Willy's download corner

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Jacksomanka

Post autor: Jacksomanka »

Dzięki .
Jesteś wielki .
;-)
Living in a rhythm where the minutes working overtime.
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

Maverick pisze:Na lekach to są zeznania z Meksyku '93. Tu miał po prostu dobry humor i temat rozmowy mu wybitnie podpasował.
Jeśli ten cytat dotyczy wywiadu z Barbara Walters, to miałabym pewne wątpliwości... W innych mmentach wywiadu wydaje się być z kolei nienaturalnie zirytowany, co osoba z youtube'a skomentowała w ten sposób:
I've never seen an interview with MJ where he's so right to the point, irritated and even sarcastic. Its like he's thinking "this is some bullshit!" in his head.

Szczerze mówiąc, też oglądając fragmenty tego wywiadu, też zastanawiałam się nad jakimś chemicznym wpływem na jego zachowanie... :nerwy:
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
Patty

Post autor: Patty »

Shulamitka pisze:
Maverick pisze:Na lekach to są zeznania z Meksyku '93. Tu miał po prostu dobry humor i temat rozmowy mu wybitnie podpasował.
Jeśli ten cytat dotyczy wywiadu z Barbara Walters, to miałabym pewne wątpliwości... W innych mmentach wywiadu wydaje się być z kolei nienaturalnie zirytowany, co osoba z youtube'a skomentowała w ten sposób:
I've never seen an interview with MJ where he's so right to the point, irritated and even sarcastic. Its like he's thinking "this is some bullshit!" in his head.

Szczerze mówiąc, też oglądając fragmenty tego wywiadu, też zastanawiałam się nad jakimś chemicznym wpływem na jego zachowanie... :nerwy:
Hm...A przeciez WY/MY nie zawsze tak samo sie zachowujecie:DZeleży od sytuacji..nie ktore rzeczy wkurzaja nie które przeciwnie:D
Maverick

Post autor: Maverick »

Na temat tego co wrzuciła dzina powiem tyle: lektura obowiązkowa!

Zielony rządzi! :smiech:
Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

Maverick pisze:lektura obowiązkowa!
to malo powiedziane, ogladajac to wygladalam nie lepiej od pana w zielonym i pana w fioletowym razem wzietych :party:

czy tylko ja mam natretne skojarzenia z Lost In Translation, fragmentem gdzie Bill Murray jako przygasla amerykanska gwiazda jest zaproszony do jakiegos totalnie groteskowego japonskiego show, jest kompletnie zdezorientowany, wszyscy mu trajkocza po japonsku, nic nie rozumie, do okola kiczowate dekoracje, ludzie zachowujacy sie jak uciekinierzy z zakladu psychiatrycznego i zagubiony amerykanin w samym centrum.

przezylam deja vu z ta roznica, ze to rzeczywistosc, a nie film.

a Michael pod sam koniec przechodzi sam siebie gdy obmacuje i zachwyca sie jak kilkuletnie dziecko wielkim ekranem, zupelnie oderwany od rzeczywistosci, zakochalam sie po raz kolejny
:love:
'the road's gonna end on me.'
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

homesick pisze:czy tylko ja mam natretne skojarzenia z Lost In Translation, fragmentem gdzie Bill Murray jako przygasla amerykanska gwiazda jest zaproszony do jakiegos totalnie groteskowego japonskiego show, jest kompletnie zdezorientowany, wszyscy mu trajkocza po japonsku, nic nie rozumie, do okola kiczowate dekoracje, ludzie zachowujacy sie jak uciekinierzy z zakladu psychiatrycznego i zagubiony amerykanin w samym centrum.

przezylam deja vu z ta roznica, ze to rzeczywistosc, a nie film.
Nie tylko Ty! :happy:
Właśnie wczoraj oglądałam ten film i automatycznie pomyślałam o MJ'u w SmapXSmap.
Swoją drogą - UWIELBIAM oglądać takie filmy pokroju "Lost in Translation"!
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Gość

Post autor: Gość »

A ja sie chciałem zapytać czy ktoś może udostępnić kawałek koncertu z Helsinek z trasy HIStory, a dokładnie wszystko to co było po Beat It. Źródło z którego zasysałem, no niestety aktywne było tylko do Beat It. Byłbym wdzięczny za wrzucenie tej końcówki koncertu.

PS. MJJ przepraszam, za te Kopenhage, przez ostatni miesiąc nie miałem w ogóle czasu na nic. Właśnie zuploadowałem te brakujące części.
Maverick

Post autor: Maverick »

BET Awards 2003

ObrazekObrazekObrazekObrazek

size: 265 MB
Duration: 03:50
Format: vob

DOWNLOAD
http://www.megaupload.com/pl/?d=JJF6C34U
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Maverick pisze:Na temat tego co wrzuciła dzina powiem tyle: lektura obowiązkowa!
Zielony rządzi! :smiech:
Mnie się najbardziej ten biały w czapce z daszkiem podobał <LOL>
Jego: "Michael Jackson" jest powalające :smiech:

Nie wiem, czy coś jest w stanie przebić ten program glupija
Szczególnie polecam seanse grupowe ;) !
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Ktoś prosił mnie o reupload teledysku Rockwell'a. Nowy link dodany:

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 2624#52624
Awatar użytkownika
MJJ

Post autor: MJJ »

Banan pisze:Właśnie zuploadowałem te brakujące części.
Dzięki. Teraz jest już z głosem.
Obrazek
Awatar użytkownika
kojanik

Post autor: kojanik »

czemu wszystko jest na megauploadzie? czy znacie jakieś nowe sposoby ominięcia blokad? no bo już nie mogę z tymi blokadami ??
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Awatar użytkownika
homesick

Post autor: homesick »

erm...

a moze mi ktos po krotce powiedziec, co to za program i o co w nim chodzi
'the road's gonna end on me.'
ODPOWIEDZ