..::MJOWISKO 2007::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Xscape pisze:Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot
Xscape! No normalnie nie wierzę! I teraz pojade Ci po ambicji: Powiedziałes A to teraz musisz powiedziec i B i C i az do Zet... Jak nie przyjedziesz i znowu sie wymigasz to jestes F**king Chicken! :P (wybaczcie, ale jestem niemal na goraco po seansie nowego Tarantino ;] ).
...wiec czekam na formularz. :cool:

...pzdr
s_

PS.
  • do tej pory na zlot zapisały się 64 osoby są to zgłoszenia potwierdzone formularzem;
  • wpłaty dokonały 33 osoby;
  • do MJowiska pozostało 26 dni stan na 30.07.2007
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

siadeh_ pisze: PS.
  • do tej pory na zlot zapisały się 64 osoby są to zgłoszenia potwierdzone formularzem;
64??
glupija :banan: :mj:

ja dzisiaj tak jak obiecałam wyslalam juz kasiore :D HA! ale bedzie.... mjowo :mj: ciagle pracuje nad namowieniem znajomego fana na przyjazd na zlot ale cos sie ociaga... no nic... sprobuje zastosowac plan dzialania zapodany na zarzuconych wczesniej fotkach ;) moze sie uda... :-/
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

Mjabs pisze:bede musiala sobie jakies pamiatkowe foto pstryknac z Dżeksonem :mj: ... Mam nadzieje ze nie bedziesz miala nic przeciwko temu ;)
:knuje:
Czy to znaczy, że mam się pojawić w pełnym rynsztunku?
Michael_fan pisze:Pytanko: czy ma ktoś fotki z poprzednich zlotów? Znaczy MJowisk? Jestem bardzo ciekawa, jak to wygląda. Jeśli ktoś takowymi dysponuje, proszę o przesłanie na PW.
W tym samym temacie, w którym teraz piszesz, zapodałam linka do relacji z poprzedniego MJowiska.
Tam powinny być również i zdjęcia.
Xscape pisze:Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot.
Na tę wieść.... PADŁAM :wariat:
Xscape, poważnie???
To Ty nie chybuj tylko chwytaj za klawiaturę i wypełniaj zgłoszenie.
Czyżbym miała Cię w końcu poznać? :party:
Schmittko pisze:Ostrzeżenie na przyszłość - tak wyglądają nasze akcje przymusowego ściągania fanów, na przykładzie Jowity:
Obrazek
Aaaaargh! :glupi:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

M.Dż.* pisze:
Mjabs pisze:bede musiala sobie jakies pamiatkowe foto pstryknac z Dżeksonem :mj: ... Mam nadzieje ze nie bedziesz miala nic przeciwko temu ;)
:knuje:
Czy to znaczy, że mam się pojawić w pełnym rynsztunku?
hmmm... chociaz na dobra sprawe nie wiem czy to by bylo bezpieczne.... zawsze chcialam se zalatwic jakis ciuszek ala mj... kumpela w klasie miala taka fajna militarna kamizelke troszke michaelowatą... niestety byla silniejsza i nawet moje wschodnia sztuki walki nic nie pomogly :dance: :-/ ale tutaj tatus mnie odwozi... poprosilabym aby mi pomogł :knuje: ;-) ......... glupija chyba dostalam znow ataku głupawki
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

Kasiu, przejrzałam cały temat o MJowisku 2005, obśmiałam się jak mało kiedy, ale zdjęć żadnych nie znalazłam :surrender: Nie wiem, czy to moję gapiostwo (co jest baaaardzo prawdopodobne) czy tych zdjęć tam nie ma... Żeby nie zaśmiecać tematu, odezwij się na PW. Dzięki.
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Michael_fan pisze:Kasiu, przejrzałam cały temat o MJowisku 2005, obśmiałam się jak mało kiedy, ale zdjęć żadnych nie znalazłam :surrender: Nie wiem, czy to moję gapiostwo (co jest baaaardzo prawdopodobne) czy tych zdjęć tam nie ma...
Przejrzałam forum, ale chyba faktycznie nie ma już tych zdjęć :-/
To by oznaczało, że pewnie zostały wsiorbane przez forum, w okresie jego wielkiego kryzysu.... :surrender:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
billie_jean

