Schmittko pisze:Xscape napisał:
Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot.
Klara* & Schmittko: Nareszcie!
Schmittko pisze:* - przyjechałam do Polski specjalnie żeby ze Schmittkiem opracować plan ściągnięcia Cię siłą na Zlot, ale widzimy że się zdecydowałeś bez bicia. Ostrzeżenie na przyszłość - tak wyglądają nasze akcje przymusowego ściągania fanów, na przykładzie Jowity:
A teraz na serio: strasznie się cieszę, stary koniu, że się wreszcie zjawisz - wreszcie poznam Twoje prawdziwe oblicze, które Ci zamierzam obić za to, że nigdy nie masz czasu ze mną pogadać. Buźka,
Klara - stara ..... (cenzura, ale TY wiesz, co ) , z konta Schmittka
O tak!!!!! Nareszcie będziemy mogli poplotkować tyle ile zechcemy. Obawiam się , że w kinie nie możemy zasiaśc obok siebie bo wyproszą nas z seansu za gadulstwo podczas projekcji i rozsiewanie plot !!!
Nie chce wiedzieć jak wyglądał was plan sprowadzenia mnie na zlot i zaczynam się cieszyć że zdecydowałem sie dobrowolnie.
Ja również bardzo się cieszę ,że się "w końcu" tak jak to Kasia napisała zobaczymy.
ps- aha ,i prosze mi tu stara p........ nie wkręcać , ze to niby ja nie mam czasu pogadać.Czatowałem na Ciebie kilka dni przed wyjazdem do Croatii , i jak na złość albo Ty byłaś a mnie nie było i na odwrót !!!!! Nawet jak przejeżdzałem przez Wiedeń to sobie myślałem o naszym spotkaniu ale czasem bywa tak , że chociaż blisko siebie to i tak nie można tego wykorzystać.................................................................................
siadeh_ pisze:Xscape napisał:
Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot
Xscape! No normalnie nie wierzę! I teraz pojade Ci po ambicji: Powiedziałes A to teraz musisz powiedziec i B i C i az do Zet... Jak nie przyjedziesz i znowu sie wymigasz to jestes F**king Chicken! :P (wybaczcie, ale jestem niemal na goraco po seansie nowego Tarantino ;] ).
...wiec czekam na formularz.
Boże ,zaczynam sie powoli czuć jak Xscape "Duch z forum". Zaczynam też rozumieć ,że zlot jest kwintesencją całego forumowania.
Powiedziałem A,ba!!!!!! Nawet wysłałem dwa formularze(ot sie chłopaczyna wysilił). Nie no nie będe się oszukiwał ale lenistwo jest chyba moją wrodzoną wadą hehe.
................................................................................
M.Dż.* pisze:Xscape napisał:
Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot.
Na tę wieść.... PADŁAM
Xscape, poważnie???
To Ty nie chybuj tylko chwytaj za klawiaturę i wypełniaj zgłoszenie.
Czyżbym miała Cię w końcu poznać?
Czy poważnie ?? Hmmm. No ja na ogół jestem mało poważnym człowiekiem ale jeśli moje zapisanie sie na zlot oznacza powagę to tak!!! Jestem poważnym człowiekiem (głupi zawsze ma szczęście).
Kaśka Ty nie padaj bo ludzie chcą sobie z Tobą porobić foty.Obawiam sie iz Twoje "padnięcie" wywołało by spore zamieszanie wśród MJów ,więc nie padaj.
No wydaje mi się , że chyba "w końcu" się poznamy, a przy okazji dostaniesz niezłe joby za "Scene bez barier"
hehhehehe.
................................................................................
billie_jean pisze:Xscape napisał:
Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot
nie no, nie mogę....
musiałam się jeszcze dopisać bo mnie to rozwaliło :)
Paweł jak sie pojawisz to niech ktoś zrobi kupę fot bo inaczej nie uwierzę
O prosze następna co zaniemogła!!!!! No moi mili i jak ja mam sie teraz czuć jak wszystkich Was tuż przed zlotem doprowadziłem do tego ,że albo sie rozwalacie albo jesteście padnięci.
Baj de wej. Z tym aparatem to masz Billie całkiem rewelacyjny pomysł. Jako , że ja zostałem przez Was potraktowany jak forumowe widmo to na zlocie fani beda sobie mogli pstrykać ze mną fotki.Xscape Widmo PO 50 Groszy Za Jedno Zdjęcie. Przyjemne z pożytecznym,bo i więcej bedzie mozna kupić dla dzieciaków z domu dziecka.
Tak już całkiem całkiem na poważnie to bardzo sie ciesze , że będzimy mogli się wszyscy poznać i , że tak miło zareagowaliście na moje zdecydowanie się uczestniczenia w zlocie. Mam ogromna nadzieję , że naprawde nic nie stanie tym razem na przeszkodzie i bedziemy mogli się wszyscy razem cieszyć wspólną nocą (eghmm,to już zabrzmiało chyba zbyt jednoznacznie)