Jestem tu nowa "majkelowa"-Izabela71. Witajcie.
Jestem tu nowa "majkelowa"-Izabela71. Witajcie.
Jestem pewnie jedną z poważniejszych osób w tym gronie, ale mam nadzieję ,że to nikomu nie przeszkadza. Nie bez powodu tu się znalazłam. Fascynuje mnie muzyka, taniec i osobowość Michaela a wśród Was czuję się ze swoją fascynacją bezpiecznie...bo pewnie Wszyscy macie podobnie.
W dzieciństwie i młodości,wśród różnych własnych poważnych problemów i kłopotów, postrzegałam Michaela jako kolorową, wolną od trosk i mogącą mieć wszystko co zapragnie postać. Ot, tak po dziecinnemu chciałoby się rzec.Dzisiaj patrzę na to inaczej, bo z pozycji dorosłej osoby.
Jednak to zauroczenie, zafascynowanie dziecka i młodej dziewczyny Jego osobą, ta przeogromna chęć poznania Go kiedykolwiek pozostały i to nadal tak wyraziste, jak nie wyrazistrze...Choć to się już niestety nigdy nie zdarzy Bardzo ciepło Was witam. Bardzo.
Izabela71
W dzieciństwie i młodości,wśród różnych własnych poważnych problemów i kłopotów, postrzegałam Michaela jako kolorową, wolną od trosk i mogącą mieć wszystko co zapragnie postać. Ot, tak po dziecinnemu chciałoby się rzec.Dzisiaj patrzę na to inaczej, bo z pozycji dorosłej osoby.
Jednak to zauroczenie, zafascynowanie dziecka i młodej dziewczyny Jego osobą, ta przeogromna chęć poznania Go kiedykolwiek pozostały i to nadal tak wyraziste, jak nie wyrazistrze...Choć to się już niestety nigdy nie zdarzy Bardzo ciepło Was witam. Bardzo.
Izabela71
Witaj Izabela 
Dlaczego uważasz, że jesteś jedną z poważniejszych osób? Heh.
Osobiście tak samo uważam - Mimo tak młodego wieku, myślę, że ta fascynacja nigdy nie zgaśnie oraz ta chęć poznania Go osobiście, jakim był człowiekiem na co dzień. Gdyby była możliwość spotkania go, porozmawiać z nim. Był to człowiek, o którym dużo nie wiemy, a jak wiemy - to nie wiemy, czy to jest prawda czy nie. Dlatego ta chęć poznania go za pewne nigdy nie zginie w Nas. Pozdrawiam!

Dlaczego uważasz, że jesteś jedną z poważniejszych osób? Heh.
Osobiście tak samo uważam - Mimo tak młodego wieku, myślę, że ta fascynacja nigdy nie zgaśnie oraz ta chęć poznania Go osobiście, jakim był człowiekiem na co dzień. Gdyby była możliwość spotkania go, porozmawiać z nim. Był to człowiek, o którym dużo nie wiemy, a jak wiemy - to nie wiemy, czy to jest prawda czy nie. Dlatego ta chęć poznania go za pewne nigdy nie zginie w Nas. Pozdrawiam!

Czemu poważniejsza?
Bo podejrzewam ,że średnia wieku tutaj jest zdecydowanie niższa. Miło,że mnie witacie.
Izabelo nie sugeruj się średnią wieku, ale temperaturą serca!!!
I tak z nas wszystkich najstarszy jest Michael
Serdecznie zapraszam do przeczytania regulaminu forum, pobuszowania w ciekawych tematach i oczywiście do własnych przemyśleń i zabawy.
Witam serdecznie ciepło i majkelowo na najlepszym forum Emdżeja w Polsce, a może i na świecie
I tak z nas wszystkich najstarszy jest Michael

Witam serdecznie ciepło i majkelowo na najlepszym forum Emdżeja w Polsce, a może i na świecie

Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Witamy wśród wariatów ;)Izabela71 pisze:40-stka zakochana w Michaelu to wariatka
Z moich własnych [fejsbukowych] obserwacji wynika, że najbardziej zwariowani na punkcie Michaela ludzie to metrykalnie 40/45+ ;) Mi też już niewiele brakuje ;))
Mam tak samo jak Ty... :)Izabela71 pisze:Jednak to zauroczenie, zafascynowanie dziecka i młodej dziewczyny Jego osobą, ta przeogromna chęć poznania Go kiedykolwiek pozostały i to nadal tak wyraziste, jak nie wyrazistrze.
Pozdrawiam serdecznie
Tak samo mamIzabela71 pisze:Dardik, Mordikson dziękuję za powitanie. Ostatnio przerabiam wszelkie koncerty Michaela z trasy Bad , Dangerous, History. To chwile kiedy potrafię całkowicie wyłączyć się na rzeczywistość.

- little_susie