ebay.pl/ amazon

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
Pank

ebay.pl/ amazon

Post autor: Pank »

...wreszcie w Polsce! :happy:

Jak to działa to jeszcze za bardzo nie wiem, trza się zarejestrować i działać. Wpisuje się "michael jackson" i ma się 3853 przedmiotów, na razie sobie tylko oglądam ;)

Singiel "Smile" za 56,95 PLN, jest też oficjalny czerwony ręcznik :P, troche różnych pierdół, sporo koszulek, plakatów, a nawet oficjalne buty z lat 80. promowane przez MJa :P
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

taak!!! :happy: na to czekałam z upragnieniem!!! :happy: :happy: :happy:
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

Czekałam na polskiego ebay'a od nie pamietam kiedy...[1,5 roku an pewno :p]
A zwlaszcza po 5 kwietnia kiedy powiedzieli, ze ruszy za 2 tyg, odliczalam dzien po dniu..
I co?Jestem zawiedziona, bez PayPal to nie ma zupelnie sensu...poza tym weryfikacja na maila?? :smiech: Żart.
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Awatar użytkownika
chi1d

Post autor: chi1d »

A ja się zarejestrowałem i na razie poznaję serwis. W początkowym stadium istienia eBay nie pobiera żdanych opłat.
Illusion is the joke. Magic is the art.
Awatar użytkownika
Pank

Post autor: Pank »

W sumie dobrze, że już chociaż ten polski eBay jest, nawet jak taki ograniczony... Jakis krok do przodu ;) A PayPal i reszta dojdą pewnie w swoim czasie, jak dostaną tysiące maili z krytyką :>
thewiz

Post autor: thewiz »

Nigdy nie sadzilam,ze nawet polski Eebay nie zrobi na mnie wiekszego wrazenia.Od jakiegos czasu moglam korzystac z ebaya w USA tak czy siak i tez nie wstrzasnelo to moim swiatem :wariat: Nie wiem jak na polskim,ale w USA jest wymog podania numeru karty kredytowej(tutaj nie z tego co rozumiem) ...teoretycznie poza ta drobnostka nie widze roznicy bo i tak wiekszosc oferowanych na aukcji przedmiotow pochodzi na razie z USA,a tak naprawde to najgorsze w tym wszystkim sa ceny wysylki czegos stamtad do Polski.Inne utrudnienia zawsze moglo sie jakos obejsc. (Polak potrafi)

Jednak skoro juz jest ten ebay ,to go przejrzalam i dalej sama sie sobie dziwiac twierdze ze mnie nie podnieca.Owszem mozna znalezc tutaj sporo fajnych rzeczy,glownie ksiazek i plyt ,ale cala reszta to z grubsza rzecz ujmujac chlam glupija
Wole juz w Polsce kupowac na allegro,dopoki polski ebay nie bedzie mial wiecej Polakow wystawiajacych rzeczy.Inaczej jakos tak na moje,to cala ta operacja nie ma z finansowego punktu widzenia dla kolekcjonerow znaczenia.
Awatar użytkownika
Majkel
Site Admin

Post autor: Majkel »

thewiz pisze:twierdze ze mnie nie podnieca
to juz drugi ostatnio post, gdzie podsumowujesz wszystko tym, ze Cie nie podnieca ;)

eBay po prostu mysle, ze sie przeliczyl i przeliczy ze swą potęgą... są wielcy w wielu krajach, ale mysle, ze sa zbyt pewni siebie, a Allegro nie ma sie czego obawiac :) ujmując to krótko :) Allegro'wska weryfikacja z wyslaniem na podany adres listu z kodem aktywacyjnym juz jest dosc dobra, a nie wyslanie badziewia na adres email :\
...
thewiz

Post autor: thewiz »

Majkel pisze:
thewiz pisze:twierdze ze mnie nie podnieca
to juz drugi ostatnio post, gdzie podsumowujesz wszystko tym, ze Cie nie podnieca ;)
Natomiast Twoj pierwszy w ktorym odnotowujesz brak mej podnietliwosci :wariat:
Lukasz21

Post autor: Lukasz21 »

Ebay.pl to jakiś niewypał. Jak nie dopracują tego serwisu to mogą się zamykać interes. Allegro jest najlepsze !!!!!!!!!
Lukasz
Lukasz21

Post autor: Lukasz21 »

Mam informacje, ze Paypal w Polsce będzie być może za 2 lata ;((((((((
Lukasz
Awatar użytkownika
Natalia

Post autor: Natalia »

2 lata o matko porażka.

brtw.w 'tańcu z gwiazdami" bylo I Just Can't Stop Loving You :mj:
last.fm

miało być:
24 lipca B1
1 września B1

jest:
This Is It - Multikino Gdynia
28.10 18.30 A14
30.10 21.00 W20
Awatar użytkownika
M.Dż.*
V.I.P.

Post autor: M.Dż.* »

thewiz pisze: Nie wiem jak na polskim,ale w USA jest wymog podania numeru karty kredytowej(tutaj nie z tego co rozumiem)
Na amerykańskim eBay'u też można było podać adres mail'owy, choć nie każdy ;-)
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
mjrink

Jak kupować z Amazona?

Post autor: mjrink »

Siemka.Proszę o pomoc.Czy mieszkając w polsce mogę kupować na Amazonie?Jeśli tak to jakie są formy płatności.Wiem, że nie ma pay pall.Proszę jakąś dobrą duszyczkę o pomoc.
Awatar użytkownika
Tomo128

Post autor: Tomo128 »

Wybrać brytyjski sklep czy międzynarodowy ??
Tomo128
Obrazek
ODPOWIEDZ