Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

Co do występu jenny to ten bardzo mi się podobał.
Tańczysz bardzo kobieco, delikatnie. Nie robisz z siebie takiego pośmiewiska jak ci myślący, że wystarczy machnąć nogą i złapać się za jajka.

W tańcu przybywa Ci wdzięku, robisz to naturalnie. Co najważniejsze nie starasz się za wszelką cenę kopiować MJ. Kopiowanie skutkuje często zacięciami, w których człowiek stoi i myśli "a co ja teraz zrobię".

Zwłaszcza podobał mi się wtrącony układ ze Smootha i kiedy w finale momentami razem z Kasią spotykałyście się układami i chwilę było synchronicznie.

Pięknie
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Jenny pisze:Chciałam Ci Kasiu bardzo serdecznie pogratulować wygranej, która rzeczywiście Ci się należała, bo zatańczyłaś rewelacyjnie!
Dzięki!
Nie wiedziałam, że Ty to ktoś z MJ.... MJJ Polish Family ( :smiech: - pozdrawiam wtajemniczonych) ;-)
Jeśli to był pierwszy raz na scenie, to chapeau-bas- nie jest łatwo stanąć na choćby niewielkim podwyższeniu, przed gorącą publiką i dawać czadu :-)
Twojego występu niestety praktycznie nie widziałam, bo stałyśmy obok siebie....
Trzymam jednak kciuki za występ na MJowisku!
Co do zasad....
Faktycznie, sposób dobierania uczestników był trochę dziwny, bo i mi zabrakło kilku naprawdę dobrych tancerzy, którzy przybyli do Empik'u.
Myslałam, że pozwolą zatańczyć wszystkim i w drodze eliminacji wyłonią np. szóstkę, ale tak nie było.... :-/
W tym momencie, cieszyłam się, że jestem 30-letnim mamutem, bo to wyróżniało mnie z tłumu i podejrzewam, że skłoniło prowadzącego do zaproszenia ;-)

Malwina24, dziekuję :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Jenny

Post autor: Jenny »

Pięknie dziękuję Archi za Twoje słowa! To naprawdę bardzo miłe. Dziękuję i cieszę się, że komuś mój taniec się spodobał! ;-)

M.Dż.* pisze:Nie wiedziałam, że Ty to ktoś z MJ.... MJJ Polish Family ( - pozdrawiam wtajemniczonych)
Hihi, ja właśnie poznałam kilka MJówek, ale czasami bywam aż do granic nieśmiała i dlatego do Was nie podeszłam... poza tym byłam z mamą, która chciała już iść i... eh, następnym razem! :-)
M.Dż.* pisze:Jeśli to był pierwszy raz na scenie, to chapeau-bas- nie jest łatwo stanąć na choćby niewielkim podwyższeniu, przed gorącą publiką i dawać czadu
To był mój pierwszy występ w stylu Michaela. Tańczę od kilku lat i występowanie na scenie nie jest mi obce, ale w tym momencie byłam mocno stremowana właśnie dlatego, że zatańczyłam w stylu Michaela (i to przed Jego fanami!) po raz pierwszy. ;-)
M.Dż.* pisze:Trzymam jednak kciuki za występ na MJowisku!
Dziękuję bardzo! Na pewno chętnie zatańczę, bo sprawia mi to niesamowitą radość! :party:
Obrazek
Awatar użytkownika
Robert Werner

Post autor: Robert Werner »

Jest już pierwszy film! Konkurs - etap 1, tura druga (tańczy następna 3 uczestników).
206 MB, obraz 640x480. www.michaeljackson.pl / dział Fani MJ / Imprezy /
Obrazek
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

O Kasiu gratuluje wygranej ;) szkoda że nie mogłem wziac udziału w tym konkursie... Taki Ipod By sie przydał :smiech: . Mam nadzieje ze weźmiesz go na następny zlot i dasz sie pobawic;) choc na chwile uwielbiam nowości techniczne :).

Robert Werner wrzuc filmik na Youtube bo za duzo tego kombinowania na twej stronie ;/ sciagnałem uruchomiłem totala- scal i nic ;/.
Ostatnio zmieniony czw, 14 lut 2008, 15:42 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
Robert Werner

Post autor: Robert Werner »

Witaj, no niestety kolega EPMUSIC próbował ale nie da rada na YOU TUBE, tak jak już pisałem gdzieś YOU TUBE wymięka dla 206 MB, a z drugiej strony to chyba 24 godziny by się to ładowało na ich serwery.

