MANIFESTACJA!

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

:wariat: chyba trochę za późno żeby zmienić datę... Ja w Was wierzę :-) Jestem pewna, że tacy fani zostaną zauważeni :-) Szkoda, że mnie nie będzie [fizycznie]. Za to będę duchowo ;-)
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

A ja się zaczynam zastanawiać...
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

MJowitek pisze:Obrazek
Jaka ładna powtórka z teledysku "Cry". :party:
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

:smiech: :smiech: :smiech:
A jak dla mnie to tym bardziej ma sens!
Media kochają sensację. Nie przegapią mam nadzieję faktu, że w tym samym dniu paradują zwolennicy NORMALNOŚCI i MICHAELA JACKSONA !
No jakbym ja była dziennikarzem to na pewno bym nie przepuściła takiego kąska! :smiech:
Matko..
To teraz aż się prosi dać gdzieś to "Who's the freak now". Ale może przetłumazcone na polski ("I kto teraz jest świrem?" /???/), żeby się nie zmarnowało...Nie wiem jaki procent ludzi wie co to freak po angielsku, hehe.
Eeee... jak to w ogóle jest z transparentami? Dużo jest czy brakuje? Bo ja coś mogę dorobić i przekazać... Ale jak lażdy ma to po co... Są jakies zamówienia? :war:
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Mazi pisze:PROSBA !!! aby sie stawić w Wawie potrzebuje funduszu w wysokości 80 zł !!!

Ma ktoś pożyczyć do ok początku Lipca? w przeciwnym razie bede musiał wziąść bilet kredytowy i tak zrobie jak nie bede mial kasy ale po co placic dodatkowe 180 zł ;/

licze an was ;)

japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic

Dziekuje bardzo :) jesteście kochani wystarczy mi 8 dyszek ;) dziekuje :)

no to bede napewno :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Myślę, że w tym przypadku o nas by powiedzieli tak przy okazji ale bez większego zainteresowania. Po za tym się przyznam, że się boję tej parady równości, wiecie jacy są ludzie, my będziemy szli a oni stwierdzom, że bronimy Pedofilię choc bedziemy mieli transparamęty i wiecie co w tedy może się stać. choć tez z drugiej srtony to ciekawe w jakich godź. bedzie ich manifa a w jakich nasza, i czy będziemy się z nimi stykać , bo niewiadomo jak oni będą szli...
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

MJowitek pisze: To teraz aż się prosi dać gdzieś to "Who's the freak now". Ale może przetłumazcone na polski ("I kto teraz jest świrem?" /???/), żeby się nie zmarnowało...Nie wiem jaki procent ludzi wie co to freak po angielsku, hehe.
ja też jestem za pisaniem tego po polsku... jestem tez za wielkim transparentem prostym,ale najwazniejszym "10 zarzutów - 10 x NIEWINNY!!"
MJowitek pisze:Eeee... jak to w ogóle jest z transparentami? Dużo jest czy brakuje? Bo ja coś mogę dorobić i przekazać... Ale jak lażdy ma to po co... Są jakies zamówienia? :war:
Ja nie zdążę na bank zrobic czegokolwiek (żebym ja chociaż na manife zdążyła :wariat: ) więc Jowiś , jak mozesz to maluj, rysuj, sklejaj, zszywaj etc :podejrzliwy:
I to się tyczy wszytskich: jesli macie czas to róbta dzieci transparenty! haslo ze świetym Mikołajem jest w poprządku , bo swiat stoi na głowie tak samo jak i stal przed tym "10 x NOT GUILTY".
..a moze by tak cos w stylu "jesteśmy przeciwni PRAWDZIWEJ pedofilii!"
a dla naszej kochanej Młodziezy wszechposlkiej :" NORMALNOŚĆ NIE JEDNO MA IMIE!" :smiech:
Oj bedzie sie działo! żebyśmy tylko dostali pozwolenie. Wtedy, jesli oni nie dostana, a my i owszem, to media oszaleja :party: i juz widze , jak Thriller macha rodzicom do kamery zza kordonu policji! :smiech:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

nom i jestem za takimi jak zdaje sie szmicio napisał:

"Viteligo dlaczego nikt o tym nie mówi?"