Post autor: billie_jean »

M.Dż.* pisze:Przejrzałam forum, ale chyba faktycznie nie ma już tych zdjęć :-/
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... wisko+2005
o te chodzi? ja tylko na chwilę więc mogę być trochę nie w temacie :-/
Xscape pisze:Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot
nie no, nie mogę....
musiałam się jeszcze dopisać bo mnie to rozwaliło :)
Paweł jak sie pojawisz to niech ktoś zrobi kupę fot bo inaczej nie uwierzę :wariat:
"- I have stones to sell, fat to chew, and many different men to see about many different ducks, so if I am not rushing you...
- Slow down, Franky, my son. When in Rome...
- I am not in Rome, Doug. I am in a rush. "
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

billie_jean pisze:
M.Dż.* pisze:Przejrzałam forum, ale chyba faktycznie nie ma już tych zdjęć :-/
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... wisko+2005
o te chodzi? ja tylko na chwilę więc mogę być trochę nie w temacie :-/
Łote łote :happy:
Dzięki Siostro :calus:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
Xscape

Post autor: Xscape »

Schmittko pisze:Xscape napisał:
Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot.

Klara* & Schmittko: Nareszcie!
Schmittko pisze:* - przyjechałam do Polski specjalnie żeby ze Schmittkiem opracować plan ściągnięcia Cię siłą na Zlot, ale widzimy że się zdecydowałeś bez bicia. Ostrzeżenie na przyszłość - tak wyglądają nasze akcje przymusowego ściągania fanów, na przykładzie Jowity:

A teraz na serio: strasznie się cieszę, stary koniu, że się wreszcie zjawisz - wreszcie poznam Twoje prawdziwe oblicze, które Ci zamierzam obić za to, że nigdy nie masz czasu ze mną pogadać. Buźka,

Klara - stara ..... (cenzura, ale TY wiesz, co ) , z konta Schmittka
O tak!!!!! Nareszcie będziemy mogli poplotkować tyle ile zechcemy. Obawiam się , że w kinie nie możemy zasiaśc obok siebie bo wyproszą nas z seansu za gadulstwo podczas projekcji i rozsiewanie plot !!! ;-)
Nie chce wiedzieć jak wyglądał was plan sprowadzenia mnie na zlot i zaczynam się cieszyć że zdecydowałem sie dobrowolnie.

Ja również bardzo się cieszę ,że się "w końcu" tak jak to Kasia napisała zobaczymy.
ps- aha ,i prosze mi tu stara p........ nie wkręcać , ze to niby ja nie mam czasu pogadać.Czatowałem na Ciebie kilka dni przed wyjazdem do Croatii , i jak na złość albo Ty byłaś a mnie nie było i na odwrót !!!!! Nawet jak przejeżdzałem przez Wiedeń to sobie myślałem o naszym spotkaniu ale czasem bywa tak , że chociaż blisko siebie to i tak nie można tego wykorzystać.
................................................................................

siadeh_ pisze:Xscape napisał:
Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot

Xscape! No normalnie nie wierzę! I teraz pojade Ci po ambicji: Powiedziałes A to teraz musisz powiedziec i B i C i az do Zet... Jak nie przyjedziesz i znowu sie wymigasz to jestes F**king Chicken! :P (wybaczcie, ale jestem niemal na goraco po seansie nowego Tarantino ;] ).
...wiec czekam na formularz.
Boże ,zaczynam sie powoli czuć jak Xscape "Duch z forum". Zaczynam też rozumieć ,że zlot jest kwintesencją całego forumowania.
Powiedziałem A,ba!!!!!! Nawet wysłałem dwa formularze(ot sie chłopaczyna wysilił). Nie no nie będe się oszukiwał ale lenistwo jest chyba moją wrodzoną wadą hehe.

................................................................................

M.Dż.* pisze:Xscape napisał:
Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot.

