: Dangerous,Give In To Me ,Billie Jean, Beat It, Bad, Smooth Criminal, Workin' Day And Night, Don't Stop' Til You Get Enough, You Rock My World, Heal The World... Duzo tego jest i nie wiem co tu wybrać, jako najlepszy utwór MJ. Tak wiec chyba Dangerous na rowno z Thrillerem... Te rytmy Wanna Be Startin' Somethin', Thriller, P.Y.T, In The Closet, Remember The Time- te piosenki przyprawiaja mnie o dreszcze :D.
Hmm Co do innych Albumow, Blood On The Dance Floor: BOTDF, Morphine, Superfly Sister, Ghosts i Is It Scary- piosenki mi sie podobaja, szkoda ze jest tych piosenek tylko 5, a reszta to same przerobki. Te 5 piosenek przypadlo mi do gustu.
Bad/Off The Wall/Invincible/History- do albumów nie mam zastrzeżeń słucham codziennie, ale jak juz miałem wybierać to wybrałem tylko 2...
Szczerze mówiąc ciężko jest mi wytypować ulubiony album i piosenkę.
Posiadam wszystkie albumy MJ, wszystkie polecam.
Co do Piosenek MJ z Akonem... Moje zdanie jest takie ze wole oryginały, nie lubię przerabianych piosenek.
To chyba tyle, jak czegoś nie napisałem pytajcie :))
Imie : Patryk
Jestem z Legnicy. Przez jakiś czas probuje tanczyc stylem MJ jest ciężko ale daje rade i myślę ze z czasem moje ruchy będą mniej wiecej podobne do ruchów Króla. Nie mam ulubionych piosenek, każdą z nich przyjmuje tak samo... Ale jakbym miał wybierać: Dangerous,Give In To Me ,Billie Jean, Beat It, Bad, Smooth Criminal, Workin' Day And Night, Don't Stop' Til You Get Enough, You Rock My World, Heal The World... Duzo tego jest i nie wiem co tu wybrać, jako najlepszy utwór MJ. Tak wiec chyba Dangerous na rowno z Thrillerem... Te rytmy Wanna Be Startin' Somethin', Thriller, P.Y.T, In The Closet, Remember The Time- te piosenki przyprawiaja mnie o dreszcze :D.
Hmm Co do innych Albumow, Blood On The Dance Floor: BOTDF, Morphine, Superfly Sister, Ghosts i Is It Scary- piosenki mi sie podobaja, szkoda ze jest tych piosenek tylko 5, a reszta to same przerobki. Te 5 piosenek przypadlo mi do gustu.
Bad/Off The Wall/Invincible/History- do albumów nie mam zastrzeżeń słucham codziennie, ale jak juz miałem wybierać to wybrałem tylko 2...
Szczerze mówiąc ciężko jest mi wytypować ulubiony album i piosenkę.
Posiadam wszystkie albumy MJ, wszystkie polecam.
Co do Piosenek MJ z Akonem... Moje zdanie jest takie ze wole oryginały, nie lubię przerabianych piosenek.
To chyba tyle, jak czegoś nie napisałem pytajcie :))

-
- Streetwalker
Musiałaś, wredoto, musiałaś, prawda? Ja tu się staram odizolować od społeczeństwa, siedzę cicha i zakamuflowana, wszyscy zdążyli zapomnieć już o moim istnieniu, a Ty mnie wywołujesz, no! Jak taka mądra jesteś, to powitaj jeszcze Polkowice w innym temacie, to może i ja się dołączę.Maverick pisze:Luth?
A żeby nie było, że ja jakaś wredna i nieprzyjazna jestem - witam serdecznie Legniczanina i to jeszcze w moim wieku, więcbędziemiraźniej. Baw sie tu dobrze i nieh Cię Michael nie opuszcza, tudzież Ty tego nie rób, na rzecz innych muzykantów. Juz widzę te palce skierowane z pogardą na mnie...

I policz raz jeszcze, Mav - nie trójka, a przynajmniej czwórka.

To ja się ulatniam. Have fun!
Boże, męski fan Michaela z Legnicy. Mam się bać, cieszyć, czy traktować jak świeże mięsko?