Dodane:

Właśnie się dowiedziałem, że jednak na You Tube można do 1 GB przesłać filmy "drugą ich metodą".
Więc na razie ten spakowany to taki pokaz przedpremierowy.
Wieczorem lub jutro się tym dokładnie zajmę.

Pozdrawiam
Robert Werner
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

tancerz pisze:O Kasiu gratuluje wygranej ;) szkoda że nie mogłem wziac udziału w tym konkursie... Taki Ipod By sie przyda :smiech: . Mam nadzieje ze weźmiesz go na następny zlot i dasz sie pobawic;) choc na chwile uwielbiam nowości techniczne :).
Masz to jak w banku, Tancerzu :-)
Powiem szczerze, że jako nowika techniczna to gadżet naprawdę pierwsza klasa.
W konkursie zabrakło mi wielu fajnych tancerzy- choćby z samej Warszawy.
Był 777, którego jednak nie wybrano, był też Mike, ktory miał swoje powody, żeby w konkursie nie uczestniczyć....

Dziękuję za gratulacje ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

M.Dż.* pisze: Masz to jak w banku, Tancerzu :-)
Powiem szczerze, że jako nowika techniczna to gadżet naprawdę pierwsza klasa. W konkursie zabrakło mi wielu fajnych tancerzy
Dzięki :) Wszak juz sie bawiłem zwykłym Ipodem w sieci Sklepów Saturn ale nie słuchałem jeszcze ani nie widziałem na nim teledysku MJ ;)...................... A pożyczysz na miesiąc :P:P:P? Lol ... Faktycznie z tego co opisywałaś to nie dali szans innym tancerzom brac udziału w konkursie :/. Widzę że nawet gdybym jakims cudem wybrał sie w ten dzień akuratnie do Stolyyyycy to nie byłoby pewności że wziałbym udział w kokursie. Hehe no nic trzymam Cię za słowo a jak sie spotkamy to będe trzymac w rekach Twego Ipoda :D.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

tancerz pisze:A pożyczysz na miesiąc :P:P:P? Lol ...
Da się załatwić ;-)
tancerz pisze:Faktycznie z tego co opisywałaś to nie dali szans innym tancerzom brac udziału w konkursie :/. Widzę że nawet gdybym jakims cudem wybrał sie w ten dzień akuratnie do Stolyyyycy to nie byłoby pewności że wziałbym udział w kokursie.
No niestety- nie byłoby to gwarancją....
Panów wybierała Diana, a panie- pan prowadzący.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Jenny

Nie wiem, czy ktoś już to zamieszczał...
http://www.empik.com/empikultura/na_sal ... deorelacja
kilka słów, zdjęcia i krótki filmik z imprezy w Empiku, enjoy ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Wszystko fajnie i pięknie że Sasza promuje płytę Michael'a,ale trochę przesadziła z dwoma rzeczami,po pierwsze:
"Nazywam się Diana Staniszewska,każdy powinien mnie znać"

Drugie to że podpisywała się na płytach MJ'a :wariat:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

profanacja.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Kaarolcia

Post autor: Kaarolcia »

Jenny czy to Ty na tym filmiku mówisz? Że zdobyłaś 2 miejsce? ;-)
I Kasia jest :) po raz kolejny widzę jak świetnie tańczysz :dance:
Obrazek
Awatar użytkownika
Jenny

Kaarolcia pisze:Jenny czy to Ty na tym filmiku mówisz? Że zdobyłaś 2 miejsce?
Tak, to ja :hahaha: byłam strasznie spięta i przez to tak śmiesznie wyszłam...
Obrazek
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Maro pisze:że podpisywała się na płytach MJ'
Z tego, co ja kojarzę, to ona sie podpisywała na tym, co jej ludzie podtykali do podpisu, a że niektórzy akurat kupili płytę to podali płytę. W wiekszości Diana podpisywała sie na kartkach: od jakichś plakatów z YCD po wyrwane na prędce kartki z zeszytów ;-)
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
ODPOWIEDZ