No kto jak kto, ale myyyyyy, to chyba powinniśmy świętować.
Banda niewyrośniętych świrusów

NIE DORASTAJCIE!
Ja wiem, że już niby wielu z nas dorosłymi niby jest...Ale jednak...Pomyślcie sobie jak to było fajnie, jak byliście mali, jak fajnie by było, jakbyście mogli być teraz mali...I zdajcie sobie sprawę, ze przeszłość nie minęła. Ona nadal jest w nas. Nadal jesteśmy wszyscy dzieciakami, tylko czasami nam głupio coś dziecinnego zrobić. Ale co tam. Raz se można zaszaleć.

Ja przed chwilą zawaliłam chyba historię, ale cholera nie przeszkodziło mi to kupić sobie woreczka krówek ciągutek i żelek posypanych takim różowym, słodkim, sztucznym czymś...

A wieczorem ide na basen, a co.
I Wy też zróbcie dziś coś tylko i wyłącznie dla siebie, coś, na co macie ochotę...
Achhhhhh, życie jest piękne, a my wszyscy tak wspaniali i młodzi! I to niezależnie od wieku...
Ach...
Majkel, Siadeh, Schmittko, Buszmen, Sunrise, Dzina, Lika, Pank, Kermitek, Kate, Willy, Little Devil, M.Dż., aneta, Marzena, MJpower, Thriller, Natalia, la_licorne, Kasia, thewiz, Jeanny100, poisonivy, mrpiter, kaem, Mike, Invincible, Xscape, Mazi, Jacksonka, Paulina, Luis_Makrela, Mariola, cicha, Blanca, Billie_Jean, Speechless, MMJ, MMarjory, smooth_jam, d34m0n_chi1d, Piotrek, mjjgirl, Damian, Yoda, Paris, req, gorzi14, ghoust, jacek, DortyDiana, ZAQ, Sade, Eljiah, MiDaa, Barto, Lukasz, one_more_chance_, girlfriend, unbreakable, konklon, Pinky, on the line, BadJack, Leonessa, 777, tombek, estra, annachicko, MoonWalker, agati, Anouk, wiola, Larsówka Monsterka, marcinrogacki, Semika, Zelia, MatisseJ., Medzik, lewy zidane, mystery, henkor, ania093, mj4everlover25, Karina, Adek, FiFi, szybki, artur, Maestro777, nati, Michal O., Justys21, Bartek, Czarodziej, mxciek, bigboy177, slawek, kami, Daniel, Rc and Jammin, mjangela, vikkejin, amigo, lomu, monika ch, pablo, maartynka, SweetLasencja, liberian girl, silentium...i pozostali, którzy sie jeszzce nie zalogowali... KOCHAM WAS WSZYSSSSTKICH !!!
Życę Wam wszystkim, a także samej sobie...
Łatwości w podejmowaniu decyzji

Oraz dużo podróży i ruchu, cobyście ładnie rosły!