Warszawa zaprasza na lokalne zloty
Co do występu jenny to ten bardzo mi się podobał.
Tańczysz bardzo kobieco, delikatnie. Nie robisz z siebie takiego pośmiewiska jak ci myślący, że wystarczy machnąć nogą i złapać się za jajka.
W tańcu przybywa Ci wdzięku, robisz to naturalnie. Co najważniejsze nie starasz się za wszelką cenę kopiować MJ. Kopiowanie skutkuje często zacięciami, w których człowiek stoi i myśli "a co ja teraz zrobię".
Zwłaszcza podobał mi się wtrącony układ ze Smootha i kiedy w finale momentami razem z Kasią spotykałyście się układami i chwilę było synchronicznie.
Pięknie
Tańczysz bardzo kobieco, delikatnie. Nie robisz z siebie takiego pośmiewiska jak ci myślący, że wystarczy machnąć nogą i złapać się za jajka.
W tańcu przybywa Ci wdzięku, robisz to naturalnie. Co najważniejsze nie starasz się za wszelką cenę kopiować MJ. Kopiowanie skutkuje często zacięciami, w których człowiek stoi i myśli "a co ja teraz zrobię".
Zwłaszcza podobał mi się wtrącony układ ze Smootha i kiedy w finale momentami razem z Kasią spotykałyście się układami i chwilę było synchronicznie.
Pięknie
Dzięki!Jenny pisze:Chciałam Ci Kasiu bardzo serdecznie pogratulować wygranej, która rzeczywiście Ci się należała, bo zatańczyłaś rewelacyjnie!
Nie wiedziałam, że Ty to ktoś z MJ.... MJJ Polish Family (

Jeśli to był pierwszy raz na scenie, to chapeau-bas- nie jest łatwo stanąć na choćby niewielkim podwyższeniu, przed gorącą publiką i dawać czadu

Twojego występu niestety praktycznie nie widziałam, bo stałyśmy obok siebie....
Trzymam jednak kciuki za występ na MJowisku!
Co do zasad....
Faktycznie, sposób dobierania uczestników był trochę dziwny, bo i mi zabrakło kilku naprawdę dobrych tancerzy, którzy przybyli do Empik'u.
Myslałam, że pozwolą zatańczyć wszystkim i w drodze eliminacji wyłonią np. szóstkę, ale tak nie było....

W tym momencie, cieszyłam się, że jestem 30-letnim mamutem, bo to wyróżniało mnie z tłumu i podejrzewam, że skłoniło prowadzącego do zaproszenia

Malwina24, dziekuję

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Pięknie dziękuję Archi za Twoje słowa! To naprawdę bardzo miłe. Dziękuję i cieszę się, że komuś mój taniec się spodobał! 

Hihi, ja właśnie poznałam kilka MJówek, ale czasami bywam aż do granic nieśmiała i dlatego do Was nie podeszłam... poza tym byłam z mamą, która chciała już iść i... eh, następnym razem!M.Dż.* pisze:Nie wiedziałam, że Ty to ktoś z MJ.... MJJ Polish Family ( - pozdrawiam wtajemniczonych)

To był mój pierwszy występ w stylu Michaela. Tańczę od kilku lat i występowanie na scenie nie jest mi obce, ale w tym momencie byłam mocno stremowana właśnie dlatego, że zatańczyłam w stylu Michaela (i to przed Jego fanami!) po raz pierwszy.M.Dż.* pisze:Jeśli to był pierwszy raz na scenie, to chapeau-bas- nie jest łatwo stanąć na choćby niewielkim podwyższeniu, przed gorącą publiką i dawać czadu

Dziękuję bardzo! Na pewno chętnie zatańczę, bo sprawia mi to niesamowitą radość!M.Dż.* pisze:Trzymam jednak kciuki za występ na MJowisku!

- Robert Werner
Jest już pierwszy film! Konkurs - etap 1, tura druga (tańczy następna 3 uczestników).
206 MB, obraz 640x480. www.michaeljackson.pl / dział Fani MJ / Imprezy /
206 MB, obraz 640x480. www.michaeljackson.pl / dział Fani MJ / Imprezy /
O Kasiu gratuluje wygranej ;) szkoda że nie mogłem wziac udziału w tym konkursie... Taki Ipod By sie przydał
. Mam nadzieje ze weźmiesz go na następny zlot i dasz sie pobawic;) choc na chwile uwielbiam nowości techniczne :).
Robert Werner wrzuc filmik na Youtube bo za duzo tego kombinowania na twej stronie ;/ sciagnałem uruchomiłem totala- scal i nic ;/.

