Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
jolene_

Post autor: jolene_ »

Cieszę się, że Chłopaki się Tobą godnie zajęli- widzisz, że MJówki to porządne ludzie som ;-)
Som, som! Moja mama też była pełna podziwu: "-Oni naprawdę cię odprowadzili? I specjalnie dla ciebie tu przyszli?", "Chciało im się tobą opiekować?", "widać było, że fajne chłopaki" :party: . Ciągle jest w szoku, hehe. Mam u Was dług :)
Obrazek
i can't stop now, i won't stop now
MJwodzuMJ

Post autor: MJwodzuMJ »

A oto obiecany filmik:
http://pl.youtube.com/watch?v=ShyoUSED-AA

PS. Kasiu, czy 'duży Michael Jackson' zmieścił się do bagażnika? nenene
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

masakrycznie... obszerny.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Archi

Post autor: Archi »

thewiz pisze:Generalnie bylo naprawde sporo ludzi....

Powiem szczerze, że zastanawiałem się, którą Agatą jesteś, ale moja nieśmiałość nie pozwoliła mi się zapytać. Jesteś absolutnie nie podobna do tej ze zdjęć ze stopek i avatarków. Wyglądasz znacznie młodziej w nowym uczesaniu i bez okularów (teraz).

Jedyną rzeczą dzięki której nie mam wątpliwości z kim miałem do czynienia, to twoja maniera używania(nadużywania?) słowa "generalnie".

Bardzo miło było poznać
Obrazek
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

jolene_ pisze: Ciągle jest w szoku, hehe.
Dobrze dobrze- trzeba u rodziców procentować ;-)
MJwodzuMJ pisze:PS. Kasiu, czy 'duży Michael Jackson' zmieścił się do bagażnika? nenene
No do bagażnika to chyba żadnego by się nie zmieścił- nawet do Lincoln'a ;-)
Ale na tylne siedzenie wlazł i to mimo, że mnie jakiś ktoś zastawił i drzwi na ościerz otworzyć się nie dało :-)
A Ty MJwodzuMJ to który to? :nerwy:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
thewiz

Post autor: thewiz »

Hehe, Archi - to wlasnie sztuka do konca dni wygladac na 16stke :-) Albo na ile mi tam lat dales. Poniewaz nie poznal mnie nawet Majkel - Rafal, a w ostatnich miesiacach nawet przyjaciele maja z tym problemy stwierdzam ze po pierwsze na pewno bede bardzo bogata ( ech, te torebki :wariat: ) a po drugie najzwyczajniej w swiecie zmienilam sie ostatnio w dosc znaczacy sposob :smiech: Poza tym ludzie zawsze wygladaja zupelnie inaczej bez okularow, hehe.
Jeszcze jedno - co do maniery przecinania zdan slowem geweralnie, to musze na swoje usprawiedliwienie dodac, ze nie mam tak w standardzie. Kilka dni temu zdalam ostatni egzamin przed obrona na studiach i niesiona adrealina zaczelam mniej wiecej 100x dziennie powtarzac "generalnie", zdazylam tez nieswiadomie zarazic tym polowe moich znajomych. Obecnie generallizujemy ;-)
W za*****scie zimnej kawiarni siedzielismy gdzies do 9tej, po czym odprowadzilismy mame nasza ( i krolowa z krajow goracych :wariat: ) na dworzec. Biedna mama, musiala zniesc niezle pozegnanie, godne tylko jej corek i synow MJowek, a co ;-). Nawet Pan co to stracil zdolnosc prostego chodzenia przylaczyl sie do jednego takiego hymnu przez nas odspiewanego.
Tak poza tym, to widzialam sporo nowych twarzy....milo bylo Was wszystkich poznac ;-). Osobiscie z osob, ktorych nie mialam wczesniej przyjemnosci bez problemu poznalam tylko Panka. Niestety problem laczenia buzi z imieniem lub wzglednie nickiem z forum jest dla mnie nierozwiazywalny. :surrender:
Jeszcze raz pozdrowienia dla wszystkich, z ktorymi mialam przyjemnosc :-)
Ostatnio zmieniony ndz, 10 lut 2008, 21:33 przez thewiz, łącznie zmieniany 1 raz.
MJwodzuMJ

