Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Na zlocie jak zwykle genialnie :-)
A w Cogitaturze jest najlepiej ;-)
I się fajnie pogadało :-) (pzdr dla Kwaśnejja miałam najdłuższe frytki! , Okussy i Basilli nenene )
I potańczyło :dance:
Miło że DJ puścił Michaela na samym początku i na koniec jak już byliśmy w kurtkach glupija heh
Aga_88 pisze:To dziś zaczynamy modlitwe nowym gestem Buhahahaha (do MJ oczywiście haha XD)
Nie chce widzieć min babć na około w kościele :smiech:
okussa pisze:szkoda ze musialysmy sie tak szybko zmyć, ale obiecuje ze nastepnym razem bede dluzej:-)
Następnym razem po zlocie do mnie! :knuje:
Maro pisze:Znajdź zdjęcie Blanketa
:smiech: :smiech:

Dziękuje wszystkim za spotkanie :hug: Było super! :banan: Do zoba! zapewne za niedługo :mj:
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
Basilla

Post autor: Basilla »

okussa pisze:było super:) szkoda ze musialysmy sie tak szybko zmyć, ale obiecuje ze nastepnym razem bede dluzej:-)
Bo nastepnym razem wbijamy do Natki xD
Basilla.
Pierwsza MJówka, która wrzuciła kulę do kręgli na sąsiedni tor:D

http://youtube.com/watch?v=JUa6thTqIiY Soran, soran! Check it out:)
Awatar użytkownika
Basilla

Maro pisze: Wiecie jak się modli na styl Michaela Jacksona? :smiech:
To od dziś zaczynamy modlitwe nowym gestem :smiech: (do MJ oczywiście haha XD)
Maro pisze: Hiehiehie ciekawe jakby to episkopat czy jak to sie tam nazywa odebrał xD To może od razu załóżmy świątynię? Albo przynajmniej ołtarzyki w pokojach:D
Basilla.

Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

No to może moja relacja,nie będzie opisana z fotkami bo fotki są na photobuckecie( http://s272.photobucket.com/albums/jj175/MJ_Maro_JT/ )

Ok więc moja podróż w stronę Katowic zaczęła się od spotkania się w Dąbrowie z Agatką(którą nie wiem jakim cudem kojarzyłem że ma na imię Ewelina :wariat: a znam ją już wirtualnie ponad rok jak nie lepiej),no to więc udaliśmy się na przystanek i czekaliśmy na D-tkę,przy okazji Maro się lansował z Ebony na przystanku tak jak i potem w autokarze wraz z Agatą,wybujanie było niezłe ale mogło być lepiej,ale co tam.Podróż upłynęła w miarę szybko.Przystanek Empik,obczajka czy jakiś płytek MJa nie ma ciekawych no i nie było,oprócz wszędzie się walających singli do Visionary.Obczajenie czy kalendarzy z MJem niema i tez nie było,potem luknięcie za Luomo dla Maro ale tez porażka.

NO to cóż poszliśmy z Agą do Kawiarni(albo coś podobnego) na coś ciepłego bo na dworze piździało jak na...a dobra,więc wypiliśmy po ciepłej herbatce pogadaliśmy trochę o wszystkim i o niczym.Zaraz potem udaliśmy się w stronę Empika przyczajka czy w CCC nie ma jakiś mokasynów ala MJ noi były bardzo fajne za 139.99zł .

Zaraz po wyjściu i czekaniu przy wejściu na empik rozpocząłem dalszy lansik z Ebony w ręce ogólnie wybujanie było dośc dobre,przyszła Erna z Luomo V. to już w ogólę jazdaaa na maxa.
(taki baj de łej w niezłym kółu staliśmy w środku empiku ludzie się patrzyli czy na coś nie zbieramy haha)
Później zaczęła się ekipa z chodzić z małym opóźnieniem dziewczyn z Tych i Bierunia,ale to tylko 15 minut.

Więc ekipa zwarta i gotowa w udanie się do Coguitar(tak się to pisze?) pod wodzą naszej wódzki Erny,leciutki śpiewy w drodze moje Agi i Bartuu Beat It i takie tam.

(muszę wtrącić to że z powodu bólu brzucha nie mogłem wypić wystarczającej ilości piw;()

NO więc zaszliśmy do pubu rozsiedliśmy się przy chyba największym stole,młoda wiara razem stara razem. ;-)

Piliśmy piwka dużo gadałem z Buszem i Olą o wszystkim chyba,z Agą potem z dziewczynami Natką,Kwaśną,Basią,Okuśką,Laurą i Kasią,szkoda że nie mogliśmy więcej pogadać w pubie na dole.Potem przesiadka Do Erny raczej za Erne jak to kochankowie,wymiana zdań i w ogóle gadką o wszystkim na krzyczaka bo głośno coś było z Tancerzem i Iwoną.Trochę ba nawet dużo rozmawiałem z Bartuu przed imprezką jak i w jej trakcie.

Nie obeszło się oczywiście bez wpisów do fanowskiego zeszytu Oli vel Fly_Away.

A potem przyszedł czas na imprezkęęęę na górzę:D

I Bringing Justin back,we want Justin,co? chyba tylko Ty Maro :smiech:

Oki Oki to We Want Michael & We Want Justin:D

No i przyszedł czas na party...........:

Trochę pozlewaliśmy z Blanketa :smiech: (wtajemniczeni wiedzą o co biega) i w końcu wiemy jak się modli i jak się modlić do Michael'a ;-)

DJ zaczął grać jakies smuty,aż przyszedł czas na Michael'a z piosenką The Way You Make Me Feel....i co,ja miałem nie wychodzić na parkiet tego wieczoru,ale....... :-)

Dorwałem kapelusz potem białą rękawiczkę i wpadłem w hipnozę....to co się działo przy tańcu ze mną to jak ekstaza :dance:

Potem wspólne ruchy z bartuu no ja nie mam słów,gratuluje.

