cwiczylam ponad pol roku

hmmm... no nie wiem czy Pani kaczynska tak twardo za tym stala... co prawda nie nalezy do rzadu, ale jest zona prezydenta, a to tez zobowiazuje do czegos, do propagowania slusznych pogladow, prawda?editt pisze: Mnie osobiście bardzo podoba się twarda postawa naszego rządu, jeśli idzie o sprawę aborcji, eutanazji.
sory, ale z tym sie nie moge zgodzic...;/ jaka normalnosc?? gdy paytrze na to co sie dzieje w naszym panstwie, zygac mi sie chceeditt pisze:Myślę,że żyjemy w jednym ze zdrowszych państw, gdzie ta normalnośc jeszcze nie została zepsuta.

<nawet kwestia chocby MS w pilce noznej w 2012... minelo ponad 3 miesiace, a my nie zrobilismy praktycznie NIC! jak tak dalej pojdzie, i nasz "kochany" rzad ni podejmie potrzebnych ustaw, beddziemy mogli pozegnac sie z organizacja tych mistrzostw i z szansa rozwoju jaka daja>.
kazdy ma prawo ubierac sie jak chce, i ma do tego prawo, ale innym moze sie nie podobac nasz stroj <walic ich> ale np. Twoj wyglad mogl sprawic, ze doszlo do takiej sytuacji....Kingoosia pisze:Wtedy już gnałam ile sił w nogach, a najlepsze było to, że miałam buty na obcasach, siatkę i torbę w rękach i dość ciasną spódnicę.
AD1.verter pisze:Możecie uznać, że jestem zadeklarowanym konserwatystą ale intryguje a jednocześnie martwi mnie, sprawa seksualności człowieka, która została podniesiona do rangi czynności tak normalnych jak jedzenie czy picie.
Jako młoda osoba mogłem obserwować zachowanie nie tylko swoich rówieśników ale i młodszych ode mnie ludzi. Stwierdziłem ze zgrozą, że słowo "kocham" nie tylko straciło na znaczeniu ale stało się też pretekstem do podejmowania współżycia. Obecna kultura promuje takie zachowania. (...)
Tak wiem, jestem staroświecki ale czy tak intymna strefa człowieka jaką jest seks nie powinna być zarezerwowana dla tej jedynej/tego jedynego?
Każdego dnia utwierdzam się w przekonaniu, że żyje w świecie, w którym jest więcej zła niż dobra. Czy to już koniec moralności? Pewnie nie, bo w ciągu kilku najbliższych lat, zaobserwujemy jej stopniowe staczanie się... Jednak według moich przekonań, ona już upadła i teraz spada coraz niżej.
mnie bardziej martwi sprawa seksualnosci czlowieka... chocby dletego, ze mlode osoby zachodza w ciaze... mam kolezanke w klasie, ktora w maju urodzila dzidziusia. co prawda jestem pelna podiwu za determinacje, za to ze poradzila sobie ze szkola, i ogolnie.. wiem tez ze dziecko jest blogoslawienstwem i trzeba je wychowac jak najlepiej... ale moim zdaniem, dziecko nie powinno rodzic dziecka! dla dziewczyny 18 letniej jest to za wczesnie! moja siostra (26l) rowniez niedawno urodzila dzidziusia, i choc ma dobra prace, wlasne mieszkanie i meza, to bylo jej STRASZNIE ciezko! poniewaz jest to calkowite swiecenie sie drugiej osobie, powtarzam CALKOWITE!
AD2.
wcale nie jeses staroswiecki, po prostu myslisz jak "porzadny chlopak" i bardzo dobrze, bo niewielu jest takich. a jesli chcesz widziec wiecej dobra na tym swiecie, sam rozdawaj je innym....