M.Dż.* pisze:A Ty MJwodzuMJ to który to?
Siedziałem pomiędzy jolene_ a Rafałem. nenene
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

mam 4 filmy 1 z Dianą
1 eliminacje z Kasią
finał (w dwóch filmach)
Lecz ten z Dianą ma 340 MB a trwa 3 minuty.
Jak wczoraj zaczeliśmy to na serwer przesyłać, to prędzej mi się internet rozłączył niż 10 % wskoczyło.

Myślę, że podzielę te pliki i w częściach podrzuce koledze Robertowi na serwer.
Zdjęcia już są.
Obrazek
thewiz

Post autor: thewiz »

Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

thewiz pisze:Wystep Diany :

http://pl.youtube.com/watch?v=qGay_0LNrpM
No to spoko, myślę że sobie podaruję temat filmów.
Wszystkie filmy mam w bardzo dobrej jakości obrazu na cały ekran. ale to 860 MB razem więc YouTube wymięka, serwer Roberta pociągnie spokojniutko i nie takie MB ale przesyłanie tego moimi łączami trwa wieki.
Obrazek
MJwodzuMJ

777 pisze:No to spoko, myślę że sobie podaruję temat filmów.
Wszystkie filmy mam w bardzo dobrej jakości obrazu na cały ekran. ale to 860 MB razem więc YouTube wymięka, serwer Roberta pociągnie spokojniutko i nie takie MB ale przesyłanie tego moimi łączami trwa wieki.
Mam nadzieję, że jakoś uda wam się wrzucić.
O ile dobrze pamiętam, to nagrywałeś z innego miejsca i do tego masz występ Kasi (ten, który ja zamieściłem ma raptem 10 sekund glupija ).
A więc cierpliwie czekamy... ;-)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

MJwodzuMJ pisze:
M.Dż.* pisze:A Ty MJwodzuMJ to który to?
Siedziałem pomiędzy jolene_ a Rafałem. nenene
Aaaaaaa!
No to wszystko jasne :-)
Teraz mogę napisać "miło Cię było poznać"- lepiej późno niż wcale, w sumie..... :wariat:

Co do opowiadania Agatki....
Zapomniałam o naszym pożegnaniu siadeh_ :smiech:
Tak tak- jak już wspominałam, robienie wiochy to nasza specjalność, więc i na pożegnaniu nie mogło zabraknąć tej cząstki nas.
Kiniu.... ekhm... jak tam podróż?
Współpasażerowie nie pytali z jakiej okazji te pieśni pochwalne były?
;-)
Niefajnie jest być matką- szczególnie, kiedy ma się TAKIE dzieci :glupi:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

viva201 pisze:nie no Kasiu gratuluję. Pochwal sie nim tutaj
Jeszcze raz dziękuję Wszystkim :-)
Z racji faktu, że w dogrywce decydujący był głos publiczności, a ów głos był niebywale głośny, czuję, że jestem Wam winna co najmniej zdjęcia ;-)
Zatem to, co owa magiczna torebka Sony Music zawierała:
Magnetyczne zdjęcie okładki albumu- już znalzło miejsce na mojej lodówce ;-)
Obrazek

Wspomniana wcześniej przez jolene_ koszulka- czarna z długim rękawem i takim oto obrazkiem z przodu:
Obrazek

Zestaw płyt, czyli wydanie specjalne "Thriller'a", oraz dwa wydania promocyjne- "The Girl is Mine" oraz "Wanna be Startin' Something"
Obrazek

No i oczywiście coś, co tak naprawdę zadecydowało o moim udziale w tym konkursie ;-)
iPod 171 z 300 :happy:
Obrazek

Obrazek
Dziękuję Wam za wsparcie :-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Jenny

Post autor: Jenny »

