..::MJOWISKO 2007::..

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

Ja powiem tylko: gratuluje takiego taty! :))

...pzdr
siadeh_
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Schmittko

Post autor: Schmittko »

LittleDevil pisze:ad rower
1) to znaczy,ze w tym roku nie jedziesz ze mna samochodem? heh twoja strata, bo mam kabrioleta i pare fajnych dyskow... nenene ale jak wolisz rower - uszanuje Twoj wybor bez dalszych komentarzy :diabel2:
:beksa:
myślałem dziś o tym cały dzień, biłem się z myślami i ...chyba wygrałem :P
Twoja propozycja jest z gatunku najbardziej kuszących jakie mogą być, WIEM co tracę, a teraz jeszcze dowaliłaś z kabrioletem :komp:
Pewnie jakieś 17 razy gdy będę się pocił na 2 kółkach dostanę szału i zapragnę eutanazji, myśląc o cudownym road trippin' z Tobą, ale...
...achhhhhh
cóż poradzę :)
Zobaczymy się przed Zlotem, w trakcie i na pewno też po :) Tym się pocieszam. Stracę wielką przyjemność, ale MUSZĘ śmignąć ten dystans na rowerku, bo z tego będę miał przyjemność i dumę, a duma to podwójna przyjemność :D
Dziękuję serdecznie za propozycję :*
Za rok już nic nie będę sobie musiał udowadniać, wtedy chyba zostawie rower w domu :)
LittleDevil pisze: 2) widzimy sie w sobote 14-go?
Widzimy!!! :happy:
LittleDevil pisze: 4) Piwo dostaniesz, ale bezalkoholowe, w koncu jestes kierowca....roweru
Jednak warto było zwlekać ze zgłoszeniem ;) A tak na serio, to ja Ci postawie :D

...

Co do wzięcia Taty na zlot, to ten pomysł też mi sie podoba :) Jestem pewny, że będzie się dobrze bawił i wróci za rok :D Ale akurat mój się nie garnie na tego typu imprezy :) W sumie dobrze - jeszcze zobaczyłby jak "tańczę" ...czy coś ;]

Dołączam się do pytania Maziego: co z Towarzyszem THRILLEREM? Daj głos! ;)
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Michael_fan pisze: Tyle, że niestety muszę wypełnić 2 sztuki.
Ja wiem, czy niestety...? Szybciej zbierze się obowiązkowa czterdziestka :cool:
LittleDevil pisze:
Schmittko pisze: Nie będzie też Liki
3)nie bedzie tez Liki?
ZNOWU? coz to za porzadki?!!
No właśnie Klaro. Chodzi o to, że nie takie znowu ZNOWU... W tamtym roku zakładałam, że mnie nie będzie - jednak byłabym, gdyby zlot się odbył... Na początku tego roku zakładałam, że będę - ostatecznie jednak mnie nie będzie :(
Podwójnie ubolewam, gdyż 25 sierpnia to nie tylko data tegorocznego MJowiska - ale również moje małe święto...
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
Awatar użytkownika
Erna Shorter
Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a

Post autor: Erna Shorter »

Schmittko pisze:myślałem dziś o tym cały dzień, biłem się z myślami i ...chyba wygrałem :P
Schmiciu wiem ile dla Ciebie to znaczy,dlatego jedź!
Zobaczymy się gdzieś wśród tłumów na parkiecie,wcześniej na projekcji "Private home videos". :P Może będziemy mieli okazję wspólnie odtańczyć "The way you make me feel", do ktorego tyle czasu ćwiczyliśmy hihihi.
Szerokiej drogi,tylko... uważaj na siebie ;-) :hug:
Schmittko pisze:Co do wzięcia Taty na zlot, to ten pomysł też mi sie podoba :) Jestem pewny, że będzie się dobrze bawił i wróci za rok :D Ale akurat mój się nie garnie na tego typu imprezy :) W sumie dobrze - jeszcze zobaczyłby jak "tańczę" ...czy coś ;]
Co Ty chcesz od swojego tańca? Jest świenie! :cool:

Szkoda,że nie wszyscy będą mogli się pojawić na zlocie. :-(
Tylko spokojnie... jeszcze się spotkamy :diabel:

Pozdrawiam wszystkich :)
Obrazek
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Post autor: LittleDevil »

Schmittko pisze:Za rok już nic nie będę sobie musiał udowadniać, wtedy chyba zostawie rower w domu :)
hehe, ja mam nadzieje, ze za rok tez nie bede sobie musiala nic udowadniac i pozbede sie kabrioleta :hahaha:
Fajnie, ze sie widzimy w sobote - toz to kupa lat! :hug:
Lika pisze:No właśnie Klaro. Chodzi o to, że nie takie znowu ZNOWU... W tamtym roku zakładałam, że mnie nie będzie - jednak byłabym, gdyby zlot się odbył... Na początku tego roku zakładałam, że będę - ostatecznie jednak mnie nie będzie :(
Podwójnie ubolewam, gdyż 25 sierpnia to nie tylko data tegorocznego MJowiska - ale również moje małe święto...]
szkoda. Bedzie mi Ciebie brakowalo (znowu, lol). Ale co zrobic, jak sie nie da to sie nie da. Odrobimy na jakims minizlocie

