Ostatnio obejrzany film

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
buziaczek

Post autor: buziaczek »

Ostatnio obejrzałam film "3 metry nad niebem" i drugą jego część "Tylko ciebie chcę". Polecam. Ale zacznijcie od 3 metrów, nie odwrotnie, bo nie będziecie wiedzieć o co chodzi, bowiem druga część nawiązuje do pierwszej, stanowią niejako całość. Hiszpańskie kino, ale bardzo fajnie sie ogląda.
1958 - forever...
magicznychrupek

Post autor: magicznychrupek »

Magic Mike, film o striptizerach, drogie Panie, warty obejrzenia, niezłe kaloryferki haha :D
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

A ja polecam "Lot" z Denzelem Washingtonem. Film świetny o pilocie który uratował samolot będąc na haju i pijany.Bohater alkoholik.Naprawdę dobrze zrobione kino.
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
Awatar użytkownika
michael mckellar

Post autor: michael mckellar »

Ja wszystkim polecam film "Baczyński" 60- minutowa opowieść o najlepszym poecie Pokolenia Kolumbów.
„Co robi gwiazda, gdy przestanie świecić?” – pytam samego siebie. „Może umiera?”. „O, nie!” – odpowiada głos w mojej głowie. „Gwiazda nigdy nie umiera. Gwiazda po prostu zamienia się w uśmiech.”
Awatar użytkownika
LilMonkey

Post autor: LilMonkey »

Ja, Irena i Ja. Jeden z najlepszych w udzialem Jim'a Carrey i Renee Zellweger. Polecam!!
You'll be the best that you can be.
Awatar użytkownika
@neta

Post autor: @neta »

Wczoraj przypomniałam sobie jeden z moich topowych filmów "Forrest Gump" z Tomem Hanksem...znowu się wzruszałam i śmiałam.Przynajmniej teraz wiem od kogo Elvis "zgapił" swój taniec.Polecam wszystkim tym co nie widzieli, bo np byli zbyt młodzi.To prawdziwa perełka filmowa!Te 6 Oscarów należało mu się jak 8 Grammy Michaelowi :-)
Człowieku, naucz się tańczyć, bo inaczej aniołowie w niebie nie będą wiedzieć, co z tobą zrobić - Św. Augustyn
magicznychrupek

Post autor: magicznychrupek »

Przed chwilą wróciłam z kościoła, odbywała się tam projekcja filmu October Baby. Piękny, płakałam 6 razy, polecam (:
Awatar użytkownika
MJ78

Film

Post autor: MJ78 »

Ja ostatnio byłam na "Grawitacji" w 3D. Może w kosmosie nie będę ale Ziemię na żywca z kosmosu to bym chciała zobaczyć (reżyser, którego sam Cameron pochwalił za właśnie widok Naszej Jedynej w Kosmosie).
G. Clooney można by, rzec trochę za bardzo się wczuł w rolę kosmonauty i przesadził to samo S. Bullock (niedopracowane sekcje z odwzorowaniem przy zachowaniach sie ludzi w kosmosie przeszkolenie co do sytuacji mam na myśli). No ale Ziemia to nawet w Apollo13 tak nie wygląda jak tu.
Awatar użytkownika
Olekx

Post autor: Olekx »

Shelter oraz Minione dni - Filmy o tematyce homoseksualnej - przedstawiają codzienny problem młodych homoseksualistów. Mnie osobiście doprowadziły do łez - mają cechy dydaktyczne, czy to dla rodziców, zainteresowanych oraz każdego innego. Niektóre momenty mogą odrzucać, ale pozwalają zrozumieć homoseksualizm. Polecam.
Awatar użytkownika
cocainegirl

Post autor: cocainegirl »

Dzis obejrzalam "Dziewiate wrota" w rezyserii Romana Polanskiego. Gra tam Johny Depp. Jesli ktos lubi tajemnice, mrok, zwroty akcji i napiecie, to serdecznie polecam. Naprawde, film godny obejrzenia.
"Łeb ścięty żydowskiego zbawiciela,
nigdy nie uniesie głowy na krzyżu."
ODPOWIEDZ