PROŚBA do wszystkich ;)
- Kermitek
To jest prawda nadal bede uwielbiac jego muzyke ,natomiast ktos stwierdził gdzies ze z nami bedzie koniecLika pisze:Kermitku, nawet jeśli Michael by przegrał proces (co jest bardzo mało prawdopodobne) ja nadal będę jego wielką fanką (Ty nie??) i będę zaglądać na stronę Panka. (chyba, że on przestanie ją tworzyć) Moim skromnym zdaniem wszystko co się dzieje wokół Michaela ma się nijak do jego wspaniałej muzyki.
Myślę, że takie powinno być podejście prawdziwego fana
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Ach... no to kamień spadł mi z serca, myślisz prawidłowoKermitek pisze: To jest prawda nadal bede uwielbiac jego muzyke ,natomiast ktos stwierdził gdzies ze z nami bedzie koniec

A co do tego "końca" wypada się zgodzić. Koniec bedzie i "z nami" i "z nimi"

Ja bym się tym wcale nie przejmowała...
Wszyscy kiedyś umrzemy, więc koniec musi nadejść

moim zdaniem gdy przegrasz juz to napisz do Republiki z prosba o weryfikacje Kamila glosow...Pank pisze:Kamil80 oczywiście zwycięża... :P
Pisać do Republika, nie pisać, o to pytanie...
a teraz glosuj... znaczy sie niech glosuja znajomi... przyznam sie, ze ja oddalem glos z chyba 7 maili, moja luba z 3 czy 4... wiecej osob nie meczylem, ale moge poprosic jeszcze ojca (ok 3 adresow) i brata (chyba 2 adresy). ale to wieczorem. Do kiedy jest glosowanie? Wybacz, ale nie-michaelowych znajomych nie bede zadreczac :) No moze pare osob dzis wieczorem poprosze... co kazdy ma po kilka maili... tylko daj mi znac - najlepiej mailem - do kiedy to jest. To dzis wieczorem dostaniesz sporo jeszcze punktow od osobn, ktore sa mi dluzne rozne przyslugi... bedzie tego jak sie zbierze... niech pomysle... i ze 100 punktow hehe
edit1: widze powyzej, ze do 13 maja - czyli dzis do polnocy, tak?
edit2: a wiesz co Pank... a co mi tam hehe, uzyje adresow kont emailowych moich klientow, zaloguje sie na ich konta (mam nadzieje, ze link z Onetu przyjdzie szybko...) i oddam z nich tez glosy hehe, tyle, ze nie pamietam hasel, to jak wroce do domu. Troche tego mysle, ze bedzie... powinienes wygrac, pdo warunkiem, ze bede miec czas do 24:00 :)
...
ja taki znów normalny nie jestem...Pank pisze:Ech, dzięki wielkie, normalny człowiek miałby już dość
kurde, mowilem zebys wyslal jak przegrasz... a moze bys wygral... a tak to od razu zweryfikuja i Ciebie i jego... :\ a jakbys wygral to zadne weryfikowanie nie byloby potrzebne ;)Pank pisze:Do Republiki list też wysłałem, żeby zweryfikowali, ale na razie cisza...
zatem dostaniesz jeszcze sporo punktow do 24:00 wieczorem.
edit: z tego samego serwera konto emailowe... a takze z innego... i tak jak wtedy szybko dostalem linka... to teraz Onet cos oszukuje... i nie wysyla linkow... :\ nie moge zaglosowac.
...