Xscape pisze:Tańcz ale nie śpiewaj.I pamiętaj nie jesteś Michaelem Jacksonem.
Tańcz nie śpiewaj. No cóż śpiewać muszę, mój przyszły zawód wymaga tego, więc niestety nie mogę się z tym zgodzić.
Oczywiście, że Michaelem nie jestem, i nie rozumem, czemu tak piszesz.
Xscape pisze:Mike napisał:
ponieważ opinia o mnie jest bardzo wysoka
Tym zdaniem zszokowałeś mnie hehehe.
mayor pisze:skąd te przypuszczenia o wysokiej opini na twój temat
Może, was rozśmiesza to, co napisałem, ale to nie są moje słowa, więc wybaczcie, ale jedna osoba, mi to powiedziała, po cichu, a sam wiem, jak mnie traktują inni, i w dużej mierze zgadzam się z tą osobą, która mi to powiedziała, choć trzymam dystans. Możecie, się śmiać, czy nie dowierzać, i inne rzeczy, ale ja nigdy o sobie, nie lubię mówić w samych superlatywach, i wiele osób to wie, jeśli coś mówię, jak Np. o wysokiej opinii, to wiem, co mówię, bo powtarzam, to, co mi mówią,(choć po cichu) i sam widzę, jak jest.
mayor pisze:troche wiecej samokrytyki
I tego, to znów ja nie rozumiem. Ale to już szczegół.
Xscape pisze:Uważam że zatańczyłeś naprawdę dobrze .Oczywiście Ty możesz być z siebie nie zadowolony,to normalne ale ja uważam ,ze dobrze Ci poszło.Nie przykładaj do tego takiej wagi bo podchodzisz do tego zbyt emocjonalnie.
Obawiam, się, że możesz mnie, w tej kwestii nigdy nie zrozumieć.
Xscape pisze:napisałeś posta powyżej tak jakbys miał na zlocie rzesze fanów których zawiodłeś.
Rzesze... nie wiem gdzie tak jest napisane, i jak do tego doszedłeś, troszkę mnie to rozśmieszyło, bo ja mówiłem, tylko o kilku osobach. Ale nie będę debatował ta ten temat... Wiem, co mam wiedzieć, od pewnych z długim stażem MJówek, i sam widzę jak jest. I możecie się z tym nie zgadzać, bo możecie nie być w tym gronie osób, które mnie tak oceniają, i może dla tego was to śmieszy. Więc też, nie będę sie tym tez przejmował.
A za rok, postaram się odpowiednio zatańczyć, ten zlot mnie bardzo do tego zmotywował, więc ładuję energię i kilka miesięcy przed zlotem trenuje.