"Media - wszytskie historie są prawdziwe, sami je wymyślamy"

ale toz viteligo musio byc ;>
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Jeśli chodzi o hasła, to naprawdę dałabym takie ironiczne - coś z tych wymyślonych przez Schmittka, po prostu uważam ten pomysł za genialny i wart podchwycenia :smiech:
Nie wiem już gdzie one były, ale o ile dobrze pamiętam to szło tak:

* Jackson był w SB :smiech:
* Jackson jest w ciąży / dodałabym urodzi czworaczki :wariat:
* Jackson posłał Rywina
* Jackson zbiera złom
* Jackson 5 operacji + jedna gratis

można tak dodawać w nieskończoność... np:

* Jackson zburzył WTC
* Jackson zabił Kennedy'ego
* Jackson dealerem narkotyków
* Jackson zaatakował Irak
* Jackson winny kryzysowi na giełdzie
* Jackson wywołał epidemię grypy
* Jackson zwolnił Was z pracy
* przez Jacksona oblewacie sesje
(no to akurat może być prawda, bo zamiast się uczyć biegacie po manifestacjach... :smiech: ), etc.

Tego typu hasła doskonale uwidoczniają manipulacyjną politykę mediów, przynajmniej w moim odczuciu ( a myślę, że co poniektórych inteligentniejszych obywateli również na to uczulą - bo resztą to chyba nie warto się przejmować... glupija )
Może ktoś dzięki takim hasełkom uzmysłowi sobie pewne rzeczy i dwa razy pomyśli, zanim wyda opinię... POWINNIŚCIE TO WYKORZYSTAĆ (ja nie mówię, że akurat te - jeśli chcecie, proszę bardzo - uważam tylko, że powinno być COKOLWIEK w tym stylu. To PO PROSTU KONIECZNOŚĆ)
Co jak co, ale taka taktyka przede wszystkim nas postawi w bardzo pozytywnym świetle, udowadni że nie jesteśmy jedynie bandą zapalonych fanatyków :-)
No ok. trzymajcie się. Ja trzymam za Was kciuki. Za Was i za powodzenie akcji :happy: Jestem dumna z Was tak samo jak z Michaela Jesteście NIESAMOWICI!!!

A i unikajcie lepiej tej "konkurencyjnej parady"... :nerwy:
Coś mi się wydaje, że HEAL THE WORLD może na nich nie podziałać :wariat:

Pozdro :macha:
Lika_with_love_ :love:
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Mike pisze:Myślę, że w tym przypadku o nas by powiedzieli tak przy okazji ale bez większego zainteresowania. Po za tym się przyznam, że się boję tej parady równości, wiecie jacy są ludzie, my będziemy szli a oni stwierdzom, że bronimy Pedofilię choc bedziemy mieli transparamęty i wiecie co w tedy może się stać. choć tez z drugiej srtony to ciekawe w jakich godź. bedzie ich manifa a w jakich nasza, i czy będziemy się z nimi stykać , bo niewiadomo jak oni będą szli...

nie bój żaby ja cię obronię!
Po za tym ja będę miał w swoich rękach takie dwa pokaźne "narzędzia" obrony, za którymi się będę osłaniał i z których będę ostrzeliwał wroga. :hahaha:

Młodzież wszechpolska to mientkie dydki, banda ksenofobów i krzykaczy. Kamieniami świgali chuligani co nie mieli co zrobić z wolnym czasem. O naszej czeladce raczej nie wiedzą więc nie przyjdą :] Tak myślę. A po za tym za Michaela to ja mogę nawet kamlotem w łeb dostać, ważne tylko żeby mi się przy tym w głowie nie zamieszało i nie zapomniał krzyczeć „King Of Pop” jak będę się osuwał na chodnik brodząc we krwi.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

