Dzien dobry wszystkim! Jestem nowym sublokatorem tej strony!
Dzien dobry wszystkim! Jestem nowym sublokatorem tej strony!
Nazywam sie Piotr i jestem z Klodzka(niedaleko wroclawia) Moja przygoda zaczela sie 14 lat temu(mam na mysli przygode z Michaelem Jacksonem!) Nauczylem sie tanczyc (prawie!!!) jak on choc obecnie nie jestem aktywny w tancu(chyba ze przed telewizorem gdy leci"Taniec z gwiazdami" hihihi...) Od wrzesnia ubieglego roku mam dostep do sieci i to byl strzal w dziesiatke! W koncu moglem zrealizowac swoje odwieczne marzenie!Mianowicie zobaczyc choc jeden concert wiecej nizeli ten z Bukaresztu z 1992 roku!!! Choc przyznam ze w 1997 kiedy pojawil sie concert z Monachium stalem sie jego posiadaczem na vhs.Od tamtej pory rozgrzalem sie na nowo i nawet stworzylem grupe taneczna w skladzie moj kuzyn(tez wielki fan M.J) oraz moj najblizszy owczasy kolega.Potrwalo to trzy miesiac i pozniej klapa!Kilka wspolnych wystepow i wielki plany na przyszlosc z tym zwiazane spalily na panewce!Kuzyn poszedl do wojska a koledze sie owidzialo! Pozniej ja wyjechalem za granice i siedze tak do dzisiaj z nadzieja ze kiedys poznam osobiscie Michaela.J. Ktoz to wie? Przynajmniej jedno sie spelnilo!Mam wszystkie concert i inne tam reportarze,wywiady etc.i jestem zadowolony! Mam nadzieje ze tu,na tej nowej stronie poznam paru fajnych ludzi bo to pierwsza strona polska n aktorej jestem!Dotychczas ciagle na zagranicznych. Coz..pozdrawiam wszystkich wlacznie z adminem i do zobaczenia(poznania sie) wkrotce!
- Asieńka =D
- Stanisław Leon Kazberuk
- Michael_fan
Re: Dzien dobry wszystkim! Jestem nowym sublokatorem tej str
zapewne poznasz - a kto wedle Ciebie będzie fajny to Twój wybór ;) i Twoja seleckja, ale jakich byś nie miał wytycznych w szukaniu fajnych ludzi to i tak takich tu znajdziesz :) Dla każdego coś miłegopiotr01 pisze:Mam nadzieje ze tu,na tej nowej stronie poznam paru fajnych ludzi bo to pierwsza strona polska n aktorej jestem!

aaa... dziękujępiotr01 pisze:Coz..pozdrawiam wszystkich wlacznie z adminem

co do nagrania z Bemowa, to tu znajdziesz parę linków i opis tematu co jest osiągalne:
www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1031
www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=1093
...