Witam wszystkich :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
ForeverMJ

Witam wszystkich :)

Post autor: ForeverMJ »

Hej :) Jestem Magda mam 19 lat. Jak pewnie się domyślacie jestem fanką MJ.Zawitałam tu, ponieważ lubię poznawać nowych ludzi a szczególnie fanów Michaela.Mam nadzieję, że tu uda mi się poznać kogoś fajnego :)
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Heyko ;-) Jest tutaj bardzo dużo ciekawych ludzi, których na pewno poznasz! Twoja ulubiona piosenka Michaela jaka jest, bądź jaką sytuację z Michaelem pamiętasz, że na samą myśl się uśmiechasz? :D
Awatar użytkownika
ForeverMJ

Nie mam ulubionej piosenki :) wszystkie utwory Michaela są moimi ulubionymi :) Ostatnio bardzo często słucham Man in the mirror, Billie Jean i Keep your head up.Cieszę się, że jest tu wiele ciekawych ludzi jeśli tak mówisz :) Hmm... sytuacja z Michaelem... Ostatnio jak kupowałam książkę o Nim sprzedawczyni zaproponowała mi do książki zakładkę których na ladzie było pełno a ja z takim rozczarowaniem pytaj ją czy tylko to co tu widać ? a ona mi się dziwi i pyta: To TYLKO... ???A ja pytam czy z wizerunkiem Michaela nie ma ?? A ona zaśmiała się i dopiero wtedy zrozumiała co ja miałam na myśli mówiąc "tylko"
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

ForeverMJ pisze:Nie mam ulubionej piosenki :) wszystkie utwory Michaela są moimi ulubionymi :) Ostatnio bardzo często słucham Man in the mirror, Billie Jean i Keep your head up.Cieszę się, że jest tu wiele ciekawych ludzi jeśli tak mówisz :) Hmm... sytuacja z Michaelem... Ostatnio jak kupowałam książkę o Nim sprzedawczyni zaproponowała mi do książki zakładkę których na ladzie było pełno a ja z takim rozczarowaniem pytaj ją czy tylko to co tu widać ? a ona mi się dziwi i pyta: To TYLKO... ???A ja pytam czy z wizerunkiem Michaela nie ma ?? A ona zaśmiała się i dopiero wtedy zrozumiała co ja miałam na myśli mówiąc "tylko"
Hehe, ciekawe z tym opowiadaniem z księgarni. ;-) Tak, jest tu Nas naprawdę sporo, ale od niedawna forum przestało być tak aktywne, jak kiedyś. Szkoda, szkoda... Eh. Ale super, że przybywają nowe osoby, które chcą być aktywne w tym gronie, heh! Pozdrawiam! ;-)
Awatar użytkownika
ForeverMJ

Szkoda, ale może dzięki tym osobom przybywającym forum nadal będzie takie aktywne :) A Tobie jaka ciekawa sytuacja przydarzyła się z Michaelem??
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Witaj na Forum. Forum jest aktywne w miarę możliwości użytkowników, po prostu brakuje czasu na codzienne udzielanie się na forum.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
ForeverMJ

Hej :) nie no rozumiem ja sama też nie mam za wiele czasu ale jak tylko będę mogła to będę wchodziła :)
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witaj
Mam nadzieje że spotkasz tu niejedna fajna osobę. ;-)
I życzę mile spędzonego czasu na forum :)
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
MJ-kaaa

MJ :)

Post autor: MJ-kaaa »

Witamy serdecznie kolejną zakręconą na punkcie Michaela fankę ;) :D
MJ is King forever! :D
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum ;-)
Obrazek