THRILLER pisze: nie bój żaby ja cię obronię!
Po za tym ja będę miał w swoich rękach takie dwa pokaźne "narzędzia" obrony, za którymi się będę osłaniał i z których będę ostrzeliwał wroga. :hahaha:
W ręku? :diabel:
THRILLER pisze:Młodzież wszechpolska to mientkie dydki, banda ksenofobów i krzykaczy. Kamieniami świgali chuligani co nie mieli co zrobić z wolnym czasem. O naszej czeladce raczej nie wiedzą więc nie przyjdą :] Tak myślę.
Młodziezówka zaczyna manife o 11.00 - nasza ma się zaczac o 17.00, co oznacza, ze sie zacznie z conajmniej półgodzinnym opóżnieniem (nie oszukujmy sie - punktualność to nie w naszym stylu ;-) ) toteż nawet jesli MW bedzie ostro walczyc - to nie z nami, bo nas tam jeszcze nie bedzie. Do 17.00 to oni sie na pewno rozejda - spokojnie. Bez paniki kochani! :-)

Likus! te hasła sa fajne,ale nie sądzę, zeby je ktoś zrozumial... szary czlowieczek pomysli, ze nam odbilo doszczetnie, a media i tak zrobia z tego to, co bedzie im bardziej na reke. Ja bym jednak az w tak wielką ironię nie szła :smutek:

...pzdr
siadeh_

* * *
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Własnie mnie mystery oswieciła, ze MW moze zaczynac manife o 15tej... wie ktoś o ktorej chca wyjśc na ulice ? Na ich stronie tego nie ma ale moze ktos coś słyszal w TV?
jesli mielibyśmy sie spotkac na placu my ( w niecałe 30 osób :wariat: ) i oni (ponad 2 tysiące!) to wyszlibyśmy na ich zwolenników! A FUJ!

...pzdr
siadeh_

* * *
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

chciałam wejść na forum MW żeby troszkę poszpiegować i sprawdzić o której chcą się zbierać... ale nie działa :podejrzliwy: http://www.forum.wszechpolacy.pl/ ... Nie wiem - może to mój komputer lub internet się obraził :-/ Wam też nie działa...?
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

Lika pisze:* Jackson był w SB :smiech:
* Jackson jest w ciąży / dodałabym urodzi czworaczki :wariat:
* Jackson posłał Rywina
* Jackson zbiera złom
* Jackson 5 operacji + jedna gratis

można tak dodawać w nieskończoność... np:

* Jackson zburzył WTC
* Jackson zabił Kennedy'ego
* Jackson dealerem narkotyków
* Jackson zaatakował Irak
* Jackson winny kryzysowi na giełdzie
* Jackson wywołał epidemię grypy
* Jackson zwolnił Was z pracy
* przez Jacksona oblewacie sesje
Lika, twoje hasła są super :smiech: ale żeby nie było tak jak się Kinia obawia, to może by dopisać przed tym coś w rodzaju: "w jutrzejszej prasie:"

Proponuję pisać tu, kto ma jakie hasło na transparencie, RZebyśmy nie robili takich samych :)

Przyszedł mi pomysł - raczej nierealny, ale i tak napiszę :]
Wyobraźcie sobie, że jest już ciemno, a my idziemy z boomboxem pod Mariott, wyciągamy z plecaka halogen :smiech: i robimy teatrzyk cieni na ćwierć Warszawy (chyba RZeby obskoczyć każdą ścianę :] ) -
Smooth Criminal w wykonaniu Kasi :smiech:
Widowiskowe, czyż nie? Młodzież Wszechpolska tak nie umie :]
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Schmittko pisze: Proponuję pisać tu, kto ma jakie hasło na transparencie, RZebyśmy nie robili takich samych :)
Eee..to ja mogę napisać o tym vitiligo i o tym świrze...
Póki co.
Też bym chciała wiedziec co kto ma...

A to: MEDIA-tylko prawdziwe historie -SAMI JE WYMYŚLAMY. ktoś robi? Bo to duże dosyć... Prześcieradło poszukiwane...

Hehe...w ramach poszukiwań jakichś zdjęć z wycinków gazet, znalazłam przed chwilą jakiś artykuł z Uzbekistanu :] Dał mi go kiedyś pewien Vladimir. Uzbekistańczyk :party:

Aha. Przypomniało mi się... A klasyczne "$ONY"? Bo to $ONY też mogę...
ODPOWIEDZ