Michael_fan pisze:Tata uparł się, że sama nie mogę jechać, więc zabiera się ze mną
Tata na zlocie very very good. Przypomina mi to, jak bylam w podobnej sytuacji podczas trasy Dangerous i moj tata ze mna poszedl na koncert. No i bardzo mu sie podobalo. Zastanawiam sie, czy go nie sciagnac na Mjowisko.. :knuje: :smiech:
Obrazek
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

U mnie sie skąplikowało .. z dniem wczorajszym straciłem swoje stałe zatrudnienie ... < oficjalnie jeszcze pracuje i powalcze o swoje prawa jak zawsze> ;) tak to jest ze jak sie NIE chowa głowy w piasek a komuś się juz to nie podoba to nie można pokazać ze sie nie boisz postawić szefowi ;> < zwłaszcza jak jest to od niedawna wredna kobieta>....

Źródło finasowania zlotu diametralnie sie kurczy ( nie mówiąc już o wyjeździe we wrześniu na Reperezentacje do Finlandii) ale zrobie wszytsko aby być i tym razem pozdrawiam
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Schmittko

Mazi, przed chwilą wróciłem do tematu o poprzednim Zlocie (korzystając z linka uprzejmie zapostowanego przez M.Dż.*) i czytając Twoją relację przypomniałem sobie na czym polega umieranie ze śmiechu :D Nie wyobrażam sobie tej imprezy bez Ciebie, ale nie panikuję, bo WIEM że zrobisz wszystko by być :) Poniekąd też nie wyobrażam sobie Zlotu bez kaema, a może nawet nie tyle Zlotu co after-party :D Uważam jego wybycie na Prince'a za niepoliczalną stratę dla polskiej kultury MJówczej... Pozwolę sobie jeszcze rzucić tak spontanicznie spośród wielu innych nicka Matisse J, której roześmianą twarz pragnę ujrzeć, a próżno w tym temacie znaleźć coś o niej. O Błażeju już wspomniałem. Tym razem bądź punktualnie ;) Jezuuu... jak ja sie ciesze już na tego 25. sierpnia! :) Aaaaaow!!! :mj:
Buszmen

Post autor: Buszmen »

LittleDevil pisze: hehe, ja mam nadzieje, ze za rok tez nie bede sobie musiala nic udowadniac i pozbede sie kabrioleta :hahaha:
Kabriolet, kabriolet, KABRIOLET. Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :happy: :happy: :happy:
Ja chcę do kabrioletu, ja chcę jechać z fanami w samochodzi na zlot przy muzyce Miśka! :happy: Boższszsz....to by było spełnienie marzeń....chlip!

Obrazek
Matisse J

Post autor: Matisse J »

Kod: Zaznacz cały

Pozwolę sobie jeszcze rzucić tak spontanicznie spośród wielu innych nicka Matisse J, której roześmianą twarz pragnę ujrzeć, a próżno w tym temacie znaleźć coś o niej. 
Nie próżno , tylko nie próżno ! :cool:
Oczywiście będe . Nie wiem czy twarz będe akurat miała roseśmianą czy zdziwioną rozwojem akcji ale na pewno ją zobaczysz;]
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

można sie jeszcze zapisac na zlot??
Awatar użytkownika
Schmittko

trzeba :]
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

wlasnie wyslalam zgloszenie :mj: :happy:
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

Schmittko pisze:Mazi, przed chwilą wróciłem do tematu o poprzednim Zlocie (korzystając z linka uprzejmie zapostowanego przez M.Dż.*) i czytając Twoją relację przypomniałem sobie na czym polega umieranie ze śmiechu :D Nie wyobrażam sobie tej imprezy bez Ciebie, ale nie panikuję, bo WIEM że zrobisz wszystko by być :) alnie ;) Jezuuu... jak ja sie ciesze już na tego 25. sierpnia! :) Aaaaaow!!! :mj:

Dzięki Szmiciu ..ja sobie tez nie wyobrazam abys przed zlotem nie zawitał na wyspach na nieco dłużej tym bardziej ze teraz nie mam pracy :)

ZAPłACONE przed chwilą :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Dorotka_'_

Post autor: Dorotka_'_ »

Jej! jak ja Wam zazdroszczę, ze mozecie sobie jechac.. Ja niestety nie mogę.. pisze jakies głupie poprawki! Bo Dorotce nie chciało się uczyc.. :-/ .. Ale jak bedzie w przyszlym roku to postaram się przyjechac;].. Pozdrawiam;D
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

hmm...a ja w wakacje zafundowałam sobie czternastogodzinny tryb pracy i w związku z powyższym co jest oczywiste nie miałam możliwosci monitorowania spraw zlotu przez co moje zgłoszenie zostało anulowane.ale jaja nenene
Obrazek