Pogaduchy o piłce nożnej :)
- majkelzawszespoko
- malakonserwa
Oglądałem mecz do 80 min, później niestety do pracy...
To co widziałem w drugiej połowie o niebo lepsza gra Polaków niż w pierwszej. Roger i Łobodziński narobili zamieszania,
więc gra się troszkę ożywiła. Co do Smolarka?
Niech chopok
za dużo nie pokazuje, On ma grać na pełnych
obrotach w przyszłą niedzielę. Żurawski przy karnym
jak ta ciota z Manchesteru United, Cristiano Ronaldo
się zachował, wielki gwiazdor kufa a karnych strzelać
nie umie, a jakby to była 89 min meczu z Niemcami przy stanie
0:0 i ten lol podchodzi? Chyba bym telewizor wywalił za okno!
Nadal nie widać dyrygenta z prawidziwego zdarzenia w naszej drużynie
wszystko klepane byle jak, byle się pozbyć piłki.
ps. teraz najlepsze, meczu z Niemcami najprawdopodobniej nie
będę widział bo jakaś delegacja z Japonii przyjeżdża i muszę być w pracy...
To co widziałem w drugiej połowie o niebo lepsza gra Polaków niż w pierwszej. Roger i Łobodziński narobili zamieszania,
więc gra się troszkę ożywiła. Co do Smolarka?
Niech chopok

obrotach w przyszłą niedzielę. Żurawski przy karnym
jak ta ciota z Manchesteru United, Cristiano Ronaldo
się zachował, wielki gwiazdor kufa a karnych strzelać
nie umie, a jakby to była 89 min meczu z Niemcami przy stanie
0:0 i ten lol podchodzi? Chyba bym telewizor wywalił za okno!
Nadal nie widać dyrygenta z prawidziwego zdarzenia w naszej drużynie

wszystko klepane byle jak, byle się pozbyć piłki.
ps. teraz najlepsze, meczu z Niemcami najprawdopodobniej nie

No to faktycznie dramat. Najgorzej bedzie jak Polska wygra wtedy dopiero dopadnie Cie kryzys. No bo jak przegraja (odpukac) to nie bedzie czego zalowac ze sie nie widzialo meczu. Ja tak mam przynajmniej. A co do skladu to licze ze Blaszczykowski zdazy sie wyleczyc do 8 czerwca bo to chyba najzdolniejszy nasz pilkarz i cala przyszlosc przed nim. Ale w razie gdyby go nie bylo to Lobodzinski pokazal ze moze go godnie zastapic. Dla mnie najwieksza zagadka jest kto bedzie gral wysunietego napastnika... No jeszcze dodam ze chetnie bym zamienil Zurawskiego na te "ciote z Manchesteru" jak to Mandey kwieciscie okresliMandey pisze: meczu z Niemcami najprawdopodobniej nie

Gdyby przegrali w pięknym stylu to powtórkę sobie podam.Canario pisze:No bo jak przegraja (odpukac) to nie bedzie czego zalowac ze sie nie widzialo meczu. Ja tak mam przynajmniej.
Mam na myśli mecz po walce, jakieś 3:2 dla pftfuj... Niemców

Oby nie.
Co do C.Ronaldo owszem piłkarski bożek na dzień dzisiejszy,
ale patrząc na mecz i widząc tego lovelasa w powtórkach gapiącego się na telebim do góry,
gdzie patrzy na samego siebie

do szału. Ciekaw jestem jak zagra na Euro. Sam portugalesów nie pociągnie,
ale tam ma mu kto pomóc. Więc myślę ze dla nich półfinał realny
no chyba że jak wyjdą z grupy i trafia na naszych, to

ich zastopujemy jak w Chorzowie.
- malakonserwa
Bubek.Ta "ciota" to obecnie najlepszy piłkarz na świecie i nikt mi nie powie ze jest inaczej
Gdyby nie genialne podania Rooney'a i spółki z ManU, byłby nikim.
A, że ciśnienia prawie nigdy nie wytrzymuje, to chyba najlepiej było widać w Finale LM.
No i ten jego narcyzm. Pozoranctwo i symulowanie (o, tak! To najlepszy piłkarski symulant na świecie, co do tego nie ma wątpliwości!). Zakochany i zadufany w sobie, zero pokory ("i tak jestem najlepszym piłkarzem na świecie").
Ja takich ludzi nie szanuję, nawet jeśli coś tam potrafią.
- majkelzawszespoko
nie wiesz dziewczyno o czym mówisz.malakonserwa pisze:Bubek.
Gdyby nie genialne podania Rooney'a i spółki z ManU, byłby nikim.
przepraszam, ale nie potrafie słuchać takich bzdur w milczeniu.
nie przepadam za Ronaldo, jak i za angielskimi drużynami, ale Cristiano jest najlepszy na świecie obecnie i taka jest prawda. gra cudowną piłkę, szybką i techniczną.
pogódźcie się z tym zamiast krytykować.
ja potrafię zazdrościć 130 tysięcy funtów tygodniowo z szacunkiem.
? widać mało piłki oglądasz.malakonserwa pisze:Pozoranctwo i symulowanie (o, tak! To najlepszy piłkarski symulant na świecie, co do tego nie ma wątpliwości!).
ja bym proponował skupić się na mistrzostwach, zamiast obsmarowywać piłkarzy.
News:
Euro 2008 dla Fabio Cannavaro kończy się zanim jeszcze się zaczęło. Całkiem zwyczajne starcie z Giorgio Chiellinim podczas dzisiejszego treningu okazało się fatalne w skutkach dla kapitana Squadra Azzurra, który boisko musiał opuścić na noszach.
Jak potwierdził doktor Franz Maria Kainberger, który badał Cannavaro w wiedeńskim szpitalu, uszkodzone zostały dwa wiązadła w lewym stawie skokowym. Być może przeprowadzona zostanie operacja, ale o tym zadecyduje sam zawodnik wraz ze sztabem medycznym reprezentacji.
źródło: www.juvepoland.com
tracimy Fabio, niedobrze.
filmik ze zdarzenia: KLIK
- malakonserwa
Kopeć męczy z tymi Włochami, mi się ich gra nigdy nie podobała, lubie ich jedynie za to, ze potrafili przegrac z takimi cieniasami jak my i to 3:1
Lubie w nich jeszcze to że w wielu osatnich ważnych turniejach przegrywali z Francją i to w decydujących meczach i to własnie od nich powinni uczyc sie finezyjnej piłki. Ciekawe czy jak przegramy z Niemcami i dziennikarze spytaja sie "Leo Why!?!" odpowie "For money":)
Ps. Najlepszym graczem całego wszechswiata i tak pozostanie Zidane, szkoda że juz nie zagra w reprezentacji.

Ps. Najlepszym graczem całego wszechswiata i tak pozostanie Zidane, szkoda że juz nie zagra w reprezentacji.

Szczegolnie na ostatnich mistrzostwach swiata to byla druzgocaca przegranaKrecik pisze:Kopeć męczy z tymi Włochami, mi się ich gra nigdy nie podobała, lubie ich jedynie za to, ze potrafili przegrac z takimi cieniasami jak my i to 3:1Lubie w nich jeszcze to że w wielu osatnich ważnych turniejach przegrywali z Francją i to w decydujących meczach