PROŚBA do wszystkich ;)

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
mariola

Post autor: mariola »

czesc narazie masz 10 bo na 5 wciaz nie mam potwierdzenia ale powinno doisc bede ponawiac narazie502 :happy:
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Lika pisze:Kermitku, nawet jeśli Michael by przegrał proces (co jest bardzo mało prawdopodobne) ja nadal będę jego wielką fanką (Ty nie?? :surrender: ) i będę zaglądać na stronę Panka. (chyba, że on przestanie ją tworzyć) Moim skromnym zdaniem wszystko co się dzieje wokół Michaela ma się nijak do jego wspaniałej muzyki.
Myślę, że takie powinno być podejście prawdziwego fana :-)
To jest prawda nadal bede uwielbiac jego muzyke ,natomiast ktos stwierdził gdzies ze z nami bedzie koniec
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

Pank, jeszcze od mojej dziewczyny masz 4*5 punktów :)
... jeśli nic nie pokiepściła po drodze :]
...
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Kermitek pisze: To jest prawda nadal bede uwielbiac jego muzyke ,natomiast ktos stwierdził gdzies ze z nami bedzie koniec
Ach... no to kamień spadł mi z serca, myślisz prawidłowo ;-) W pierwszej chwili się przeraziłam
A co do tego "końca" wypada się zgodzić. Koniec bedzie i "z nami" i "z nimi" :wariat:
Ja bym się tym wcale nie przejmowała...
Wszyscy kiedyś umrzemy, więc koniec musi nadejść :hahaha: :wariat:
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

Wiecie, że jest teraz równo po 512 ptk. :-o! (miejsce pierwsze i drugie!)
No i kto wygra ????? !!!
Ta przewaga coś za szybko stopniała, a przecież spora była :-/
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Do kiedy to głosowanie??
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

do 13 maja...
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

Kamil80 oczywiście zwycięża... :P

Pisać do Republika, nie pisać, o to pytanie... Głosować (a ile można?! ;) )!
Ostatnio zmieniony czw, 12 maja 2005, 17:30 przez Pank, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Pank pisze:Kamil80 oczywiście zwycięża... :P
Pisać do Republika, nie pisać, o to pytanie...
moim zdaniem gdy przegrasz juz to napisz do Republiki z prosba o weryfikacje Kamila glosow...
a teraz glosuj... znaczy sie niech glosuja znajomi... przyznam sie, ze ja oddalem glos z chyba 7 maili, moja luba z 3 czy 4... wiecej osob nie meczylem, ale moge poprosic jeszcze ojca (ok 3 adresow) i brata (chyba 2 adresy). ale to wieczorem. Do kiedy jest glosowanie? Wybacz, ale nie-michaelowych znajomych nie bede zadreczac :) No moze pare osob dzis wieczorem poprosze... co kazdy ma po kilka maili... tylko daj mi znac - najlepiej mailem - do kiedy to jest. To dzis wieczorem dostaniesz sporo jeszcze punktow od osobn, ktore sa mi dluzne rozne przyslugi... bedzie tego jak sie zbierze... niech pomysle... i ze 100 punktow hehe

edit1: widze powyzej, ze do 13 maja - czyli dzis do polnocy, tak?

edit2: a wiesz co Pank... a co mi tam hehe, uzyje adresow kont emailowych moich klientow, zaloguje sie na ich konta (mam nadzieje, ze link z Onetu przyjdzie szybko...) i oddam z nich tez glosy hehe, tyle, ze nie pamietam hasel, to jak wroce do domu. Troche tego mysle, ze bedzie... powinienes wygrac, pdo warunkiem, ze bede miec czas do 24:00 :)
...
Awatar użytkownika
Pank

Ech, dzięki wielkie, normalny człowiek miałby już dość ;-)

Do Republiki list też wysłałem, żeby zweryfikowali, ale na razie cisza...
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Pank pisze:Ech, dzięki wielkie, normalny człowiek miałby już dość
ja taki znów normalny nie jestem...
Pank pisze:Do Republiki list też wysłałem, żeby zweryfikowali, ale na razie cisza...
kurde, mowilem zebys wyslal jak przegrasz... a moze bys wygral... a tak to od razu zweryfikuja i Ciebie i jego... :\ a jakbys wygral to zadne weryfikowanie nie byloby potrzebne ;)
zatem dostaniesz jeszcze sporo punktow do 24:00 wieczorem.

edit: z tego samego serwera konto emailowe... a takze z innego... i tak jak wtedy szybko dostalem linka... to teraz Onet cos oszukuje... i nie wysyla linkow... :\ nie moge zaglosowac.
...
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Ja wysyłam od wzcoraj te punkty..i nie mogę...nie chce mi przysłać linków.. A byłyby trzy. Włamałam się do skrzynek rodziców...I mnie olało.
A Panka to chyba mogą weryfikować... On sam jak rozumiem nie głosował na siebie. A że niektórzy znajomi po 10 to czyż to jest jego wina?
mariola

Post autor: mariola »

masz 5 od kumpla to517 ale na dwie nie przycodza linki nie wiem dlaczego sprawdzam wszystko dobrze a meila nie ma bylo by 10 jeszcze
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Pank... Ty weź normalmnie napisz do Onetu, że co to kurcze ma być... oni oszukują, znaczy się konkretnie Onet... nie można normalnie głosować... ja się tu staram, a oni coś poknocili :\ zagłosowałem nawet z maili z domen takich zupełnie oryginalnych, gdzie nikt inny nie ma maila i nico...
...
Awatar użytkownika
Pank

Ech, nawet na poprzedni list nie odpisali, nie wiem już sam... :/ Może jeszcze dojdą te maile, miejmy taką nadzieję...
ODPOWIEDZ