Włoska Mafia - Mój styl ubierania xD
Włoska Mafia - Mój styl ubierania xD
Hey - nie wiem czy jest tu taki temat, ale i tak postanowiłam go załozyc. Chciałam w nim zwrócic uwage na wasz styl ubierania.TZN. np. nosicie glany, trampki, dzwony, rurki, T-shirty, Rzakiety itd...
Jezeli chodzi o " Włoską mafie" miałam na mysli to ze ja zwykle chodze w czarnym kapeluszu ( jako nakrycie głowy) i w białym płaszczu. Nie raz juz usłyszałam za plecami " Włoska mafia idzie" albo cos w tym rodzaju. Dlatego tak nazwałam temat-z tym mi sie kojarzy mój styl. (Tak naprawde powinien kojarzyc sie z MJ, ale przez te przezwiska - tak wyszło)
Napiszcie , w jakis ciuchach wam najwygodniej i jakich ciuchów nienawidzicie - Czekam
Ja zazwyczaj chodze w spodniach rurkach ale przykrótkich, albo w spodniach trzy czwarte + rajstopy
Najczesciej dłuzsze bluzki albo poprostu za duze
Adidasy / trampki w zimie kozaki
jezeli chodzi o "na zewnatrz" to biały płaszcz , czarny kapelusz , biało - czarna arafatka
Pozdrawiam
Jezeli chodzi o " Włoską mafie" miałam na mysli to ze ja zwykle chodze w czarnym kapeluszu ( jako nakrycie głowy) i w białym płaszczu. Nie raz juz usłyszałam za plecami " Włoska mafia idzie" albo cos w tym rodzaju. Dlatego tak nazwałam temat-z tym mi sie kojarzy mój styl. (Tak naprawde powinien kojarzyc sie z MJ, ale przez te przezwiska - tak wyszło)
Napiszcie , w jakis ciuchach wam najwygodniej i jakich ciuchów nienawidzicie - Czekam
Ja zazwyczaj chodze w spodniach rurkach ale przykrótkich, albo w spodniach trzy czwarte + rajstopy
Najczesciej dłuzsze bluzki albo poprostu za duze
Adidasy / trampki w zimie kozaki
jezeli chodzi o "na zewnatrz" to biały płaszcz , czarny kapelusz , biało - czarna arafatka
Pozdrawiam
People say I'm not okay
Cause I love such elementary things ...
It's been my fate
To compensate
For the childhood I've never known...
Heve You seen my childhood ?
It's been my fate
To compensate
Ja przeważnie ubieram się 'na sportowo' albo jak to moja mama nazywa 'młodzieżowo'
.
Obowiązkowo różnokolorowe trampki, luźne spodnie z 'krokiem w kolanach', jakieś tam jaskrawe i dziwne t-shirty.
Chociaż czasem lubię zobaczyć ten zszokowany wzrok koleżanek i ubieram coś bardziej eleganckiego, chociażby wytaliowaną, czarną koszulę i rurki..
Moje ulubione firmy to Roxy, Adidas, Zara, Nike, Billabong...etc.
Ostatnio zdarza mi się też kupować rzeczy w second-hand'zie. Znajome zaczęły kopiować dosłownie każdą rzecz, którą kupię w jakiejś tam znanej firmie.... A to jak każdy wie, fajne nie jest..

Obowiązkowo różnokolorowe trampki, luźne spodnie z 'krokiem w kolanach', jakieś tam jaskrawe i dziwne t-shirty.

Chociaż czasem lubię zobaczyć ten zszokowany wzrok koleżanek i ubieram coś bardziej eleganckiego, chociażby wytaliowaną, czarną koszulę i rurki..

Moje ulubione firmy to Roxy, Adidas, Zara, Nike, Billabong...etc.
Ostatnio zdarza mi się też kupować rzeczy w second-hand'zie. Znajome zaczęły kopiować dosłownie każdą rzecz, którą kupię w jakiejś tam znanej firmie.... A to jak każdy wie, fajne nie jest..

