Uzyskałam pozwolenieMoon_Walk_Er pisze: Ciiiiiiiiiii!
Nikt miał nic o tym nie mówić

No i nie powiedziałam co , jak i dlaczego.
Iza_ pisze:Dobra musze się jakoś wytłumaczyć żeby nie wyjść na jakiegoś dziwolągaMJowitek pisze:Z całego spotkania pamiętam głównie jedno zdanie wypowiedziane przez Izę, która jak chyba wszystkim wiadomo jest z pochodzenia Wietnamką.
Tonem, jakim się mówi że trwa jest zielona a niebo niebieskie powiedziała, że w Polsce ją dziwi jedna rzecz: że truskawki jemy na słodko. Z cukrem.
A przecież wiadomo, że truskawki to się je z solą, bo wtedy wydobywa się z nich najlepszy smak..
No cóż. Nie przyjeło się.M.Dż.* pisze: (...) No, to spróbowałam tych truskawek z solą i....
.... i pozostaję jednak przy tradycyjnie polskim sposobie jedzenia tegoż specyficznego owoca (...)
Jeszcze tego brakowało żebyśmy ci się kojarzyły z truskawkami z soląM.Dż.* pisze: (...) oczywiście, kiedy je zobaczyłam pomyślałam o Was (...)![]()
A ło to to się nie martw- ja normę wyrabiamIza pisze:Już myślałam , że będzie więcej nienormalnych.
Nie z solą.Iza pisze:Jeszcze tego brakowało żebyśmy ci się kojarzyły z truskawkami z soląM.Dż.* pisze: (...) oczywiście, kiedy je zobaczyłam pomyślałam o Was (...)![]()
.
Otóż azaliż więc... gdzieś w okolicach mojego pisania smsa urodziny do Kini w tym jakże światłym miejscu rozbrzmiała muzyka Michaela Jacksona. Nie pamiętam już co, ale była.Iza_ pisze:bardzo możliwe , że pominę parę szczegółów
...i doooobre są!M.Dż.* pisze:No, to spróbowałam tych truskawek z solą i....
Nie zwalaj winy na truskawke!MJowitek pisze:Może to jakas pechowa była, niedobra?
Nie pijam koktajliMJowitek pisze: A Iza, a np koktail truskawkowy..to co..też na słono?
Tak jak pomidorowy?