To teraz ja chciałabym się podzielić z Wami moimi przeżyciami z premiery w Empiku i z konkursu.
Jeśli chodzi o występ Diany - było rewelacyjnie! Troszkę zdołowało mnie "poczucie humoru" pana Pawelca, ale cóż zrobić... Nie podobały mi się jednak "zasady" wybierania osób do konkursu tancznego. Byłam z koleżanką, też tancerką, która tak jak ja chciała wziąć udział w konkursie. I jestem pewna, że było oprócz nas też sporo osób, na pewno zdolnych tancerzy, którzy nie dostali szansy, by powalczyć o nagrodę. Mnie się udało...
To był mój pierwszy raz, kiedy tańczyłam w stylu Michaela przed tyloma ludźmi. Byłam mocno zestresowana, ale też strasznie szczęśliwa, że dostałam tę szansę. Ale, jak to w życiu bywa, zostałam rzucona od razu na głęboką wodę, bo do konkursu przyłączyła się Kasia. I nie mówię tego w złym sensie, tylko... sami możecie sobie wyobrazić jak się mogłam czuć wiedząc, że będę z nią współzawodniczyć... :nerwy:
Po pierwszym tańcu byłam pewna, że wrócę na widownię. Ku mojemu szczeremu zdziwieniu zostałam wybrana przez pana Pawelca i miałam jeszcze zatańczyć z Kasią, walcząc już o iPoda. I w tym momencie to mnie przerosło. O ile pierwszy taniec poszedł mi jako tako, tak tańcząc Thrillera nie mogłam się już skupić nawet na ruchach, ale pewnie i tak nikt tego nie zauważył, bo wszyscy podziwiali Kasię. I słusznie! :-)
Chciałam Ci Kasiu bardzo serdecznie pogratulować wygranej, która rzeczywiście Ci się należała, bo zatańczyłaś rewelacyjnie! W sumie nic dziwnego, skoro tyle ćwiczysz i masz w tym niesamowitą wprawę. Ja, taki świeżuch, jeszcze niewiele umiem. Ale cały czas ćwiczę i się doskonalę. Mam nadzieję, że na MJowisku też będę mogła zataczyć i że będę już w tym lepsza. ;-) No i chciałam podziękować za to całe... "współzawodniczenie", wiem że nie miałam szans, ale naprawdę miło mi było razem z Tobą zatańczyć!
I jak widzę dostałaś inną bluzke niż ja, ja mam z krótkim rękawkiem i z innym nadrukiem. ;-) Zastanawia mnie jeszcze obietnica wygrania Michaelowej rękawiczki, której chyba w końcu nikt nie dostał...
Obrazek
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

M.Dż.* pisze:
viva201 pisze:nie no Kasiu gratuluję. Pochwal sie nim tutaj
Jeszcze raz dziękuję Wszystkim :-)
Z racji faktu, że w dogrywce decydujący był głos publiczności, a ów głos był niebywale głośny, czuję, że jestem Wam winna co najmniej zdjęcia ;-)
Zatem to, co owa magiczna torebka Sony Music zawierała:
Magnetyczne zdjęcie okładki albumu- już znalzło miejsce na mojej lodówce ;-)
Obrazek

Wspomniana wcześniej przez jolene_ koszulka- czarna z długim rękawem i takim oto obrazkiem z przodu:
Obrazek

Zestaw płyt, czyli wydanie specjalne "Thriller'a", oraz dwa wydania promocyjne- "The Girl is Mine" oraz "Wanna be Startin' Something"
Obrazek

No i oczywiście coś, co tak naprawdę zadecydowało o moim udziale w tym konkursie ;-)
iPod 171 z 300 :happy:
Obrazek

Obrazek
Dziękuję Wam za wsparcie :-)

Kasiu WIELKIE gratulację !!!!
Cóż więcej moge powiedzieć , strasznie sie ciesze ze takie cudeńka poszły w dobre , najlepsze ręce !!!! :mj: Super naprawdę , żałuję tylko jednego ze nei mogłam być tam z Wami , ale niestety choroba wygrała . :surrender: !!!! Kasiu WIELKIE GRATULACJĘ !!!!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
ODPOWIEDZ