Włoska Mafia - Mój styl ubierania xD

Miejsce na tematy zupełnie nie związane z Michaelem Jacksonem. Tutaj możesz luźno podyskutować o czym tylko masz ochotę. Jedynie rozmowy te muszą być oczywiście kulturalne :) Zapraszam MJówki do pogawędek.
Awatar użytkownika
szarlotka92

Post autor: szarlotka92 »

Zawsze moja niezdarta skórzana kurtka i białe,sportowe buty, inaczej nie umiem glupija
A poza tym zwykle dżinsy jakieś,czasem ciemne rurki,czasem jasne i luźniejsze...Różnie to bywa ;-) Poza tym lubie jaskrawe T-shirty, bluzy, czasem eleganckie koszule.

Czasami zdarzy się(nie raz,nie dwa :smiech: ) jakaś bad'owa stylizacja(kocham :love: )
ObrazekObrazek
He trapped me in his heart.
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

Dama Kameliowa pisze:Mnie mama wybiera ciuchy :(

mama ? omg..gdyby mi wybierała to by było źle..bardzo źle :smiech:
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
Dama Kameliowa

Post autor: Dama Kameliowa »

M.J.[*][/b], to był żart, spam :D
Nie mam konkretnego stylu ubierania się, myślę, że dżinsy i T-shirt mi wystarczą. Ale lubię podarte spodnie i buty na kopycie.
Awatar użytkownika
aga1001

Post autor: aga1001 »

Glany( 20 dziurkowe Steel, albo martensy czternastki), niezależnie od pogody.
Wiele razy tego żałowałam, naprawdę. Jak większość z Was może się domyślić, to zwłaszcza latem:)
Poza tym czarne getry, przyluźne czarne bluzki(obowiązkowo z Rammsteinem), czasem kurtki skórzane...
Awatar użytkownika
Margareta

Post autor: Margareta »

Nie mam, nie reprezentuję żadnego konkretnego stylu ubierania. Kiedyś stworzenie własnego stylu było moją obsesją: wpierw chciałam ubierać się jak hipiska bo fascynowały mnie te klimaty, szybko jednak okazało się, że podobają mi się i bluzki z komiksowymi nadrukami, i styl lat 60. i 70., potem jeszcze doszły klimaty rockowe i kilka innych rzeczy. Nie umiałam zdecydować się na żaden konkretny styl z nich i zostało mi tak, że łączę w swoich strojach wszystko to co mi się podoba, starając się oczywiście żeby miało to "ręce i nogi" czyli tworzyło spójną całość.
zapraszam i polecam: http://msfeliciam.blogspot.com/
Obrazek
Lord Andre

Post autor: Lord Andre »

Tak jak inni :D Bluza, Jeansy Buciki Nike Mercurial - tylko w tych chodze.
Czasami koszula, nigdy nie miałem okazji chodzić w dresach, serio nigdy nie miałem tych spodni na sobie ;d
Obrazek
ODPOWIEDZ