Na tę wieść.... PADŁAM
Xscape, poważnie???
To Ty nie chybuj tylko chwytaj za klawiaturę i wypełniaj zgłoszenie.
Czyżbym miała Cię w końcu poznać?
Czy poważnie ?? Hmmm. No ja na ogół jestem mało poważnym człowiekiem ale jeśli moje zapisanie sie na zlot oznacza powagę to tak!!! Jestem poważnym człowiekiem (głupi zawsze ma szczęście). ;-)
Kaśka Ty nie padaj bo ludzie chcą sobie z Tobą porobić foty.Obawiam sie iz Twoje "padnięcie" wywołało by spore zamieszanie wśród MJów ,więc nie padaj.
No wydaje mi się , że chyba "w końcu" się poznamy, a przy okazji dostaniesz niezłe joby za "Scene bez barier" ;-) hehhehehe.

billie_jean pisze:Xscape napisał:
Kurde chyba zdecyduje sie na tegoroczny zlot

nie no, nie mogę....
musiałam się jeszcze dopisać bo mnie to rozwaliło :)
Paweł jak sie pojawisz to niech ktoś zrobi kupę fot bo inaczej nie uwierzę
O prosze następna co zaniemogła!!!!! No moi mili i jak ja mam sie teraz czuć jak wszystkich Was tuż przed zlotem doprowadziłem do tego ,że albo sie rozwalacie albo jesteście padnięci.
Baj de wej. Z tym aparatem to masz Billie całkiem rewelacyjny pomysł. Jako , że ja zostałem przez Was potraktowany jak forumowe widmo to na zlocie fani beda sobie mogli pstrykać ze mną fotki.Xscape Widmo PO 50 Groszy Za Jedno Zdjęcie. Przyjemne z pożytecznym,bo i więcej bedzie mozna kupić dla dzieciaków z domu dziecka.

Tak już całkiem całkiem na poważnie to bardzo sie ciesze , że będzimy mogli się wszyscy poznać i , że tak miło zareagowaliście na moje zdecydowanie się uczestniczenia w zlocie. Mam ogromna nadzieję , że naprawde nic nie stanie tym razem na przeszkodzie i bedziemy mogli się wszyscy razem cieszyć wspólną nocą (eghmm,to już zabrzmiało chyba zbyt jednoznacznie)
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Xscape pisze:No ja na ogół jestem mało poważnym człowiekiem ale jeśli moje zapisanie sie na zlot oznacza powagę to tak!!! Jestem poważnym człowiekiem (głupi zawsze ma szczęście). ;-)
Nawet największe wariactwo ma swoje poważne strony :party:
Xscape pisze:Kaśka Ty nie padaj bo ludzie chcą sobie z Tobą porobić foty.Obawiam sie iz Twoje "padnięcie" wywołało by spore zamieszanie wśród MJów ,więc nie padaj.
Ja padam tylko po to, żeby powstać :cool:
Xscape pisze:No wydaje mi się , że chyba "w końcu" się poznamy, a przy okazji dostaniesz niezłe joby za "Scene bez barier" ;-) hehhehehe.
Biorę wszystko na klatę :diabel:
I już się cieszę na spotkanie Syna Marnotrawnego :dance:
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

• do tej pory na zlot zapisało się 61 osób są to zgłoszenia potwierdzone formularzem (wczoraj wpłyneły 3 rezygnacje);
  • wpłaty dokonały 33 osoby;
  • do MJowiska pozostało 21 dni stan na 03.08.2007

* * *
Awatar użytkownika
Michael_fan

Post autor: Michael_fan »

billie_jean, wieeeeelkie dzięki za linka. Przeoczyłam go jakoś...

A teraz apel do fanów (chociaż pewnie moje nawoływania i tak na *** się zdadzą) - MJowisko już za 21 dni, a prawie połowa nie zapłaciła. Wiec prooooooszę - wpłacajcie pieniądze.... Mam już wszystko zorganizowane (penie tak jak większość jadących) i byłoby trochę głupio, gdyby zlot się nie odbył. Więc zmobilizujcie się i pójdźcie do banku/na pocztę i miejcie to z głowy...
Brak słów... [*]
Gone Too Soon...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja dopiero dzisiaj znalazłam nr.konta nenene .
Obrazek

Post autor: Xscape »

Siadeh dzwoniłem do Ciebie dziś na podany numer ale nie odbierałaś a potrzebuje sie skonsultować ;-)

Mam nadzieje że jutro uda mi sie dodzwonić. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Telefon mi padł , a w pracy nikt nie ma ładowarki do Sony'ego :/

* * *
ODPOWIEDZ