Witam wszystkich :)
Witam wszystkich :)
Hej :) Jestem Magda mam 19 lat. Jak pewnie się domyślacie jestem fanką MJ.Zawitałam tu, ponieważ lubię poznawać nowych ludzi a szczególnie fanów Michaela.Mam nadzieję, że tu uda mi się poznać kogoś fajnego :)
Nie mam ulubionej piosenki :) wszystkie utwory Michaela są moimi ulubionymi :) Ostatnio bardzo często słucham Man in the mirror, Billie Jean i Keep your head up.Cieszę się, że jest tu wiele ciekawych ludzi jeśli tak mówisz :) Hmm... sytuacja z Michaelem... Ostatnio jak kupowałam książkę o Nim sprzedawczyni zaproponowała mi do książki zakładkę których na ladzie było pełno a ja z takim rozczarowaniem pytaj ją czy tylko to co tu widać ? a ona mi się dziwi i pyta: To TYLKO... ???A ja pytam czy z wizerunkiem Michaela nie ma ?? A ona zaśmiała się i dopiero wtedy zrozumiała co ja miałam na myśli mówiąc "tylko"
Hehe, ciekawe z tym opowiadaniem z księgarni.ForeverMJ pisze:Nie mam ulubionej piosenki :) wszystkie utwory Michaela są moimi ulubionymi :) Ostatnio bardzo często słucham Man in the mirror, Billie Jean i Keep your head up.Cieszę się, że jest tu wiele ciekawych ludzi jeśli tak mówisz :) Hmm... sytuacja z Michaelem... Ostatnio jak kupowałam książkę o Nim sprzedawczyni zaproponowała mi do książki zakładkę których na ladzie było pełno a ja z takim rozczarowaniem pytaj ją czy tylko to co tu widać ? a ona mi się dziwi i pyta: To TYLKO... ???A ja pytam czy z wizerunkiem Michaela nie ma ?? A ona zaśmiała się i dopiero wtedy zrozumiała co ja miałam na myśli mówiąc "tylko"

- michael mckellar
Witaj na Forum. Forum jest aktywne w miarę możliwości użytkowników, po prostu brakuje czasu na codzienne udzielanie się na forum.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Witaj
Mam nadzieje że spotkasz tu niejedna fajna osobę.
I życzę mile spędzonego czasu na forum :)
Mam nadzieje że spotkasz tu niejedna fajna osobę.

I życzę mile spędzonego czasu na forum :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3