BYło świetnie ja nie jestem wstanie nic więcej napisać.

Pozdrawiam obecnych i tych nie obecnych jak i całe grono MJówek:)

Maro

ps.Ogólnie to lans był na parkiecie :jachce: :banan:

ps2. Busz i Kwaśna gdzie są fotki śpiochy?

O Kur****

Tekst roku na parkiecie od naszych dziewczyn:

Maro nie podrywaj na Michael'a,Maro nie podrywaj na Michael'a

:smiech: :smiech: :smiech: :smiech: :smiech: <--- nie usówać ;-) dziękuje
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
majkelzawszespoko

Post autor: majkelzawszespoko »

Maruś, zostaw lepiej sprawozdania komuś innemu bo sie nie nadajesz ; D
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

majkelzawszespoko pisze:Maruś, zostaw lepiej sprawozdania komuś innemu bo sie nie nadajesz ; D
Dzięki słoneczko,ja wiem że nie mam talentu,ale to były tylko moje własne odczucia;)każdy ma prawo :happy:
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

No, Maro nic dodać nic ująć
:smiech: :mj:
Maro pisze: I Bringing Justin back,we want Justin,co? chyba tylko Ty Maro :smiech:

Oki Oki to We Want Michael & We Want Justin:D
ee jak to szło.. Justin Jackson albo jak kto woli Michael Timberlake :smiech: :dance:
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

O, widzę, że zlot udany. Cieszę się Waszym szczęściem. (:
Okusia, przyznawaj się, która to Ty, bo kazałaś nam wczoraj oglądać Twoją ''szpetną'' mordkę, a ja nawet nie wiem, gdzie jej szukać. ;D

.
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Mistiness pisze:Okusia, przyznawaj się, która to Ty, bo kazałaś nam wczoraj oglądać Twoją ''szpetną'' mordkę, a ja nawet nie wiem, gdzie jej szukać. ;D
haha :smiech: ja wam powiedzialam ze jak Wam zycie mile macie nie ogladac zdjec na ktorych jestem ja ale ok;p ja to jedyna dziewczyna w towarzystwie z podwójnymi oczami <czyt. okulary>:P
EDIT: nie jedyna, jak zauwazylam na zdjeciach. ale ja to ta z dluszymi wlosami:)
Ostatnio zmieniony pn, 31 gru 2007, 17:06 przez okussa, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mistiness

Post autor: Mistiness »

okussa pisze:
Mistiness pisze:Okusia, przyznawaj się, która to Ty, bo kazałaś nam wczoraj oglądać Twoją ''szpetną'' mordkę, a ja nawet nie wiem, gdzie jej szukać. ;D
haha :smiech: ja wam powiedzialam ze jak Wam zycie mile macie nie ogladac zdjec na ktorych jestem ja ale ok;p ja to jedyna dziewczyna w towarzystwie z podwójnymi oczami <czyt. okulary>:P
ale wiesz, interpretacja była dowolna. : )
podejrzewałam, że Tyś jest tą sympatyczną dziołchą w okularach. ;p
Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

Maro ... RISPEKT !!!... Dajesz czadu na parkiecie... !! Nie omieszkam dodac ze (Michael - Tancerz) rowniez byl wymiataczem ;] Bardzo dobra recenzja,podpisuje sie pod nia !!:p jejjjjjj a ja zapomnialem wszystkim z ktorymi sie zegnalem zyczyc :mj: DOSIEGO ROKU :mj: ... i teraz tak mi sie wspomnialo!;p Aooow!!! Czekam na dalsze recenzje,proponuje opisac wydarzenia z EMSI Donalda,nie podejmje sie tego poniewaz... tak jak To Buszmen skomentował ... "Wiezien (PRISON-er) mieszka w mojej ubikacji" nie chcialbym zeby sie rozprzestrzenil na cale mieszkanie... ^^ nenene
Obrazek
Awatar użytkownika
Basilla

Mmmm Maro no sprawozdanie boskie:D Erna obiecała że cos w nowyrok naskrobie:)
W każdym razie wiecie, CO... Prison! :P :P
Ostatnio zmieniony ndz, 30 gru 2007, 22:24 przez Basilla, łącznie zmieniany 1 raz.
Basilla.

Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

No widze ze moj temat zostal poruszony..w sumie ciesze sie ze mnie nie bylo skoro z tego co czytam..jakas smierc jak bym sie pojawil..widze ze glowna atrakcją wieczoru byl moj temat..bravo!

ps.post odnosi sie to Bazzili gdzie napisala wczesniej ze dobrze ze mnie nie mnie bylo bo by to sie skonczylo smiercia dla mnie...ale widze ze juz to usunela...
Ostatnio zmieniony pn, 31 gru 2007, 14:27 przez prison break, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Bartuu

Post autor: Bartuu »

eeeee zadnego tam wieczoru!!... chwilke o Tobie wspominalismy wymiana kilku zdan zaledwie ... no i rzeczywiscie,szkoda ze CIebie nie bylo =(
Obrazek
Awatar użytkownika
prison break

Post autor: prison break »

Czytajac post Basilla roznie to mozna odebrac..ale skoro "az" tak strasznie mnie nie obgadaliscie to ok ;-) chyba ze bylo inaczej..
ODPOWIEDZ