MANIFESTACJA!

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

Nie ma za co, zrobilem to z przyjemnoscia ;) A co do moich dwoch kont, to ja to moge juz wyjasnic, bo jak sie zarejestrowalem pierwszy raz na Waszym forum to nie podalem moj adres email. A zapomnialem mojego hasla i nie moglem skorzystac z funkcji "przypomnij haslo" dlatego zarejestrowalem sie ponownie jako Damian.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

rajuś... ja jako wszechwładza tego forum mogłem zmienić w tamtym użytkowniku (jak w każdym innym) email, dać hasło jakie tylko byś chciał...
teraz go usunę, ok? czekam na potwierdzenie

Mogę także zmieniać nazwy nicków, bez zmian reszty rzeczy usera.

No i widzisz... Twoje obawy o nasz bojkot jak i mój brak odzewu-podziękowania okazały się akurat 'bez pokrycia' - więc wszystko dobrze, prawda? :macha:
...
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Damian, nawet nie waż się tak myśleć, że ktoś z nas Cię bojkotuje :-)
Zawsze mówimy o Jacksonworld "zaprzyjaźniona strona" i od kiedy pamiętam odbieramy to co robisz jako partnerstwo, a nie konkurencję [a odwaliłeś naprawdę spory kawał porządnej roboty - tak trzymaj :party: ]
Sama zaglądam na Twoją stronkę bardzo często (i wiem, że nie tylko ja ;-) ) Może nie wszyscy szalejemy po forum (oj wiem coś o tym :surrender:... ), ale to zapewne dlatego, że nikt z nas nie ma tyle czasu, by obskakiwać wszystko. Z resztą czy to ważne na którym forum się spotkamy - wszyscy jesteśmy fanami wspaniałego człowieka Michaela Jacksona i tylko to się liczy! Nie ma podziału na "nas" i na "was" :wariat:
Damianku powiem Ci w sekrecie, że nie wyobrażam sobie braku Twojej strony. Czasem przez kilka dni nie mogę na nią wejść i wtedy baaardzo się irytuję, aż strach pomyśleć co bym wyczyniała, jeśli stronka zniknęłaby na dobre... :nerwy:
Normalnie ogłosilibyśmy chyba wszem i wobec międzyMJówkową żałobę :smutek: :wariat:

To jeszcze raz SERDECZNE DZIĘKI za wszystko, co robisz japrosic :hug: :calus: :happy: !!!!!!
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

No i widzisz Damianie drogi :happy: :dance:

a w koncu daj znac czy mam skasowac tamtego uzytkownika :]
...
Awatar użytkownika
THRILLER

Post autor: THRILLER »

Moi drodzy, a co z nagłośnieniem imprezy? :-) Bo po takim zwycięstwie to trzeba się jechać bawić na ulicach Wawy w takt muzyki a do tego potrzebujemy jakiś sprzęt. Nie obrażając właściciela poprzedniego hi-fi, jego moc raczej nie była z nami - przegrał z tym gwarem warszawskich ulic. Jeżeli jest z tym problem to postaram się wysępić od kuzyna BoomBoxa co jako tako gra ale nie jest mi to zbyt na rękę.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

bedzie sprzet lepszy (jakby co to ostatnio to nie był mój nenene )

a w tym roku bedzie z kaset, bo płyty przy wstrząsach... to czytnik nie wyrabia, bo to nie discman z funkcją antywstrząsów.
...
Matisse J

Post autor: Matisse J »

Własnie wyjeżdżam do POznania. Wyjeżdżam w przeświadczeniu o powodzeniu sobotniej akcji tzn że mam nadzieje iż się odbędzie. Proszę nie psujcie mi w tym zakresie humoru :diabel: Błażej-poleruj samochód. W sumie liczba 30 fanów na cały kraj jest wręcz porażająca ale co tam..

Do zobaczenia :party: :siesta:
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Majkel pisze:bedzie sprzet lepszy (jakby co to ostatnio to nie był mój nenene )
No! Dawaj, Rafałku- wal śmiało! :mlotek:
Dla wszystkich zainteresowanych- sprzęt był MÓJ :smiech:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Nie wiem gdzie dać tą fotkę, fajna jest. To dam ją tu. Zakosiłam z sygnaturki jakiegos Francuza... :party:

Obrazek

Może do jakiegoś transparentu się przyda czy co... A propos jeszzce transparentów, to one będą w jakimś konkretnym klimacie? Bo ja chcę pomóc robić jakiś Dzinie... Ale nie mam pomysłu. Jest zapotrzebowanie na jakiś typ transparentu? Po polsku to czy po ang? Pomysły Szmicia można brać? To ma być coś w stronę mediów, czy też o MJ, czy też coś w stylu "Albo my zmienimy świat, albo to świat zmieni nas". Boższe...ja chyba hymn na cześć Michaela napiszę. rymowany :party: Echhhhhhr
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

MJowitku, hasła mają być DOBRE i nie wulgarne- to wyłączne wymogi (no to Ci pomogłam :smiech: ).
Osobiście, jestem ZA hasłem keam'a- "Kto następny? Święty Mikołaj?".
Uważam, że jest genialne, nawet w sytuacji kiedy Michael został uniewinniony :-)

Od siebie dodam takie:
"Who's FREAK now?"
"Who's gonna say SORRY now?"
Nie wiem dlaczego po angielsku. :-/
Tak już mam- myślę Michael mówię English :wariat:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

PROSBA !!! aby sie stawić w Wawie potrzebuje funduszu w wysokości 80 zł !!!

Ma ktoś pożyczyć do ok początku Lipca? w przeciwnym razie bede musiał wziąść bilet kredytowy i tak zrobie jak nie bede mial kasy ale po co placic dodatkowe 180 zł ;/

licze an was ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
DirtyDiana

do M.Dż

Post autor: DirtyDiana »

M.Dż wysłałam do Ciebie maila!! odpisz jak najszybciej !!
,, GONE TOO SOON... ''
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Re: do M.Dż

DirtyDiana pisze:M.Dż wysłałam do Ciebie maila!! odpisz jak najszybciej !!
Nic nie mam! :smutek:
Pisz szybciutko na PW lub tu na forum. Czekam :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

W sobotę bedziemy mieć konkurencję. TVN właśnie podało, ze Młodzież Wszechpolska planuje tzw. paradę normalnosci, jako kontrapunkt parady równości.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

W tym momęcie nasza manifesta będzie bez sensu, po 1. nie zbyt bezpiecznie. po 2. Nie będziemy zauważeni.
Jak dla mnie to nie ma sensu w sobotę.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
ODPOWIEDZ