...
nienawidze jak mnie ktos kopiuje dlatego tez nosze np. przykrótkie spodnie , białe skarpety...tego nikt nie skopiuje (bo nikt nie wie o co w tym chodzi) xD
People say I'm not okay
It's been my fate
To compensate
It's been my fate
To compensate
- ImOnlyHuman
ja się ubieram raczej na sportowo tj. adidasy, bluzy sportowe, rurki.
Nieodłącznym elementem mojej garderoby są arafatki po prostu je uwielbiam, a także trampki.
Kiedyś byłam harcerką, więc nosiłam je niemal ciągle, teraz już trochę rzadziej, aczkolwiek moja miłość do nich (arafatek i trampek) nie zmalała.
Od czasu do czasu lubię ubrać się eleganko, buty na obcasie itp. ale na co dzień stawiam na wygodę.
Nieodłącznym elementem mojej garderoby są arafatki po prostu je uwielbiam, a także trampki.
Kiedyś byłam harcerką, więc nosiłam je niemal ciągle, teraz już trochę rzadziej, aczkolwiek moja miłość do nich (arafatek i trampek) nie zmalała.
Od czasu do czasu lubię ubrać się eleganko, buty na obcasie itp. ale na co dzień stawiam na wygodę.
this is the final curtain call. THIS IS IT.

- herbata_wymiata
A ja nieudolnie brnę do doskonałości jaką dla mnie jest Armani, D&G, Burberry, Gucci...nie mam ich oryginalnych strojów (oprócz bokserek od Calvina Kleina), ale szukam imitacji strojów z wybiegu w sklepach m.in takich jak Zara, C&A, Diverse, House, a czasem w Croppie coś sie znajdzie...
Wiem że to troche dziwne, bo jestem chłopakiem...no ale tak już mam.
Kiedys sie obkupie w salonie Empoiro Armani
Wiem że to troche dziwne, bo jestem chłopakiem...no ale tak już mam.
Kiedys sie obkupie w salonie Empoiro Armani

Ja mam telefon Emporio Armani 
A tak wogóle to nie przywiązuję uwagi do marek na metkach.Co nie oznacza że nie ubieram się w takowych sklepach.A styl mam zmienny w zależności od pogody i czasu.Uwielbiam t-shirty z postaciami z bajek i z śmiesznymi motywami oraz spodnie rybaczki i japonki

A tak wogóle to nie przywiązuję uwagi do marek na metkach.Co nie oznacza że nie ubieram się w takowych sklepach.A styl mam zmienny w zależności od pogody i czasu.Uwielbiam t-shirty z postaciami z bajek i z śmiesznymi motywami oraz spodnie rybaczki i japonki

Ja ubieram się jak reszta 
Rurki, t-shirt, a jak jest chłodniej, to bluza do tego
Adidasy za kostkę, czasem normalne, tanisówki.
Lubię też nosić tuniki i legginsy

Rurki, t-shirt, a jak jest chłodniej, to bluza do tego

Lubię też nosić tuniki i legginsy

A ja się pochwalę, że mam ale damską wersję, ciocia mi przywiozła i ostatnio byłam w szoku, jak spojrzałam na metkęJako pisze:A (oprócz bokserek od Calvina Kleina)

Hmm, ja na przykład nie cierpię sportowych, młodzieżowych ubrań takich jak workowate dresy, bluzy z kapturem czy te różnokolorowe buty, które są ostatnio w modzie. Nigdy bym czegoś takiego nie włożył
.
Prawie zawsze lubię ubrać się elegancko. Czyli czarne spodnie i buty, do tego zapinana na guziki koszula z kołnierzem, mam takie w wielu kolorach. Jak nie koszula, to czarny sweter na zamek. Gdy jest zimniej narzucę na to albo skórę (wygląda jak ta srebrna marynarka MJa z TII, tylko jest brązowa i ze skóry właśnie) albo czarną, wojskową kurtkę z pagonami, sprzączkami itd. Gdybym miał jakiś porządny, ładny kapelusz, to może też bym nosił, ale większość z tych, które są w sklepach nie podobają mi się. Do tego na palcu noszę pierścień oraz często mjowe, czarne okulary.
Oczywiście nie chodzę dokładnie tak codziennie i na wszystkie okazje. Wiadomo, że na dwór czy na rower ubiorę adidasy czy trampki, luźne spodnie i koszulkę.

Prawie zawsze lubię ubrać się elegancko. Czyli czarne spodnie i buty, do tego zapinana na guziki koszula z kołnierzem, mam takie w wielu kolorach. Jak nie koszula, to czarny sweter na zamek. Gdy jest zimniej narzucę na to albo skórę (wygląda jak ta srebrna marynarka MJa z TII, tylko jest brązowa i ze skóry właśnie) albo czarną, wojskową kurtkę z pagonami, sprzączkami itd. Gdybym miał jakiś porządny, ładny kapelusz, to może też bym nosił, ale większość z tych, które są w sklepach nie podobają mi się. Do tego na palcu noszę pierścień oraz często mjowe, czarne okulary.
Oczywiście nie chodzę dokładnie tak codziennie i na wszystkie okazje. Wiadomo, że na dwór czy na rower ubiorę adidasy czy trampki, luźne spodnie i koszulkę.