Robert Werner wrzuc filmik na Youtube bo za duzo tego kombinowania na twej stronie ;/ sciagnałem uruchomiłem totala- scal i nic ;/.
Ostatnio zmieniony czw, 14 lut 2008, 15:42 przez tancerz, łącznie zmieniany 1 raz.
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
- Robert Werner
Witaj, no niestety kolega EPMUSIC próbował ale nie da rada na YOU TUBE, tak jak już pisałem gdzieś YOU TUBE wymięka dla 206 MB, a z drugiej strony to chyba 24 godziny by się to ładowało na ich serwery.
Dodane:
Właśnie się dowiedziałem, że jednak na You Tube można do 1 GB przesłać filmy "drugą ich metodą".
Więc na razie ten spakowany to taki pokaz przedpremierowy.
Wieczorem lub jutro się tym dokładnie zajmę.
Pozdrawiam
Robert Werner
Dodane:
Właśnie się dowiedziałem, że jednak na You Tube można do 1 GB przesłać filmy "drugą ich metodą".
Więc na razie ten spakowany to taki pokaz przedpremierowy.
Wieczorem lub jutro się tym dokładnie zajmę.
Pozdrawiam
Robert Werner
Masz to jak w banku, Tancerzutancerz pisze:O Kasiu gratuluje wygranej ;) szkoda że nie mogłem wziac udziału w tym konkursie... Taki Ipod By sie przyda. Mam nadzieje ze weźmiesz go na następny zlot i dasz sie pobawic;) choc na chwile uwielbiam nowości techniczne :).

Powiem szczerze, że jako nowika techniczna to gadżet naprawdę pierwsza klasa.
W konkursie zabrakło mi wielu fajnych tancerzy- choćby z samej Warszawy.
Był 777, którego jednak nie wybrano, był też Mike, ktory miał swoje powody, żeby w konkursie nie uczestniczyć....
Dziękuję za gratulacje

"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Dzięki :) Wszak juz sie bawiłem zwykłym Ipodem w sieci Sklepów Saturn ale nie słuchałem jeszcze ani nie widziałem na nim teledysku MJ ;)...................... A pożyczysz na miesiąc :P:P:P? Lol ... Faktycznie z tego co opisywałaś to nie dali szans innym tancerzom brac udziału w konkursie :/. Widzę że nawet gdybym jakims cudem wybrał sie w ten dzień akuratnie do Stolyyyycy to nie byłoby pewności że wziałbym udział w kokursie. Hehe no nic trzymam Cię za słowo a jak sie spotkamy to będe trzymac w rekach Twego Ipoda :D.M.Dż.* pisze: Masz to jak w banku, Tancerzu![]()
Powiem szczerze, że jako nowika techniczna to gadżet naprawdę pierwsza klasa. W konkursie zabrakło mi wielu fajnych tancerzy
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
Da się załatwićtancerz pisze:A pożyczysz na miesiąc :P:P:P? Lol ...

No niestety- nie byłoby to gwarancją....tancerz pisze:Faktycznie z tego co opisywałaś to nie dali szans innym tancerzom brac udziału w konkursie :/. Widzę że nawet gdybym jakims cudem wybrał sie w ten dzień akuratnie do Stolyyyycy to nie byłoby pewności że wziałbym udział w kokursie.
Panów wybierała Diana, a panie- pan prowadzący.
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Nie wiem, czy ktoś już to zamieszczał...
http://www.empik.com/empikultura/na_sal ... deorelacja
kilka słów, zdjęcia i krótki filmik z imprezy w Empiku, enjoy
http://www.empik.com/empikultura/na_sal ... deorelacja
kilka słów, zdjęcia i krótki filmik z imprezy w Empiku, enjoy

Wszystko fajnie i pięknie że Sasza promuje płytę Michael'a,ale trochę przesadziła z dwoma rzeczami,po pierwsze:
"Nazywam się Diana Staniszewska,każdy powinien mnie znać"
Drugie to że podpisywała się na płytach MJ'a
"Nazywam się Diana Staniszewska,każdy powinien mnie znać"
Drugie to że podpisywała się na płytach MJ'a

"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
- majkelzawszespoko
Z tego, co ja kojarzę, to ona sie podpisywała na tym, co jej ludzie podtykali do podpisu, a że niektórzy akurat kupili płytę to podali płytę. W wiekszości Diana podpisywała sie na kartkach: od jakichś plakatów z YCD po wyrwane na prędce kartki z zeszytówMaro pisze:że podpisywała się na płytach MJ'

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
are you sure that I'm wrong?"
* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009