Kłaniam się :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
zu

Kłaniam się :)

Post autor: zu »

A więc po tylu latach wpadłam na pomysł, żeby wstąpić do fanklubu naszego MJ. Po 14 latach!!! To się nazywa spóźniony refleks. glupija
Nie mniej jednak - miło mi wstąpić w Wasze wierne szeregi. Tym bardziej miło, że właśnie kumpela wiezie mi z Anglii "The Ultimate Collection" i aż się wiercę na krześle z niecierpliwości!
Jeśli zaś chodzi o moje fanowanie, to zrodziło się przypadkiem (rodzice kupili mi BAD i DANGEROUS na MD, bo w 2.klasie podstawówki każdy miał na 'dyskoteke' :smiech: przynieść jakieś kasety. Nie wiedzieli, biedni, że obudzili bestię, hehe...) No i potem się zaczęło. Grzebanie w gazetach artykułów, zdarcie kaset do niemożliwości i takie tam. Potem największa tragedia - nie mogłam pojechać na koncert... Tak, byłam niewielką dziewczynką, ale płakałam miesiąc. Do dzisiaj nie mogę tego przeboleć. I oto jestem :) Pozdrawiam Was serdecznie, cieszę się, że jesteście i że mogę być między Wami!

Zu.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

Witam :piwo: Skąd pochodzisz?
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
MJowitek

Post autor: MJowitek »

Witamy bardzo cieplutko :hug: :hug: :hug:
Mam nadzieję, że zawsze znajdziesz tu coś dla siebie i będziesz nam ładnie postować :)

PS. A gdzie jest KK?
Awatar użytkownika
zu

:)

KK to skrót od Kędzierzyna-Koźla, miejscowości dokładnie pomiędzy Wrocławiem a Krakowem, jeśli je połączysz linią prostą. Ale tu miło, tak w ogóle! :)
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Hej. Solidaryzuję się w bolesnych wspomnieniach. Znam ich smak. Jak Michael był po raz drugi w Polsce, zdawałem maturę z biologii.
Witaj na forum i czuj się tu dobrze.
A znasz zespół clann zu? Taki dość mroczny. Tak tylko pytam, skojarzenie z Twoim nickiem.

Obrazek
Awatar użytkownika
zu

Niestety, heh, nie znam (czy to wielka strata? jeśli tak, to może warto nadrobić;) )
Ech, właśnie przyjechało moje Ultimate Collection i słucham, słucham, słucham!!! [i oglądam - DVD Live in Bukarest, miodzio!]
Ech, taki mam dzisiaj miły dzień!

No kiedy Michael był 2. raz w Polsce, to ja z kolei byam niewiele starsza, niż kiedy dawał koncert... Jakieś 12, 13 lat to było za mało jak dla dziewczynki na samotną wyprawę (a przynajmniej tak mówili rodzice). Ale gdyby Michael kupił Lubiąż, to bylibyśmy prawie jak sąsiedzi, bo co to jest w końcu 200km... Gdyby.
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

witaj ,po Twoich wypowiedziach wnisokuje z ejestesmy w podobnym wieku bo jak Majki był drugi raz w POL zdaje sie ze tez mialem niecałe 13 lat a za pierwszym razem mój kochany tatko jak zawsze wspierał mnie <wtedy jeszcze tak> w moich pasjach i przebylismy 500 km do warszawy ;)

baw sie dobrze siostra ...

łada ta twa miejscowosc ? boza rok sopie planuje wakcje po Polsce :) pociagiem :)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
thewiz

Post autor: thewiz »

Serdecznie witamy na forum ;-). Ja w 1996 roku tez mialam jedynie 12 lat. Z perspektywy czasu nie moge uwierzyc w to, ze moj tata .... niesluchajacy MJa i nieprzapadajacy za tlumami.... po prostu mnie zabral na ten koncert. :-) Pozdrowka!!!!
Awatar użytkownika
Damita Jo

Post autor: Damita Jo »

Hello!! Witam cieplutko!! :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
zu

Czy ładna ta moja miejscowość? A szczerze? Nie, nieładna, bo to zlepek industrialny dwóch miasteczek i kilku wiosek, dodaj do tego parę kilometrów kwadratowych lasu w środku miasta i - ot, moja miejscowość. Ale co do pociągów, to mam dobrego znajomego, który ma zupełnego świra na punkcie pociągów i on twierdzi, że pod tym względem KK jest superważną miejscowością. Tak więc punkt widzenia zależy od punktu... świra :)

Swoją drogą, Thewiz i Mazi, to nieźle Wam zazdroszczę! Mój Tatuś niestety nigdy nie doceniał MJ :( I sobie myślał, że posłucham go rok czy dwa i mi przejdzie. Teraz żałuje :( No, trudno! Trza się brać w garść i zrobić wszystko, żeby jak najprędzej - gdziekolwiek - na ten koncert pojechać!
Awatar użytkownika
Mazi

Post autor: Mazi »

zu pisze: No, trudno! Trza się brać w garść i zrobić wszystko, żeby jak najprędzej - gdziekolwiek - na ten koncert pojechać!

Życze Tobbie , Sobie i Nam Wszytskim abyśmy mieli taki dylemant gdzie to sie na kocert majka wybrac ;)
...:::But They Told Me A Man Should Be Faithful And Walk When Not Able And Fight Till The End:::..
Awatar użytkownika
Anitka

Post autor: Anitka »

Ja również witam serdecznie!
'Dance for yourself, if someone understands good. If not then no matter, go right on doing what you love.'

* Louis Horst
Awatar użytkownika
zu

Mazi, ja sobie przysięgłam, że choćbym musiała po nocach w McDonald'sie dorabiać na koncert gdzieś-tam-w-świecie, to to zrobię. Tylko że, hm, problemem większym jest - brak koncertów. Smutek, och, smutek :(

Anitka, ale masz cudowny, hm, podpis :) Wczoraj wgapiałam się w niego aż mnie oczy zaczęły boleć ;)

Dobrej nocy! Jutro jadę na moje upragnione wakacje, więc do napisania za 10 dni!
Awatar użytkownika
wojtek_p-ce

Post autor: wojtek_p-ce »

Witaj zu
Awatar użytkownika
kuba

Post autor: kuba »

:macha:
Obrazek
ODPOWIEDZ