Jestem tu nowa "majkelowa"-Izabela71. Witajcie.

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Izabela71

Jestem tu nowa "majkelowa"-Izabela71. Witajcie.

Post autor: Izabela71 »

Jestem pewnie jedną z poważniejszych osób w tym gronie, ale mam nadzieję ,że to nikomu nie przeszkadza. Nie bez powodu tu się znalazłam. Fascynuje mnie muzyka, taniec i osobowość Michaela a wśród Was czuję się ze swoją fascynacją bezpiecznie...bo pewnie Wszyscy macie podobnie.
W dzieciństwie i młodości,wśród różnych własnych poważnych problemów i kłopotów, postrzegałam Michaela jako kolorową, wolną od trosk i mogącą mieć wszystko co zapragnie postać. Ot, tak po dziecinnemu chciałoby się rzec.Dzisiaj patrzę na to inaczej, bo z pozycji dorosłej osoby.
Jednak to zauroczenie, zafascynowanie dziecka i młodej dziewczyny Jego osobą, ta przeogromna chęć poznania Go kiedykolwiek pozostały i to nadal tak wyraziste, jak nie wyrazistrze...Choć to się już niestety nigdy nie zdarzy Bardzo ciepło Was witam. Bardzo.
Izabela71
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Witam bardzo poważnie :)
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Witaj Izabela ;-)
Dlaczego uważasz, że jesteś jedną z poważniejszych osób? Heh.

Osobiście tak samo uważam - Mimo tak młodego wieku, myślę, że ta fascynacja nigdy nie zgaśnie oraz ta chęć poznania Go osobiście, jakim był człowiekiem na co dzień. Gdyby była możliwość spotkania go, porozmawiać z nim. Był to człowiek, o którym dużo nie wiemy, a jak wiemy - to nie wiemy, czy to jest prawda czy nie. Dlatego ta chęć poznania go za pewne nigdy nie zginie w Nas. Pozdrawiam! :-)
Izabela71

Czemu poważniejsza?

Bo podejrzewam ,że średnia wieku tutaj jest zdecydowanie niższa. Miło,że mnie witacie.
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Izabelo nie sugeruj się średnią wieku, ale temperaturą serca!!!
I tak z nas wszystkich najstarszy jest Michael :-) Serdecznie zapraszam do przeczytania regulaminu forum, pobuszowania w ciekawych tematach i oczywiście do własnych przemyśleń i zabawy.
Witam serdecznie ciepło i majkelowo na najlepszym forum Emdżeja w Polsce, a może i na świecie japrosic
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
Olekx

Izabela, wiek to tylko liczba. ;-) Niektórzy w wieku 30 lat są mnie odpowiedzialni niż Ci w młodszym wieku. Wszystko zależy od osoby, heh.

Pozdrawiam, działaj na forum, udzielaj się i komentuj!
Izabela71

Kochani! Dziękuję za wszystkie ciepłe słowa. Nie martwcie się ,bo wiek nie jest dla mnie problemem, bardziej dla otoczenia, dla którego 40-stka zakochana w Michaelu to wariatka. Dlatego dobrze mi tutaj wśród Was. :-)
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Izo mniej w nosie otoczenie.Michael całe życie był oceniany,że wariat...rozejrzyj się wokoło,także w swojej miejscowości i szukaj takich wariatów jak ty, bo zapewniam Cię,że jest i więcej! :-)
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Izabela71

A mam w nosie, mam Kochana!
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Izabela71 pisze:40-stka zakochana w Michaelu to wariatka
Witamy wśród wariatów ;)
Z moich własnych [fejsbukowych] obserwacji wynika, że najbardziej zwariowani na punkcie Michaela ludzie to metrykalnie 40/45+ ;) Mi też już niewiele brakuje ;))

Izabela71 pisze:Jednak to zauroczenie, zafascynowanie dziecka i młodej dziewczyny Jego osobą, ta przeogromna chęć poznania Go kiedykolwiek pozostały i to nadal tak wyraziste, jak nie wyrazistrze.
Mam tak samo jak Ty... :)

Pozdrawiam serdecznie
Izabela71

:-) Dziekuję Akaagnes!
Michael, jego muzyka jest dla mnie antidotum na całe zło tego świata, choć przykro mi,że Sam Michael przed tym złem, przed tyloma złymi ludźmi się nie wybronił. Dla mnie to niezwykła, fascynująca osobowość, piękny człowiek i mężczyzna.
Izabela71

Dardik, Mordikson dziękuję za powitanie. Ostatnio przerabiam wszelkie koncerty Michaela z trasy Bad , Dangerous, History. To chwile kiedy potrafię całkowicie wyłączyć się na rzeczywistość.
Awatar użytkownika
Olekx

Izabela71 pisze:Dardik, Mordikson dziękuję za powitanie. Ostatnio przerabiam wszelkie koncerty Michaela z trasy Bad , Dangerous, History. To chwile kiedy potrafię całkowicie wyłączyć się na rzeczywistość.
Tak samo mam ;-) Lubię sobie obejrzeć jakiś koncert, kiedy widzę Michaela na scenie i słyszę krzyk ludzi... te emocje. Aż żałuje, że mnie nie było na chociaż jednym jego koncercie... kurde. Gdyby trasa This Is It wypaliła... :-) No ale... musimy się cieszyć tym, co mamy. Tylko szkoda, że z Polski nie mamy całego koncertu...
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Czy jesteśmy młodsi czy starsi, to i tak będziemy tworzyć tę jedną wspólną rodzinę połączoną przez Michaela :)
Witaj moja imenniczko :)
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Izabela71

Little susie, witam.
ODPOWIEDZ